datums kijkdagen,
praktijklessen & diplomafeesten

Data kijklessen 

Regelmatig zijn er kijklessen waarbij alle belangstellenden van harte welkom zijn om de vorderingen van de kinderen te bewonderen. Over het algemeen zal het zo zijn dat de kijkdagen vallen in de week vóór een schoolvakantie.

De laatste kijkdagen waren gepland in de week voor de kerstvakantie, maar deze vervielen helaas vanwege de Corona-maatregelen. De lesgevers hebben (telefonisch) contact opgenomen met de ouders / verzorgers over de voortgang.
Hopelijk kunnen in de week voorafgaande aan de voorjaarsvakantie weer kijkdagen plaatsvinden. Actuele informatie daarover wordt met de ouders gecommuniceerd en hier geplaatst.

Data praktijklessen & diplomafeesten

Wanneer een leerling toe is aan het diplomazwemmen wordt hij/zij persoonlijk uitgenodigd voor een aantal praktijklessen. Deze zijn op de woensdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur en kosten één lesstrip. Tijdens deze lessen is het hele bad beschikbaar om uitgebreid alle oefeningen nét zo door te nemen als tijdens het diplomafeest. Deze zijn ook op een woensdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur. Bij het diplomafeest staat het stralen zonder falen centraal, zonder prestatiedruk tonen de kinderen dat ze heel zwemvaardig en uitstekend zwemveilig zijn.

De geplande dipomafeesten worden volgens de dan geldende Corona-maatregelen georganiseerd. Zo kan het zijn dat er slechts één kijker mee mag, of dat dit via een live-stream zal gaan. Uiteraard worden de ouders / verzorgers tijdig geïnformeerd over de actuele situatie.

De planning en datums van de eerstvolgende praktijklessen en diplomafeesten zijn:

Praktijklessen: 22 december, 12 januari, 19 januari, 26 januari
Diplomafeest: 2 februari

Praktijklessen: 9 februari, 16 februari, 2 maart, 9 maart
Diplomafeest: 16 maart

Praktijklessen: 23 maart, 30 maart, 6 april, 13 april
Diplomafeest: 20 april

Praktijklessen: 11 mei, 18 mei, 25 mei, 1 juni
Diplomafeest: 8 juni

Praktijklessen: 15 juni, 22 juni, 29 juni, 6 juli
Diplomafeest: 13 juli

Bekijk ook de diplomafoto's van de zwemtoppers!