KLIMAVONTUUR
HESSELINGEN

Klimavontuur Hesselingen: een actieve belevenis

Op het ruime buitenterrein van Bad Hesselingen aan de Badweg 1 in Meppel staat sinds mei 2017 een fantastisch klimpark. Er zijn vier niveaus met hindernissen te beklimmen met een maximale uitkijkhoogte van twaalf meter. Er zijn verder hoogtes van 1, 4, 7 en 10 meter en onder meer een vertrouwenssprong en een spectaculaire zipline.(tokkelbaan). Het kratstapelen is ook zeker een uitdaging op zich.

Aan de achterkant van de toren is een indrukwekkend hoge klimwand gemaakt. Deze is voorzien van allerlei greepjes in verschillende kleuren waar je je handen en voeten op kunt zetten. Kies je ervoor om alle greepjes te gebruiken of ga je voor de route met alle greepjes van één kleur? Je mag het allemaal zelf doen… Wie komt er tot aan de top?

Durf jij de uitdaging aan?

Een andere manier om de klimwand te bedwingen is via een abseil. Hierbij zak je gezekerd en aan een touw geleidelijk helemaal van boven naar beneden tot je weer met beide benen op de grond staat. Beetje bij beetje of in één snelle roetsj? Je bepaalt het voor een groot gedeelte zelf.

Het klimmen is voor jong en oud, het juniorparcours op één meter hoogte is voor de kids toto 130 cm. Vervolgens zijn er parcoursen op 4 meter, 7 meter en 10 meter, met een super gaaf uitzicht. Je klimt natuurlijk altijd gezekerd en onder ervaren begeleiding.

Bad-Hesselingen_KlimAvontuur-Meppel_CT-04

Klimmen en zwemmen combineren

Het is mogelijk het klimmen en zwemmen te combineren en ook met minigolfen. Er zijn diverse tarieven voor de verschillende mogelijkheden. Wil je alvast een impressie of info over de openingstijden en tarieven, kijk dan op www.klimavontuur-meppel.nl.

Tip: vier je kinderfeestje op grote hoogte!

Klimmen tijdens een kinderfeestje?
Vraag naar de mogelijkheden!