Voordelig zomerabonnement!

Zeven weken onbeperkt zwemmen, of je nou even half uurtje komt afkoelen of 3 keer per dag erin duikt…met deze vakantie kaart kan dat. Geldig van 14 juli t/m 3 september, 7 weken zwembadtoegang voor €50,-, dus dat heb je er zó weer uitgezwommen!

Tarieven recreatief zwemmen 2017

Enkel bad:  € 5,-
Enkel bad tot en met 3 jaar:  € 3,20

10 baden kaart:  € 42,50  (8,5 x dagtarief, de kaart is 1 jaar geldig)
20 baden kaart:  € 75,-     (15 x dagtarief, de kaart is 1 jaar geldig)
Meerbadenkaarten zijn 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum en niet persoonsgebonden. Wanneer je voor de vervaldatum een nieuwe badenkaart koopt van hetzelfde aantal, worden de resterende bezoeken verlengd.

Kwartaalabonnement:  € 91,50
Jaarabonnement:  € 274,50
Kwartaal- en jaarabonnementen zijn persoonlijk en zeven dagen per week geldig, je hebt onbeperkt toegang tijdens de openingstijden. Voor deze abonnementen geldt: hoe meer je zwemt in die periode , hoe voordeliger je uit bent. Minimaal twee keer per week zwemmen is een goed uitgangspunt voor deze kaarten.

Voorwaarden:
De meerbadenkaarten en abonnementen staan op een chipkaart, waar je € 4.55 borg voor betaalt. Deze borg wordt retour gegeven bij inlevering, mits de pas ongeschonden is. Op een chipkaart kunnen meerdere producten tegelijk worden geladen.

Uiteraard is pinnen mogelijk (ook in het restaurant) en worden VVV cheques geaccepteerd bij de receptie.

Lockers en kluisjes

Kleding en spullen kunnen in de daarvoor bestemde kluisjes worden opgeruimd. De grote lockers bij de kleedruimtes werken op € 0,10 inworp, deze komt niet terug bij het openmaken. Het is aan te raden alle eigendommen in een kluisje te doen, dan weet je zeker dat je eigendommen er nog zijn als je uitgezwommen bent.

In het zwembad zijn in de hoek bij het restaurant kleine kluisjes die op €0,50 borg werken. Hierin kunnen voorwerpen zoals een telefoon, bril of portemonnee worden opgeborgen en de €0,50 komt dus retour. Geld wisselen kan bij de receptie.

Korting op de entreeprijs

Bezoekers met een geldig regio buitenbad abonnement (voorzien van pasfoto) krijgen van mei tot en met september 20% korting op de entreeprijs!

Groepstarief: 50 personen € 3,70 p.p. (op afspraak)

Op vertoon van hun geldige zwemlespas mogen kinderen die op de wachtlijst staan voor zwemles, gratis zwemmen (maximaal half jaar).

Kinderen die op zwemles zitten mogen gratis oefenen op zaterdagochtend (binnenkomst voor 11.15 uur) en krijgen op overige dagen 20% korting. Tijdens de zwemles mag de ouder (met 1 broertje-zusje) vrijzwemmen met 50% korting en mogen tevens met 20% korting gebruik maken van het solarium (vooraf bespreken niet mogelijk).

Swim2Play, doelgroepen en andere activiteiten

Tijdens het recreatief zwemmen is het personeel bevoegd om gedeelten van de baden te gebruiken voor schoolzwemmen, doelgroepen of andere activiteiten.

Tijdens het recreatief zwemmen kan de directie geen garantie geven, dat iedere gebruiker ten allen tijde over alle faciliteiten of attributen in het zwembad kan beschikken. Iedere gebruiker of huurder dient zich aan de gebruiksvoorwaarden te houden. Deze zijn bij de ingang te vinden.