A jongens op band recreatiezwemmen

Herfstvakantie 2017.

Van zaterdag 21 t/m zondag 29 oktober is er een weekje Herfstvakantie
met gewijzigde en doorlopende openingstijden.
Deze vind je als je op deze link tikt.

Het KlimAvontuur heeft deze week een messcherpe aanbieding: Laag Parcours €5,- en Hoog Parcours €10,- Bespreken is niet nodig,
dus kom langs tijdens de ruime openingstijden van het KlimAvontuur!

Zondagochtend 5 november 2017 watertheater!

Entertainment en water-vermaak voor de jeugdige bezoekertjes tussen 10.00 – 12.00 uur. Avonturier Mars weet iedereen elke eerste zondag van de maand te verrassen en te vermaken met bijzondere trucjes, leuke spelletjes en verhalen!

Mars entertainment

Ga de uitdaging aan bij KlimAvontuur Meppel

Op het voorterrein van Bad Hesselingen is een geweldig klimpark gerealiseerd. De heeft vier niveaus met te beklimmen attributen, een tokkelbaan en een maximale uitkijkhoogte van ruim 10. Er zijn diverse parcoursen op verschillende hoogtes voor zowel kinderen als volwassenen. Op de website www.klimavontuur-meppel.nl vind je de actuele info, tarieven en mogelijkheden. Een voordelige combinatie maken met zwemmen en/of midgetgolfen is mogelijk. Ook superleuk natuurlijk als kinderfeestje. Klik hier voor het (openings)filmpje.

MG_1385
jungle peuter kleuterbad

Wildlands Jungle peuter-kleuterbad!
Sinds september 2016 kunnen alle mini-Tarzans en Janes zich heerlijk vermaken in het prachtig aangelegde junglebad, vol met leuke dieren. Ze kunnen op safari gaan in een loopbootje en zo de spetterende verrassingen die de jungle voor hen in petto heeft ontdekken! Ook is er natuurlijk ruimte om rustig met een emmertje en gietertje te spelen en zijn er banken voor (groot)ouders om het bad heen geplaatst.

Jouw review waarderen we!

Heb je heerlijk gezwommen, waardeer je manier van zwemles geven of was het kinderfeestje heel geslaagd? Laat anderen weten wat jouw bevindingen zijn en geef jouw ervaring en beoordeling door via dit korte vragenlijstje.  Ook lees je daar recensies van andere bezoekers.

Wanneer er echt iets mis zou zijn, of je hebt een gerichte klacht of opmerking neem dan contact op met ons via 0522-251002 of info@badhesselingen.nl. Dan gaan we dat bespreken en evt. kijken naar een oplossing.

Klanetn vertellen - vul de enquete in

Zaterdag 30 september Discozwemmen 

Een super swimming swinging Disco van 19.00 – 21.30 uur met een professionele drive in show en DJ.  Viperss staat garant voor een gezellige avond met de leukste en nieuwste hits. Natuurlijk is er een dansvloer en ook in het water is er van alles te beleven zoals een opblaasbare waterattractie. De disco is met name op de bovenbouw basisschool kids gericht, pret verzekerd! Deze avond een verjaardagsfeestje houden is ook mogelijk, bespreek dan wel tijdig als je van tevoren wilt eten in het restaurant. Tip: neem de kortingsbon mee.

Aqua Yoga, probeer ’n les!

Maandag 11.15 – 12.00 uur en op woensdag 20.45 – 21.30 uur. Het is géén cursus, dus zo instromen kan, probeer het een keer! De combinatie yoga en water is een zeer aangename manier van bewegen en ontspannen. Aqua Yoga zorgt voor een bewuste ademhaling, verlengt en versterkt je spieren, stimuleert de bloedsomloop en de werking van je organen. Er wordt aandacht besteed aan de grove én fijne motoriek en de bewustwording van je eigen lichaam. Aqua Yoga is ontspannend en wordt op een rustig tijdstip in het warme recreatiebad gegeven. De lessen worden door Mirre van der Veer gegeven, zij is een enthousiast en zeer ervaren yoga-instructrice. Op een hele prettige manier vult zij de drie kwartier durende les in.

dsc_3906
bad-hesselingen-zwembad_square-zonnebank

Twee keer per jaar worden er nieuwe bruiningslampen in beide zonnebanken geplaatst; binnen no-time een 360° en streeploos zomers kleurtje! Ook ideaal om je teint vast te houden, wanneer de zon het even flink laat afweten.
Per keer €8,20 of 10 keer:€ 65,60. De zonnestudio is 7 dagen per week open, doordeweeks zelfs van 08.15-21.45 uur. Beide cabines hebben een douche en mp3-muziek-aansluiting. Maak je afspraak via 0522-251002 keuze 3.

