VOLWASSENEN
ZWEMLES

Leer (beter) zwemmen zonder angst

Wie als kind geen zwemles heeft gehad, kan op latere leeftijd niet (goed) durven zwemmen. Het kan ook voorkomen dat je gaandeweg angst voor water hebt gekregen en niet meer verder het water in durft, dan pootje baden langs de waterkant. Jammer om daardoor een koele duik op een zomerdag of waterpret met je (klein)kinderen te moeten missen. Ook meedoen aan aquasporten en genieten van wateractiviteiten kan lastig zijn, als je je niet vertrouwd in het met het (diepere) water voelt. De volwassenen zwemles kan je hierbij helpen en vaak wordt zelfs alsnog het zwemdiploma behaald.

Wanneer je wél goed kan zwemmen maar graag zwemslagen of afstandszwemmen wil trainen kan je terecht bij Tweeka van zwemclub de Reest op maandagavond.

Leren zwemmen kan op iedere leeftijd

Het is heel goed mogelijk om op latere leeftijd goed of beter te leren zwemmen. Vaak zeggen deelnemers aan het volwassenen zwemmen dat ze achteraf gezien het jammer vinden dat ze niet eerder over die drempel zijn gestapt. De manier van lesgeven is rustig, laagdrempelig en met persoonlijk aandacht in een klein groepje.

De les is op zaterdag van 12.30 - 13.00 uur en kost € 36,50 per maand of € 11,80 per les. Het inschrijfgeld bedraagt € 25,00 plus € 3,00 paskosten. Vaak is het mogelijk direct te starten, soms is er een korte wachttijd tot er plaats is. Op vertoon van een geldige leskaart mag er gratis geoefend worden. Voor meer informatie kunt je contact opnemen met de receptie, of langskomen om in te schrijven. Eventueel is hier alvast het inschrijfformulier te downloaden.

bad-hesselingen-zwembad_content-ouderen

Alsnog (beter) leren zwemmen is altijd mogelijk!