luchtkussen waterattractie krab wedstrijdbad

Pinksteren 2018.

Beide Pinksterdagen, zondag 20 mei en maandag 21 mei is het zwembad open van 10.00 – 16.30 uur.
De minigolfbaan en het KlimAvontuur zijn open van 13.00 – 18.00 uur. (laatste klimstart om 16.00 uur)

Ga de uitdaging aan bij KlimAvontuur Meppel

Op het voorterrein van Bad Hesselingen staat een geweldig klimpark. Vier niveaus met te beklimmen attributen, een tokkelbaan en een maximale uitkijkhoogte van ruim 10 meter. Er zijn diverse parcoursen op verschillende hoogtes voor zowel kinderen als volwassenen. Op de website www.klimavontuur-meppel.nl vind je de actuele info, tarieven en mogelijkheden. Een voordelige combinatie maken met zwemmen en/of minigolfen is mogelijk. Ook superleuk natuurlijk als kinderfeestje. Klik hier voor het filmpje.

Vanaf 14 april 2018 is het seizoen 2018 van start gegaan en zijn het KlimAvontuur en de Minigolfbaan weer regulier geopend. 

KlimAvontuur overzicht toren klein
Bootcamp On Water instructie

BOOTCAMP ON WATER
Ga deze aqua-uitdaging aan!

Er is een superleuke sportles gestart op de woensdagochtend, één groep om 09.45 uur en één om 10.15 uur: Bootcamp On Water, oftewel BOW. Een pittige half uur durende work-out waarin je wordt uitgedaagd in actie, evenwicht en kracht. Resultaat; een sterk verbeterende conditie en een fitter lichaam. Maar bovenal is het afwisselend en superleuk! Doe een keer vrijblijvend een proefles mee. Ga hier naar meer info of bel: 0522-251002 keuze 3.

jungle peuter kleuterbad

Wildlands Jungle peuter-kleuterbad!
Alle mini-Tarzans en Janes kunnen zich heerlijk vermaken in het prachtig aangelegde junglebad, vol met leuke dieren. Ze kunnen op safari gaan in een loopbootje en zo de spetterende verrassingen die de jungle voor hen in petto heeft ontdekken! Ook is er natuurlijk ruimte om rustig met een emmertje en gietertje te spelen en zijn er banken voor (groot)ouders om het bad heen geplaatst.

Jouw review waarderen we!

Heb je heerlijk gezwommen, waardeer je manier van zwemles geven of was het kinderfeestje heel geslaagd? Laat anderen weten wat jouw bevindingen zijn en geef jouw ervaring en beoordeling door via dit korte vragenlijstje.  Ook lees je daar recensies van andere bezoekers.

Wanneer er echt iets mis zou zijn, of je hebt een gerichte klacht of opmerking neem dan contact op met ons via 0522-251002 of info@badhesselingen.nl. Dan gaan we dat bespreken en evt. kijken naar een oplossing.

Klanetn vertellen - vul de enquete in

Aqua Yoga, probeer ’n les!

Maandag 11.15 – 12.00 uur en op woensdag 20.45 – 21.30 uur. Het is géén cursus, dus zo instromen kan, probeer het een keer! De combinatie yoga en water is een zeer aangename manier van bewegen en ontspannen. Aqua Yoga zorgt voor een bewuste ademhaling, verlengt en versterkt je spieren, stimuleert de bloedsomloop en de werking van je organen. Er wordt aandacht besteed aan de grove én fijne motoriek en de bewustwording van je eigen lichaam. Aqua Yoga is ontspannend en wordt op een rustig tijdstip in het warme recreatiebad gegeven. De lessen worden door Mirre van der Veer gegeven, zij is een enthousiast en zeer ervaren yoga-instructrice. Op een hele prettige manier vult zij de drie kwartier durende les in.

dsc_3906

Zwemmen; dat doe(t) je goed!
Doe een keer mee met ’n proefles Aquasport, wanneer je daarna een 10 x sportkaart neemt, wordt de proefles verrekend en heb je die dus gratis. De lesmogelijkheden zijn heel flexibel. Ga je liever banen zwemmen, dan raden we een 20 badenkaart aan; dat scheelt al 5 entreekaartjes en is niet persoonsgebonden. Zwemmen is supergezond en is ’n workout voor het hele lichaam.

voordelen zwemmen gezond afvallen conditie meppel sporeten

Alle informatie en meer in de Bad Hesselingen app

Bad Hesselingen heeft een eigen app. Alle info, nieuws en foto’s snel en overzichtelijk bij de hand! Ben je onderweg en wil je weten of het zwembad open is,
dan check je vlot even de app.

Ook het online leerlingvolgsysteem kun je via deze app handig inzien en zo de vorderingen van je kindje op zwemles volgen.

Download de SwimApp gratis in de Appstore (Apple) of Playstore (Android).

Bad Hesselingen is ook actief op Facebook. Regelmatig worden daar de laatste nieuwtjes, aanbiedingen, bijzondere openingstijden en mededelingen op geplaatst.

Neem een kijkje en like de pagina. Dan ben je altijd op de hoogte.

10464226_687911101262540_812592425598558675_n

Films en video’s
Op ons YouTube kanaal vind je levendige compilaties over wat er in en om Bad Hesselingen te doen en te beleven is. Flimpjes en opnames van recreatiezwemmen, babyzwemmen, Swim2Play, aquasporten, discozwemmen etc. Zo krijg je een goede en realistische indruk hoe gevarieerd en leuk het er is!