KLIMPARK
HESSELINGEN

Klimpark Hesselingen: een actieve belevenis

Je kan je bezoek tijdens het seizoen, vanaf april tot november 2022, op de door jou gewenste dag en tijd, eenvoudig inplannen via het online reserveringssysteem.

Buiten het seizoen, van november tot april  kun je op afspraak met een groep vanaf 8 personen komen klimmen en/of minigolfen. Wil je meer info over mogelijkheden dan kan je bellen naar de receptie of een mailtje sturen naar: klimpark@badhesselingen.nl

Ga jij het avontuur aan?

Op het ruime buitenterrein van Bad Hesselingen staat een fantastisch klimpark. Vanaf de klimtoren zijn er gevarieerde parcoursen te bedwingen op 1, 4, 7 en 10 meter hoogte, met voor de durfals onder meer een vertrouwenssprong en enerverende zipline (tokkelbaan). Aan één kant van de toren is een veelzijdige klimwand gemaakt. Natuurlijk worden alle klimmers veilig gezekerd en klimmen ze onder deskundige begeleiding.

Bij het speelse juniorparcours op 1 meter hoogte, voor kinderen tot 130 cm, kunnen de ouders en/of begeleiders ernaast meelopen.

Hier vind je de algemene openingstijden en tarieven van Klimpark Hesselingen.

Hier vind je informatie over de minigolfbaan, ook leuk om te combineren met klimmen en/of zwemmen!

 

banner klimpark uitje
klimpark-toren-hoogte_Bad-Hesselingen-Meppel_

Kinderfeestjes, groepsuitjes en arrangementen

Wil je met een groep komen voor een feestje, een teambuilding- of vriendenuitje, of met je familie een dagje erop uit? Dan ben je bij ons aan het goede adres, er zijn diverse mogelijkheden voor een actief en geslaagd uitje. Na afloop kunnen de dappere deelnemers hun klimcertificaat als aandenken in ontvangst nemen.

Arrangementen en feestjes:

Bij het klimmen en/of minigolfen of all-in kunnen onderstaande horeca-arrangementjes bijgeboekt worden, ideaal voor een kinderfeestje of verenigingsactiviteit of gezinsuitje.

* Slingeraap € 4,20:
Twee keer drinken met een verse fruitvariatie of beker softijs met disco- of smurfendip.

* Klimgeit € 7,20:
patat met, smakelijke snack, twee keer drinken en een softijs met disco- of smurfendip.

Ook een snackbuffet, uitgebreide lunchtafel of bbq is in overleg mogelijk.

All-in tarief € 15,-: zwemmen, klimmen, spelen en minigolf.
Een dag onbeperkt actief plezier voor een scherpe prijs. Ook hier kan je een horeca-arrangementje bijboeken voor een compleet feestje of uitje.

klimwand-twee klimmers_Bad Hesselingen-Meppel_
klimpark-laag parcours_Bad-Hesselingen-Meppel_ct
klimpark-schoolreis-Kompas_Bad-Hesselingen-Meppel_
groepje-klimmers-certificaat-klimpark_Bad-Hesselingen-Meppel_

Nieuwste veiligheidssysteem

Wij maken gebruik van het nieuwste veiligheidssysteem waarbij je 100% gezekerd bent, maar ook zeker het klimmen op eigen kracht ervaart. Bij alle onderdelen en in alle parcoursen, ook bij het juniorparcours op een meter, wordt dit zekeren ingezet en vooraf passend ingesteld en helder toegelicht.

Zo beleef je onder begeleiding van onze ervaren instructeurs een veilig maar uitdagend klimavontuur. Vergeet uiteraard niet ondertussen van de omgeving en het bijzondere uitzicht te genieten.

Wanneer je hier klikt zie je een video waarin het veiligheidssysteem nader wordt toegelicht.

klimavontuur-vertrouwenssprong-klimpark_SQ-02_Bad-Hesselingen-Meppel

Ondersteund door Leader Zuidwest-Drenthe & ELFPO

Leader Zuidwest-Drenthe richt zich op het versterken van de economie en daarmee de leefbaarheid in Zuidwest-Drenthe. De focus ligt op de vrijetijdseconomie. Er zijn selectiecriteria en alleen de beste projecten zullen gehonoreerd worden. Belangrijk daarbij is de verbinding tussen platteland en stad, en samenwerking met andere sectoren. Voor meer informatie kun je klikken op: Leader Zuidwest-Drenthe

De realisatie van het klimpark is mede mogelijk gemaakt door steun vanuit het ELFPO, het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling: Europa investeert in zijn platteland.

Eigen uitje samenstellen?
Dat kan! Neem contact op voor de opties.