17 HOLES MINIGOLF

Minigolf, het gezellige familiespel

In het parkje bij het klimpark ligt, tussen de bomen verscholen, ons sfeervolle 17 holes minigolfbaan. De banen hebben diverse vormen, uitdagingen en niveaus en zijn geschikt om voor alle leeftijden te spelen. Gezellig met de familie, als uitje met vrienden of als kinderfeestje. Reserveer hier online je bezoek tijdens het seizoen. (april tot november). Ga hier naar de tarieven.

Voor grote groepen is het evt. mogelijk buiten de algemene openingstijden te reserveren. Neem hiervoor contact op met de receptie of via klimpark@badhesselingen.nl

Buiten het seizoen, van november tot april kun je minigolfen met een groep vanaf 8 personen op reservering. Voor meer info hierover kun je bellen naar de receptie of een mailtje sturen naar klimpark@badhesselingen.nl.

Wist je dat er ook diverse kadobonnen te koop zijn bij de receptie, ook voor minigolf, die in een leuk kadotasje worden verpakt.

Samen plezier beleven

De 17 holes minigolfbaan is gelegen in een omheind en sfeervol parkje en bestaat uit gevarieerde banen met diverse uitdagingen. Zo is het best nog lastig het balletje in zo weinig mogelijk slagen over een baan met een looping of schuine kant te krijgen! Elke baan is weer anders dan de vorige en vraagt om een ander inzicht en manier van het golfballetje aantikken.

Vooraf krijg je, tegelijk met de sticks, golfballetjes en scoreformulier, een heldere uitleg met tips. Een paar uur gemoedelijk plezier op een leuke locatie; minigolf is van alle tijden én voor alle leeftijden. Daarom is het ook een prima idee voor een leuk gezinsuitje of een gezellig (kinder)feestje.

mingolf Reest juli 2020 kids liggend

Feestjes & arrangementen

Bij het minigolfen & outdoor kunnen onderstaande horeca-arrangementjes bijgeboekt worden, ideaal voor een kinderfeestje, verenigingsactiviteit of groepsuitje.

* Slingeraap € 5,00:
Twee keer drinken met een verse fruitvariatie of beker softijs met disco- of smurfendip.

* Klimgeit € 8,50:
patat met, smakelijke snack, twee keer drinken en een ijsje.

Ook een snackbuffet, uitgebreide lunchtafel of bbq is in overleg mogelijk.

Ga hier naar meer informatie over het restaurant of neem contact op via 0522-261402.

minigolf-Vellinga-vrouw_Bad-Hesselingen-Meppel_

Combineer mingolfen met een horeca-arrangementje, zwemmen en/of klimmen.
Informeer naar de diverse opties.