Skip to content
   
   

ZONNESTUDIO
MET TWEE CABINES

Onstspanning en energie

Zonlicht is ontspannend, geeft je energie en versoepelt je spieren. Het bevordert de vitamine D aanmaak en het ultraviolette licht zorgt voor die mooie ‘sunkissed’ tint, die je er beter uit laat zien. Zomaar een paar voordelen die je bij verstandig zonnen ervaart.

 

Vlot en veilig bruin worden in de zonnestudio

Bad Hesselingen heeft een rustig gelegen zonnestudio met het nieuwste type Luxura Hapro X5 solariums. Er zijn twee ruime cabines, elk met een douche en muziek, er is via de de display in de zonnebank ook een aansluiting voor je telefoon met supergoed geluid via de ingebouwde boxen.

Beide solariums zijn voorzien van de allernieuwste huidvriendelijke Oxytan x-tansive lampen: intensief bruinen én een frisse mooie huid. Bij de balie krijg je informatie over veilig en verstandig zonnen, gelet op je huidtype en frequentie.

sauna-zonnebank_CT-05_Bad-Hesselingen-Meppel
sauna-zonnebank_CT-03_Bad-Hesselingen-Meppel

7 dagen per week geopend

Twee keer per jaar worden de lampen vervangen. Je hebt een half uur de cabine uur ter beschikking, waarvan maximaal 20 minuten voor het zonnen.

De rustig gelegen zonnestudio heeft zeven dagen per week ruime en doorlopende openingstijden. Je kan per keer betalen, maar een 10 x kaart is een stuk voordeliger, niet persoonsgebonden en 1 jaar geldig.

Ook heerlijk ontspannen bruin worden?
Informeer naar de mogelijkheden.

Scroll To Top