VOLWASSENEN
ZWEMLES

Leer (beter) zwemmen zonder angst

Wie als kind geen zwemles heeft gehad, kan als volwassene niet (goed) durven zwemmen. Maar het kan ook voorkomen dat je angst voor water hebt gekregen en niet meer verder het water in durft dan een beetje pootje baden langs de waterkant.

Jammer om daardoor een koele duik op een warme zomerdag of waterpret met je (klein)kinderen te moeten missen. Ook meedoen aan aquasporten en genieten van water activiteiten kan lastig zijn, als je je niet vertrouwd in het met het (diepere) water voelt.

Leren zwemmen kan op iedere leeftijd

Het is heel goed mogelijk om op latere leeftijd goed of beter te leren zwemmen. Veel deelnemers aan het volwassenen zwemmen zeggen later dat ze dat eigenlijk veel eerder over die drempel hadden gewild. De manier van lesgeven is met persoonlijk gerichte aandacht in een klein groepje.

De les is op zaterdag van 12.30 - 13.00 uur en kost €34,65 per maand. Op vertoon van een geldige leskaart mag er gratis geoefend worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie, of langskomen om aan te melden.

bad-hesselingen-zwembad_content-ouderen

Ook voor volwassenen een passende zwemles.