Tarieven recreatief zwemmen 2018

Enkel kaartje:  € 5,10
Enkel kaartje tot en met 3 jaar:  € 3,30

10 baden kaart:  € 43,35  (= 8,5 x dagtarief, 1 jaar geldig)
20 baden kaart:  € 76,50   (= 15 x dagtarief, 1 jaar geldig)
Meerbadenkaarten zijn 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum en niet persoonsgebonden. Wanneer je voor de vervaldatum een nieuwe badenkaart koopt van hetzelfde aantal, worden de resterende bezoeken van dat jaar verlengd.

Voorverkoop zomerabonnement: €51,- Geldig van 13 juli t/m 2 september, zeven weken onbeperkt zwemmen, zo vaak als je wil. De €4,55 borg op de persoonsgebonden kaart krijg je retour. Ook leuk om kado te geven!

Kwartaalabonnement:  € 92,50
Jaarabonnement:  € 277,50
Kwartaal- en jaarabonnementen zijn persoonlijk en zeven dagen per week geldig, je hebt onbeperkt toegang tijdens de openingstijden. Voor deze abonnementen geldt: hoe meer je zwemt in die periode , hoe voordeliger je uit bent. Minimaal twee keer per week zwemmen is een goed uitgangspunt voor deze kaarten.

Nieuw is het all-in tarief: zwemmen, klimmen, spelen en minigolf voor €17,50.
Een dag onbeperkt actief plezier voor een scherpe prijs!

Voorwaarden kaarten:
De meerbadenkaarten en abonnementen staan op een chipkaart, waar je € 4.55 borg voor betaalt. Deze borg wordt retour gegeven bij inlevering, mits de pas ongeschonden is. Op een chipkaart kunnen meerdere producten tegelijk worden geladen.

Natuurlijk is pinnen mogelijk, graag zelfs (ook in het restaurant) en er worden VVV bonnen (geen pasjes) geaccepteerd bij de receptie.

Lockers en zwembandjes

Kleding en spullen kunnen in de daarvoor bestemde kluisjes worden opgeruimd. De grote lockers bij de kleedruimtes werken op € 0,10 inworp, deze komt niet terug bij het openmaken. Het is aan te raden alle eigendommen in een kluisje te doen, dan weet je zeker dat je eigendommen er nog zijn als je uitgezwommen bent.

In het zwembad zijn in de hoek bij het restaurant kleine kluisjes die op €0,50 borg werken. Hierin kunnen voorwerpen zoals een telefoon, bril of portemonnee worden opgeborgen en de €0,50 komt dus retour. Geld wisselen kan bij de receptie.

Kinderen die zelfstandig lopen maar (nog) geen zwemdiploma hebben, dienen ivm hun veiligheid, in en om het water zwembandjes of easyswimpak te dragen.  Zwemvleugels zijn bij de receptie te koop voor €6,10 of  €3,50.

Korting op de entreeprijs

Bezoekers met een geldig regio buitenbad abonnement (voorzien van pasfoto) krijgen van mei tot en met september 20% korting op de entreeprijs en betalen dan €4,10.

Groepstarief: vanaf 50 personen € 3,80 p.p. (op afspraak)

Op vertoon van hun geldige zwemlespas mogen kinderen die op de wachtlijst staan voor zwemles, gratis zwemmen (maximaal half jaar).

Kinderen die op zwemles zitten mogen gratis oefenen op zaterdagochtend (binnenkomst voor 11.15 uur) en krijgen op overige dagen 20% korting. Tijdens de zwemles mag de ouder (met 1 broertje-zusje) vrijzwemmen met 50% korting en mogen tevens met 20% korting gebruik maken van het solarium (vooraf bespreken niet mogelijk).

Verhuur, Swim2Play, aquasporten en diverse activiteiten

Tijdens het recreatief zwemmen is het personeel bevoegd om gedeelten van de baden te gebruiken voor schoolzwemmen, doelgroepen of andere activiteiten.

De directie kan geen volledige garantie geven, dat iedere gebruiker ten allen tijde over alle faciliteiten of attributen in het zwembad kan beschikken. Iedere gebruiker of huurder dient zich aan de gebruiksvoorwaarden te houden. Deze zijn bij de ingang te vinden.