Info & mogelijkheden tot 5 juni 2021

Versoepelingen vanaf 19 mei; banenzwemmen, training zwemverenigingen en bezoek klimpark & minigolfbaan weer mogelijk.

Goed nieuws: We mogen weer open voor meer activiteiten dan alleen de zwemlessen die we momenteel verzorgen. Weer een (zwem)slag in de goede richting!

Zwembad: banen zwemmen.
Deze versoepelingen betekenen voor het zwembad concreet dat we vanaf woensdag 19 mei alleen kunnen uitbreiden met training van de zwemverenigingen en een ruim aanbod in doordeweeks banenzwemmen in het wedstrijdbad en buitenbad. Het baantjes zwemmen zal gaan volgens de maatregelen en voorschriften zoals we die voor de sluiting al handhaafden: bezoek op reservering in tijdsvakken en maximaal 30 bezoekers tegelijkertijd. Graag badkleding alvast thuis aantrekken en de douches blijven helaas buiten gebruik. De kleedkamers, toiletten en kluisjes zijn open. Uiteraard hanteren we de standaard Corona-maatregelen, zoals de mondkapjesplicht (behalve tijdens het zwemmen) en afstand houden.

In het nieuwste protocol (pagina 6) lees je een uitgebreide beschrijving en toelichting.

Reserveren voor het banen zwemmen kan viahet reserveringssysteem.

Alle andere activiteiten in het zwembad, zoals groepslessen & aquasporten (waaronder baby- en peuterzwemmen, aquajogging, etc.) en recreatief (vrij) zwemmen mogen nog steeds niet. Ook de sauna en de zonnestudio blijven vooralsnog gesloten.

Klimpark & minigolfbaan.
Er mag weer gebruik gemaakt worden van het klimpark en de minigolfbaan. Deze zullen voornamelijk op de woensdagen en in de weekenden open zijn. In het reserveringssysteem staan de exacte openingstijden en kun je eenvoudig je bezoek inplannen voor een gezellig en sportief uitje!

Reserveren voor het klimpark en de minigofbaan kan via: het reserveringssysteem.

Restaurant Bad Hesselingen geopend bij terrasweer.
Nu het nog niet mogelijk is om gasten in het restaurant te ontvangen, zal de horeca-to-go en het terras open zijn op dagen dat de weersomstandigheden dit toelaten. Er zal dus per dag bekeken worden of het mogelijk is. We hopen natuurlijk dat het voorjaar snel doorzet met mooie dagen en aangename temperaturen en zullen dan onze bezoekers graag verwelkomen op het zonnige terras.

ZWEMLESSEN
De gang van zaken rond zwemles blijft zoals deze vanaf 16 maart was. Naar alle ouders / begeleiders is toen een informatie-mail gestuurd, met daarin ook de actuele richtlijnen en het landelijk geldende protocol. Naast de wekelijkse zwemles blijven er mogelijkheden om extra zwemlessen in te boeken om een ‘inhaalslag’ te maken. Deze extra les kun je zelf plannen in het  online reserveringssysteem en wordt van de leskaart afgeboekt.

Opfris-les voor kinderen mét zwemdiploma.
Voor kinderen met een diploma, is er ook de mogelijkheid om in te schrijven voor de 45+ lessen en/of diploma-opfrisles. We hebben deze mogelijkheid in ons lesschema de komende weken opgenomen, omdat er veel kinderen zijn die na het behalen van hun zwemdiploma niet meer hebben gezwommen. Ook als het zwemdiploma al wat langere tijd geleden en/of elders is behaald, mag er aan deze les(sen) worden deelgenomen. De les kost €17,10 (geen lespas nodig), duurt 45 minuten en groepsgrootte is maximaal 6 leerlingen. Opgave kan eenvoudig via het online reserveringssysteem.

Opgave wachtlijst & start nieuwe groepen zwemles
Momenteel is het nog niet mogelijk om bij de receptie in te schrijven voor zwemles, maar dit kan wel op andere manieren. Zo kan je toch je kindje opgeven voor de wachtlijst en momenteel starten er binnenkort meerdere nieuwe lesgroepen op diverse dagen en tijden. Hier vind je informatie over opgave zwemles. De receptie is momenteel tijdens de zwemlesmomenten telefonisch bereikbaar op 0522-251002.

Plaatsjes vrij in de AMANI zwemles (Als Meer Aandacht Nodig Is)
Wanneer reguliere zwemles om uiteenlopende redenen lastig of niet mogelijk kan deze les een goede uitkomst zijn. Er is ruimte om te starten in deze les, ga voor meer info naar: AMANI-lessen.

We hopen binnen afzienbare tijd de deuren ook te mogen openen voor meer activiteiten en mogelijkheden. Zodra daar meer over bekend is zullen we dat via de website en social media communiceren.