KLIMPARK
HESSELINGEN

Klimpark Hesselingen: een actieve belevenis

Vanaf 17 juni zijn het klimpark en de minigolfbaan weer open op reservering!

Je kan je bezoek eenvoudig inplannen via het online reserveringssysteem. Neem voorafgaand het reglement goed door, wat de actuele maatregelen op het klimpark en minigolfbaan zijn, deze voorschriften lees je hier. Wil je meer info over mogelijkheden dan kan je bellen naar de receptie of een mailtje sturen naar: klimpark@badhesselingen.nl

Ga jij het avontuur aan?

Op het ruime buitenterrein van Bad Hesselingen aan de Badweg 1 in Meppel staat een fantastisch klimpark. Er zijn vier niveaus met hindernissen te beklimmen met een maximale uitkijkhoogte van twaalf meter. Er zijn parcoursen op 1, 4, 7 en 10 meter hoogte met onder meer een vertrouwenssprong en een enerverende zipline (tokkelbaan). Het kratstapel-element is een uitdaging op zich in balans en evenwicht.

Bij het gevarieerde juniorparcours op 1 meter hoogte kunnen de ouders en/of begeleiders ernaast meelopen. Deze baan is voor kinderen tot 130 cm. Aan één kant van de toren is een veelzijdige klimwand gemaakt. Natuurlijk worden alle klimmers veilig gezekerd en klimmen ze onder deskundige begeleiding.

Hier vind je de openingstijden en tarieven van Klimpark Hesselingen.

Hier vind je informatie over de minigolfbaan, ook leuk om te combineren met klimmen en/of zwemmen!

 

banner klimpark uitje klimpark-Hesselingen-Meppel-klimbos-klimmen

Kinderfeestje, club-uitje of arrangement

Wil je met een groep komen voor een feestje, een teambuilding- of vrijgezellenuitje, of wil je met je teamgenoten een dag er op uit? Dan ben je bij ons aan het goede adres en er zijn diverse mogelijkheden voor een actief en geslaagd uitje. Na afloop kunnen de dappere deelnemers hun klimcertificaat als aandenken in ontvangst nemen.

Arrangementen en feestjes:

All-in tarief € 15,-: zwemmen, klimmen, spelen en minigolf.
Een dag onbeperkt actief plezier voor een scherpe prijs.

Bij het klimmen en/of minigolfen of all-in kunnen ook onderstaande horeca-arrangementjes bijgeboekt worden, ideaal voor een kinderfeestje of verenigingsactiviteit. Er geldt geen minimum aantal personen, dus is dit ook geschikt voor een leuk gezinsuitje.

* De Slingeraap € 4,00:
2 x drinken en een frisse fruitvariatie of beker heerlijk softijs. * De Klimgeit € 7,00:
patat met, smakelijke snack, 2 x drinken en een lekker softijsje.

Ook een snackbuffet, uitgebreide lunchtafel of bbq is in overleg mogelijk.

klimwand-klimmuur-abseilen_Bad-Hesselingen-Meppel_ct klimpark-laag parcours_Bad-Hesselingen-Meppel_ct certificaat-oorkonde-klimpark-klimmen-diploma_Bad-Hesselingen-Meppel_ groepje-klimmers-certificaat-klimpark_Bad-Hesselingen-Meppel_

Nieuwste veiligheidssysteem

Wij maken gebruik van het nieuwste veiligheidssysteem waarbij je 100% gezekerd bent, maar ook zeker het klimmen op eigen kracht ervaart.

Wil je weten hoe we dit doen en dat meemaken? Kom dan langs en onder begeleiding van onze ervaren instructeurs, kan je tot op grote hoogte klimmen. Vergeet uiteraard niet ondertussen van de omgeving en het gave uitzicht te genieten.

 

Wanneer je hier klikt zie je een video waarin het veiligheidssysteem nader wordt toegelicht.

klimavontuur-vertrouwenssprong-klimpark_SQ-02_Bad-Hesselingen-Meppel

Eigen uitje samenstellen?
Dat kan! Neem contact op voor de opties.

MEER INFORMATIE