AANSTAANDE &
JONGE OUDERS

Zwemmen blijft plezierig en goed vol te houden

Wanneer je (een aanstaande) moeder bent, verandert er heel wat in je leven. Misschien hou je het nog éven vol, maar wanneer de zwangerschap vordert, ga je echt niet meer hardlopen en die pittige boksles in de sportschool is ook even passé.

Dat is geen reden om passief op de bank terecht te komen, juist in deze bijzondere periode is zwemmen heel prettig en kan meestal van begin tot eind van de zwangerschap. Het water draagt je gewicht zodat je makkelijker kan bewegen en ontspannen. Er is geen groepsles zwemmmen voor zwangeren (meer) maar er zijn volop momenten en mogelijkheden om op rustige momenten fijn te zwemmen.

Samen plezier en genieten in het water

Wanneer je kleintje drie maanden oud is kunnen jullie samen al sportief plezier beleven in het zwembad. Ongemerkt versterk je jullie vertrouwensband en went je baby aan water. Maar het belangrijkste en leukst is: samen actief genieten! Dit kan tijdens de openingstijden voor recreatief zwemmen, er zijn aankleedkussens en boxen aanwezig in het zwembad. Onderstellen van wandelwagens / buggy's kunnen ivm de hygiëne niet mee naar binnen, het is handig als je je baby in een Maxi Cosi meeneemt, of vraag bij de receptie naar een leen-buggy.

Samen op 'les' bij het baby- & peuterzwemmen is leerzaam én gezellig, samen met andere ouders en leeftijdsgenootjes van je kindje. Jullie zijn van harte welkom!

Meer informatie over het baby- en peuterzwemmen vind je hier »

Bellinga-babyzwemmen-01_Bad-Hesselingen-Meppel_