18 HOLES MINIGOLF

Minigolf, het gezellige familiespel

Wie kent het niet, een ontspannen spelletje midgetgolf? In het parkje bij het klimpark liggen tussen de bomen18 holes verspreid, geschikt voor alle leeftijden. Gezellig met de familie, als uitje met vrienden of als kinderfeestje.

Wist je dat er ook diverse kadobonnen te koop zijn bij de receptie, ook voor minigolf, die in een leuk kadotasje worden verpakt.

Samen plezier beleven

De 18 holes minigolfbaan is gelegen in een omheind en sfeervol parkje en bestaat uit gevarieerde banen met diverse uitdagingen. Zo is het best nog lastig het balletje in zo weinig mogelijk slagen over een baan met een looping of schuine kant te krijgen! Elke baan is weer anders dan de vorige en vraagt om een ander inzicht en manier van het golfballetje aantikken.

Vooraf krijg je, tegelijk met de sticks, golfballetjes en scoreformulier, een heldere uitleg met tips. Een paar uur gemoedelijk plezier op een leuke locatie; minigolf is van alle tijden én voor alle leeftijden. Daarom is het ook een prima idee voor een leuk gezinsuitje of een gezellig (kinder)feestje.

minigolf-midgetgolf_CT-03_Bad-Hesselingen-Meppel

Minigolfen is heel geschikt om te combineren met een horeca-arrangementje, zwemmen en/of klimmen.
Informeer naar de diverse opties.