VOLWASSENEN
ZWEMLES

(Beter) leren zwemmen kan op élke leeftijd

Wie op jonge leeftijd geen zwemles heeft gehad, kan mogelijk later niet (goed) durven zwemmen. Het kan ook voorkomen dat je gaandeweg angst voor water hebt gekregen en niet meer verder het water in durft, dan pootje baden langs de waterkant. Jammer om daardoor een koele duik op een zomerdag of waterpret met je (klein)kinderen te moeten missen. Ook meedoen aan aquasporten en genieten van wateractiviteiten kan lastig zijn, als je je niet vertrouwd in het met het (diepere) water voelt. De volwassenen zwemles kan je hierbij helpen en vaak wordt zelfs alsnog het zwemdiploma behaald.

Wanneer je redelijk tot goed kan zwemmen en graag de conditie en/of zwemslagen wil verbeteren kun je terecht bij het AquaFit Trimzwemmen op de woensdagochtend, of bij Tweeka van zwemclub de Reest op maandagavond.

Basis zwemvaardig of diploma behalen...beide is mogelijk

Het is goed mogelijk om op latere leeftijd alsnog watervrij en zwemvaardig te worden en ook eventueel nog het A- (B- en C-) diploma te behalen. Vaak zeggen deelnemers aan het volwassenen zwemmen dat ze achteraf gezien het jammer vinden dat ze niet eerder over die drempel zijn gestapt. De manier van lesgeven is rustig, laagdrempelig en met persoonlijk aandacht in een klein groepje.

De les is op zaterdag van 12.30 - 13.00 uur en kost € 12,50 per les. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 plus € 3,00 paskosten. Op vertoon van een geldige leskaart mag er gratis gezwommen en geoefend worden. Kijk hier voor meer informatie of neem contact op met de receptie om in te schrijven. Eventueel is hier alvast het inschrijfformulier te downloaden.

bad-hesselingen-zwembad_content-ouderen

Alsnog (beter) leren zwemmen is altijd mogelijk!