ZONNESTUDIO
MET TWEE CABINES

Reserveer hier je bezoek en kom ontspannen genieten.

Ontspanning en energie

Zonlicht is ontspannend, geeft energie en versoepelt je spieren. De zonnebank kan een gunstige invloed hebben op onzuiverheden in de huid, het bevordert de vitamine D aanmaak en zorgt voor een mooie sunkissed tintje. Zonlicht doet je gewoon goed, helemaal als het buiten grijs en druilerig is. Zomaar een paar voordelen die je bij verstandig zonnen ervaart.

 

Vlot en veilig zonnen

Bad Hesselingen heeft een rustig gelegen zonnestudio met het nieuwste type Luxura Hapro X5 solariums. Er zijn twee ruime cabines, elk met een ruime douche en muziek, naar wens instelbaar.

Beide solariums zijn voorzien van de allernieuwste huidvriendelijke Oxytan x-tansive lampen: intensief bruinen én een frisse mooie huid. Bij de balie krijg je informatie over veilig en verstandig zonnen, gelet op je huidtype en frequentie.

sauna-zonnebank_CT-05_Bad-Hesselingen-Meppel
sauna-zonnebank_CT-03_Bad-Hesselingen-Meppel

7 dagen per week geopend

Twee keer per jaar worden de lampen vervangen. Je hebt een half uur de cabine uur ter beschikking, waarvan maximaal 20 minuten voor het zonnen.

De rustig gelegen zonnestudio heeft zeven dagen per week ruime en doorlopende openingstijden. Je kan per keer betalen, maar een 10 x kaart is een stuk voordeliger, niet persoonsgebonden en 1 jaar geldig.

Ook heerlijk ontspannen bruin worden?
Informeer naar de mogelijkheden.