rokersruime 02

Rokersruimte verwijderd
Vanaf maandag 18 december a.s. is het niet langer meer mogelijk om binnen het gebouw van Bad Hesselingen te kunnen roken. Het roken binnen onze accommodatie was beperkt tot een rookruimte bij het recreatiebad. Deze zal definitief worden verwijderd. Bad Hesselingen ondersteunt de algehele tendens van een rookvrije generatie. Roken binnen onze sportieve accommodatie vinden wij dan ook niet langer passend. De rokersruimte wordt toegevoegd aan het horeca-terras en buiten komt er een kleine rookvoorziening.

Nationaal Onderzoek Zwemouders: doet u mee?

Zwemles is een oer Hollands product. Nergens ter wereld gaan zoveel kinderen op zwemles. Het kan ook niet anders in zo’n waterrijk land. In Nederland worden jaarlijks zo’n 300.000 zwemdiploma’s uitgereikt. Een bijzonder moment, want het zwemdiploma is vaak het eerste officiële diploma dat je kind behaalt. Maar wat vinden zwemouders eigenlijk van de zwemles? Wat vindt men belangrijk, wat ziet men graag anders? Doe mee met de enquête en deel uw mening en ervaring. Alvast hartelijk dank!

Banner-NOZ2018-rechthoek-liggend
Pietenfeest Bad Hesselingen Meppel klein

Bekijk hier het Pietenfeest-fotoalbum 2017

Het was ’n dolle boel zaterdagmiddag 2 december. Die malle Pieten en vrolijke Hessie hebben samen met de zwemleskids (en hun ouders) er een geweldig feestje van gemaakt!

Buitenbad gesloten tot medio december 2017

Vanwege onderhoud en behoud van de (water)kwaliteit van de zwembaden is het buitenbad helaas vanaf 20 november enkele weken gesloten. Zodra het buitenbad (eerder) open kan laten we dat gelijk weten!

buitenbad gesloten nov 2017
Bon disco 20jan Bad Hesselingen Meppel

Swimming Disco
De disco’s in 2018 staan gepland op 20 januari, 24 februari, 6 oktober en 10 november. Neem een kortingsbon mee en betaal €4,70 entree. Het worden vast weer een supergezellige swingende avonden met spetterend waterplezier. Dat kan ook niet anders met mmv Drive In Viperss, een groot waterluchtkussen en een toffe sfeer!

Nieuwe lampen solarium

Op dinsdag 5 december zijn er in beide solaria nieuwe lampen geplaatst. Zo garanderen en waarborgen we de kwaliteit van de zonnestudio. Gun jezelf een kadootje en maak een afspraak voor een mini-zonvakantie!

IMG_20161213_140354

Ga de uitdaging aan bij KlimAvontuur Meppel

Op het voorterrein van Bad Hesselingen is een geweldig klimpark gerealiseerd. De heeft vier niveaus met te beklimmen attributen, een tokkelbaan en een maximale uitkijkhoogte van ruim 10. Er zijn diverse parcoursen op verschillende hoogtes voor zowel kinderen als volwassenen. Op de website www.klimavontuur-meppel.nl vind je de actuele info, tarieven en mogelijkheden. Een voordelige combinatie maken met zwemmen en/of midgetgolfen is mogelijk. Ook superleuk natuurlijk als kinderfeestje. Klik hier voor het filmpje.

Van november t/m maart vervallen de standaard openingstijden. Voor groepen vanaf 8 personen is het mogelijk om na reservering te klimmen. 

mepppers-klim-avontuur-meppel-7
jungle peuter kleuterbad

Wildlands Jungle peuter-kleuterbad!
Sinds september 2016 kunnen alle mini-Tarzans en Janes zich heerlijk vermaken in het prachtig aangelegde junglebad, vol met leuke dieren. Ze kunnen op safari gaan in een loopbootje en zo de spetterende verrassingen die de jungle voor hen in petto heeft ontdekken! Ook is er natuurlijk ruimte om rustig met een emmertje en gietertje te spelen en zijn er banken voor (groot)ouders om het bad heen geplaatst.

