18 HOLES MINIGOLF

Minigolf, het gezellige familiespel

In het parkje bij het klimpark ligt, tussen de bomen verscholen, ons sfeervolle 18 holes minigolfbaan. De banen hebben diverse vormen, uitdagingen en niveaus en zijn geschikt om voor alle leeftijden te spelen. Gezellig met de familie, als uitje met vrienden of als kinderfeestje. Reserveer hier online je bezoek tijdens het seizoen. (april tot november)

Voor grote groepen is het evt. mogelijk buiten de algemene openingstijden te reserveren. Neem hiervoor contact op met de receptie of via klimpark@badhesselingen.nl

Buiten het seizoen, van november tot april kun je minigolfen met een groep vanaf 8 personen op reservering. Voor meer info hierover kun je bellen naar de receptie of een mailtje sturen naar klimpark@badhesselingen.nl.

Wist je dat er ook diverse kadobonnen te koop zijn bij de receptie, ook voor minigolf, die in een leuk kadotasje worden verpakt.

Samen plezier beleven

De 18 holes minigolfbaan is gelegen in een omheind en sfeervol parkje en bestaat uit gevarieerde banen met diverse uitdagingen. Zo is het best nog lastig het balletje in zo weinig mogelijk slagen over een baan met een looping of schuine kant te krijgen! Elke baan is weer anders dan de vorige en vraagt om een ander inzicht en manier van het golfballetje aantikken.

Vooraf krijg je, tegelijk met de sticks, golfballetjes en scoreformulier, een heldere uitleg met tips. Een paar uur gemoedelijk plezier op een leuke locatie; minigolf is van alle tijden én voor alle leeftijden. Daarom is het ook een prima idee voor een leuk gezinsuitje of een gezellig (kinder)feestje.

mingolf Reest juli 2020 kids liggend

Minigolfen is ook leuk om te combineren met een horeca-arrangementje, zwemmen en/of klimmen.
Informeer naar de diverse opties.