ZONNESTUDIO
MET TWEE CABINES

Reserveer hier je bezoek en kom aangenaam genieten.

Pure ontspanning

Zonlicht is ontspannend, geeft energie en versoepelt je spieren. De zonnebank bezoeken kan een gunstige invloed hebben op onzuiverheden in van huid, het bevordert de vitamine D aanmaak en zorgt voor dat mooie sunkissed tintje. Zonlicht doet je gewoon goed, helemaal als het buiten grijs en druilerig is. Zomaar een paar voordelen die je bij verstandig zonnen ervaart.

 

Veilig zonnen met vlot resultaat

Bad Hesselingen heeft een rustig gelegen zonnestudio met het nieuwste type Luxura Hapro X5 solariums. Er zijn twee ruime cabines, elk met een fijne douche en de zonnebank heeft instelbare ventilatie en muziek. Ook kan je je telefoon inpluggen om naar je eigen favoriete muziek te luisteren.

Beide solariums zijn voorzien van de allernieuwste huidvriendelijke Oxytan x-tansive lampen: intensief bruinen én een frisse mooie huid.

Het gebruik van de zonnebank voor jongeren wordt afgeraden vanwege te hoge blootstelling aan UV-straling. De jongere huid van kinderen is nog niet volgroeid en is daardoor extra gevoelig voor de ontwikkeling van moedervlekken. Tevens is het immuunsysteem nog niet in de beste conditie, waardoor een teveel aan zonlicht onherstelbare schade kan aanrichten.

solarium-zonnebank-zonnestudio-douche_Bad-Hesselingen-Meppel_geel
sauna-zonnebank_CT-03_Bad-Hesselingen-Meppel

7 dagen per week geopend

Twee keer per jaar worden de lampen vervangen, zodat de kwaliteit optimaal blijft. Je hebt de cabine ruim een half uur ter beschikking, waarvan maximaal 20 minuten voor het zonnen.

De rustig gelegen zonnestudio heeft zeven dagen per week ruime en doorlopende openingstijden. Je kan per keer betalen, maar een 10 x kaart is een stuk voordeliger, niet persoonsgebonden en 1 jaar geldig. Bij de receptie beschermingsbrilletjes en fijne zonnebankproducten te koop.

Voordelig genieten van een zonnebank-bezoek?
Neem (of geef) een 10 x kaart!