Jouw review waarderen we!

Heb je heerlijk gezwommen, waardeer je manier van zwemles geven of was het kinderfeestje heel geslaagd? Laat anderen weten wat jouw bevindingen zijn en geef jouw ervaring en beoordeling door via dit korte vragenlijstje.  Ook lees je daar recensies van andere bezoekers.

Wanneer er echt iets mis zou zijn, of je hebt een gerichte klacht of opmerking neem dan contact op met ons via 0522-251002 of info@badhesselingen.nl. Dan gaan we dat bespreken en evt. kijken naar een oplossing.

Klanetn vertellen - vul de enquete in

Aqua Yoga, probeer ’n les!

Maandag 11.15 – 12.00 uur en op woensdag 20.45 – 21.30 uur. Het is géén cursus, dus zo instromen kan, probeer het een keer! De combinatie yoga en water is een zeer aangename manier van bewegen en ontspannen. Aqua Yoga zorgt voor een bewuste ademhaling, verlengt en versterkt je spieren, stimuleert de bloedsomloop en de werking van je organen. Er wordt aandacht besteed aan de grove én fijne motoriek en de bewustwording van je eigen lichaam. Aqua Yoga is ontspannend en wordt op een rustig tijdstip in het warme recreatiebad gegeven. De lessen worden door Mirre van der Veer gegeven, zij is een enthousiast en zeer ervaren yoga-instructrice. Op een hele prettige manier vult zij de drie kwartier durende les in.

dsc_3906
bad-hesselingen-zwembad_square-zonnebank

Twee keer per jaar worden er nieuwe bruiningslampen in beide zonnebanken geplaatst; binnen no-time een 360° en streeploos zomers kleurtje! Ook ideaal om je teint vast te houden, wanneer de zon het even flink laat afweten.
Per keer €8,20 of 10 keer:€ 65,60. De zonnestudio is 7 dagen per week open, doordeweeks zelfs van 08.15-21.45 uur. Beide cabines hebben een douche en mp3-muziek-aansluiting. Maak je afspraak via 0522-251002 keuze 3.

Zwemmen; dat doe(t) je goed!
Doe een keer mee met ’n proefles Aquasport, wanneer je daarna een 10 x sportkaart neemt, wordt de proefles verrekend en heb je die dus gratis. De lesmogelijkheden zijn heel flexibel. Ga je liever banen zwemmen, dan raden we een 20 badenkaart aan; dat scheelt al 5 entreekaartjes en is niet persoonsgebonden. Zwemmen is supergezond en is ’n workout voor het hele lichaam.

voordelen zwemmen gezond afvallen conditie meppel sporeten

De nieuwste uitdaging: de Bucketgame!
De Bucketgame is een nieuw ontwikkeld interactief spel waarbij snelheid en behendigheid aan te pas komen. Je voelt je een echte beroemdheid wanneer je de flitsende camera’s afschermt met je handen. Zorg dat jij de eerste bent die 10 paparazzi fotografen te slim af is, door de oplichtende flitsen aan te raken. De verliezer krijgt een hele plons koud water over zich heen. Je bent overigens niet de enige die hier getuige van is want het gehele zwembad kan meegenieten van het prachtige uitzicht op dit waterspektakel.

Bucket Game interactief reactiespel
BADHESSELINGEN ZWEMBVHJAAR (3)
Zwembad van het jaar 2015!
December 2015 heeft Bad Hesselingen maar liefst twee awards gewonnen bij deze landelijke verkiezing. Na een uitgebreide stemronde en een bezoek door de jury heeft Bad Hesselingen de award in de categorie vanaf 200.000 bezoekers én de vakjury prijs, de landelijke award mee naar Meppel genomen. Iedereen die gestemd en gesteund heeft bedanken wij hartelijk dank, uiteraard zijn we heel trots op deze prestatie!

