datums kijkdagen
praktijklessen & diplomafeesten

Data kijklessen 

Regelmatig zijn er kijklessen waarbij alle belangstellenden van harte welkom zijn om de vorderingen van de kinderen te bewonderen. Over het algemeen zal het zo zijn dat de kijkdagen vallen in de week vóór een schoolvakantie.

Data praktijklessen & diplomafeesten:

Wanneer een zwemlesser toe is aan het diplomazwemmen wordt hij/zij persoonlijk uitgenodigd voor een aantal praktijklessen. Deze zijn op de woensdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur en kosten één lesstrip. Tijdens deze lessen is het hele bad beschikbaar om uitgebreid alle oefeningen nét zo door te nemen als tijdens het diplomafeest. Deze zijn ook op een woensdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur. Bij het diplomafeest staat het stralen zonder falen centraal, zonder prestatiedruk tonen de kinderen dat ze heel zwemvaardig en uitstekend zwemveilig zijn.

Let op: In verband met de Coronamaatregelen zijn er specifieke maatregelen en wijzigingen rondom de zwemlessen en dus ook bij de praktijklessen, kijkdagen en het diplomafeest. De ouders/begeleiders van de kinderen die aan het diplomafeest mogen deelnemen, worden hier persoonlijk over geïnformeerd.

De datums van de (onder voorbehoud geplande) praktijklessen en diplomafeesten na de zomervakantie 2021 worden hier binnenkort gepubliceerd.

Diploma gehaald? Bekijk de foto's van de zwemtoppers!