Skip to content
   
   

KLIMPARK
HESSELINGEN

Klimpark Hesselingen: een actieve belevenis

Van november 2019 t/m maart 2020 is het mogelijk om vanaf 8 personen te reserveren voor het klimpark en/of minigolfbaan, eventueel in combinatie met horeca.

Op het ruime buitenterrein van Bad Hesselingen aan de Badweg 1 in Meppel staat een fantastisch klimpark. Er zijn vier niveaus met hindernissen te beklimmen met een maximale uitkijkhoogte van twaalf meter. Er zijn parcoursen op 1, 4, 7 en 10 meter hoogte met onder meer een vertrouwenssprong en een enerverende zipline (tokkelbaan). Het kratstapel-element is een uitdaging op zich in balans en evenwicht.
Naast het gevarieerde juniorparcours op 1 meter hoogte kunnen de ouders en/of begeleiders meelopen. Deze baan is voor kinderen tot 130 cm. Aan één kant van de toren is een veelzijdige klimwand gemaakt. Natuurlijk worden alle klimmers veilig gezekerd en klimmen ze onder deskundige begeleiding.

Hier vind je de openingstijden en tarieven van Klimpark Hesselingen.

Ga jij het avontuur aan?

Een andere manier om de klimwand te bedwingen is via een abseil. Hierbij zak je gezekerd en aan een touw geleidelijk helemaal van boven naar beneden tot je weer met beide benen op de grond staat. Beetje bij beetje of in één snelle roetsj?
Je bepaalt het voor een groot gedeelte zelf.

Voor jong en oud, beginners en gevorderden, groepen en individuen.
Ook de allerkleinsten (tot 1.30 m) kunnen zich vermaken, voor hen is er het kidsparcours op 1 meter hoogte.

Om de veiligheid te waarborgen hebben we gekozen voor het nieuwste veiligheidssysteem; 100% zekerheid. Naast het 1 meter parcours zijn er 2 banen op 4 meter hoogte, 1 op 7 meter en zelfs 1 op 10 meter. Via de tokkelbaan sta je zo weer met beide benen op de grond. En wil jij jezelf nog meer uitdagen, dan kun je terecht op de klimwand, een spannende vertrouwenssprong maken en balanceren tijdens het krat stapelen.

Bad-Hesselingen_KlimAvontuur-Meppel_CT-04

Klimmen en zwemmen combineren

Het is mogelijk het klimmen en zwemmen te combineren en ook met minigolfen. Er zijn diverse tarieven voor de verschillende mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld er een super kinderfeestje of vriendenuitje vieren.

Wist je dat we ook diverse kadobonnen hebben, die we leuk verpakken in een zwemtasje?

Eigen arrangement voor een uitje samenstellen?
Dat kan. Informeer naar de opties.

klimavontuur-klimpark_SQ-02_Bad-Hesselingen-Meppel

Feestje, teambuilding of arrangement

Wil je met een groep komen voor een feestje, een teambuilding- of vrijgezellenuitje, of wil je met je teamgenoten een dag er op uit. Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Arrangementen en feestjes:
All-in tarief € 15,-: zwemmen, klimmen, spelen en minigolf.
Een dag onbeperkt actief plezier voor een scherpe prijs.

Bij het klimmen en/of minigolfen of all-in kunnen ook onderstaande horeca-arrangementjes bijgeboekt worden, ideaal voor een kinderfeestje of verenigingsactiviteit. Er geldt geen minimum aantal personen, dus is dit ook geschikt voor een leuk gezinsuitje.

* De Slingeraap € 4,00:
2 x drinken en een frisse fruitvariatie of beker heerlijk softijs.

* De Klimgeit € 7,00:
patat met, smakelijke snack, 2 x drinken en een lekker softijsje.

Nieuwste veiligheidssysteem

Wij maken gebruik van het nieuwste veiligheidssysteem waarbij je 100% gezekerd bent, maar ook zeker het klimmen op eigen krachten ervaart.

Wil je weten hoe we dit doen? Kom dan langs en onder begeleiding van onze ervaren instructeurs, zul je tot grote hoogtes komen. Vergeet uiteraard niet ondertussen van de wijde omgeving te genieten.

Wanneer je hier klikt zie je een video waarin het veiligheidssysteem nader wordt toegelicht.

Klimpark-Hesselingen_veiligheid-systeem_CT_Bad-Hesselingen-Meppel

Klimmen tijdens een kinderfeestje?
Vraag naar de mogelijkheden!

Scroll To Top