Alle informatie en meer in de Bad Hesselingen app

Bad Hesselingen heeft een eigen app. Alle info, nieuws en foto’s snel en overzichtelijk bij de hand! Ben je onderweg en wil je weten of het zwembad open is,
dan check je vlot even de app.

Ook het online leerlingvolgsysteem kun je via deze app handig inzien en zo de vorderingen van je kindje op zwemles volgen.

Download de SwimApp gratis in de Appstore (Apple) of Playstore (Android).

Bad Hesselingen is ook actief op Facebook. Regelmatig worden daar de laatste nieuwtjes, aanbiedingen, bijzondere openingstijden en mededelingen op geplaatst.

Neem een kijkje en like de pagina. Dan ben je altijd op de hoogte.

10464226_687911101262540_812592425598558675_n
Intervieuw Dirk Recreactie-page-001 (1)

Groen bezig; duurzaamheid, energiebesparing en milieu zijn belangrijke pijlers voor nu en in de toekomst. Dit wordt onder andere toegelicht in het artikel in het magazine Recreactie (september 2015)
Bad Hesselingen heeft 540 zonnepanelen op het dak geplaatst. Dit is mede mogelijk door een bijzondere subsidieregeling van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, die door de zwembaddirectie aangevraagd is middels een energieplan. Bekijk ook het artikel over de plaatsing van zonnepanelen in de Meppeler Courant. (voorjaar 2015)

Lees hier een uitgebreid interview in het vakblad Drenthe in Transitie over milieu en duurzaam ondernemen met de manager van Bad Hesselingen, Dirk Bouma in het blad Drenthe in Transitie.(september 2015)

Mail jouw Mosquito Slide foto via de tablets

Wanneer je voor de Aquasmash optie met foto hebt gekozen, zie je deze terug op het grote scherm naast de waterglijbaan.

Begin maart zijn daar nu ook twee waterdichtdichte tablets aan de muur bevestigd; zo kun je simpel en snel je stoere actiefoto naar je emailadres versturen!

Films en video’s
Op ons YouTube kanaal vind je levendige compilaties over wat er in en om Bad Hesselingen te doen en te beleven is. Flimpjes en opnames van recreatiezwemmen, babyzwemmen, Swim2Play, aquasporten, discozwemmen etc. Zo krijg je een goede en realistische indruk hoe gevarieerd en leuk het er is!

Leerling volgsysteem

Ons leerlingvolgsysteem is on air gegaan! Bad Hesselingen heeft deze in samenwerking met VConsyst ontwikkelt. Elke zwemlesser krijgt een eigen unieke inlogcode en zo biedt deze gebruiksvriendelijke scoremodule een een overzichtelijk beeld van de vorderingen van de individuele zwemlesser.

De scoremodule is makkelijk via de website en app van Bad Hesselingen in te zien!

Mosquito Slide meest innovatieve nieuwe attractie 2014

De interactieve glijbaan Mosquito Slide is gekozen tot “meest innovatieve nieuwe attractie 2014” van Nederland. De glijbaan, die eind vorig jaar werd genomen, kwam als beste uit de bus in de finale van een jaarlijkse wedstrijd van de ANWB.

Bad Hesselingen wist de andere twee genomineerden voor deze prijs; het Dolfinarium en Toverland, achter zich te houden. De inzending voldeed aan de voorgeschreven voorwaarden en eisen zoals; vernieuwend, ‘samen-uit’ gevoel en duurzaam. Daar zijn we als team best trots op en heel blij mee!

Licentie Zwem-ABC

Onlangs ontving Bad Hesselingen uit Meppel de Licentie Zwem-ABC in Den Haag uit handen van Mervyn Stegers, voorzitter van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ.

Daarmee voldoet Bad Hesselingen aan de nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC, de Nationale Zwemdiploma’s.