Zwemmen; dat doe(t) je goed!
Doe een keer mee met ’n proefles Aquasport, wanneer je daarna een 10 x sportkaart neemt, wordt de proefles verrekend en heb je die dus gratis. De lesmogelijkheden zijn heel flexibel. Ga je liever banen zwemmen, dan raden we een 20 badenkaart aan; dat scheelt al 5 entreekaartjes en is niet persoonsgebonden. Zwemmen is supergezond en is ’n workout voor het hele lichaam.

voordelen zwemmen gezond afvallen conditie meppel sporeten

De nieuwste uitdaging: de Bucketgame!
De Bucketgame is een nieuw ontwikkeld interactief spel waarbij snelheid en behendigheid aan te pas komen. Je voelt je een echte beroemdheid wanneer je de flitsende camera’s afschermt met je handen. Zorg dat jij de eerste bent die 10 paparazzi fotografen te slim af is, door de oplichtende flitsen aan te raken. De verliezer krijgt een hele plons koud water over zich heen. Je bent overigens niet de enige die hier getuige van is want het gehele zwembad kan meegenieten van het prachtige uitzicht op dit waterspektakel.

Bucket Game interactief reactiespel
BADHESSELINGEN ZWEMBVHJAAR (3)
Zwembad van het jaar 2015!
December 2015 heeft Bad Hesselingen maar liefst twee awards gewonnen bij deze landelijke verkiezing. Na een uitgebreide stemronde en een bezoek door de jury heeft Bad Hesselingen de award in de categorie vanaf 200.000 bezoekers én de vakjury prijs, de landelijke award mee naar Meppel genomen. Iedereen die gestemd en gesteund heeft bedanken wij hartelijk dank, uiteraard zijn we heel trots op deze prestatie!

Alle informatie en meer in de Bad Hesselingen app

Bad Hesselingen heeft een eigen app. Alle info, nieuws en foto’s snel en overzichtelijk bij de hand! Ben je onderweg en wil je weten of het zwembad open is,
dan check je vlot even de app.

Ook het online leerlingvolgsysteem kun je via deze app handig inzien en zo de vorderingen van je kindje op zwemles volgen.

Download de SwimApp gratis in de Appstore (Apple) of Playstore (Android).

Bad Hesselingen is ook actief op Facebook. Regelmatig worden daar de laatste nieuwtjes, aanbiedingen, bijzondere openingstijden en mededelingen op geplaatst.

Neem een kijkje en like de pagina. Dan ben je altijd op de hoogte.

10464226_687911101262540_812592425598558675_n
Intervieuw Dirk Recreactie-page-001 (1)

Groen bezig; duurzaamheid, energiebesparing en milieu zijn belangrijke pijlers voor nu en in de toekomst. Dit wordt onder andere toegelicht in het artikel in het magazine Recreactie (september 2015)
Bad Hesselingen heeft 540 zonnepanelen op het dak geplaatst. Dit is mede mogelijk door een bijzondere subsidieregeling van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, die door de zwembaddirectie aangevraagd is middels een energieplan. Bekijk ook het artikel over de plaatsing van zonnepanelen in de Meppeler Courant. (voorjaar 2015)

Lees hier een uitgebreid interview in het vakblad Drenthe in Transitie over milieu en duurzaam ondernemen met de manager van Bad Hesselingen, Dirk Bouma in het blad Drenthe in Transitie.(september 2015)

Mail jouw Mosquito Slide foto via de tablets

Wanneer je voor de Aquasmash optie met foto hebt gekozen, zie je deze terug op het grote scherm naast de waterglijbaan.

Begin maart zijn daar nu ook twee waterdichtdichte tablets aan de muur bevestigd; zo kun je simpel en snel je stoere actiefoto naar je emailadres versturen!

Films en video’s
Op ons YouTube kanaal vind je levendige compilaties over wat er in en om Bad Hesselingen te doen en te beleven is. Flimpjes en opnames van recreatiezwemmen, babyzwemmen, Swim2Play, aquasporten, discozwemmen etc. Zo krijg je een goede en realistische indruk hoe gevarieerd en leuk het er is!

Leerling volgsysteem

Ons leerlingvolgsysteem is on air gegaan! Bad Hesselingen heeft deze in samenwerking met VConsyst ontwikkelt. Elke zwemlesser krijgt een eigen unieke inlogcode en zo biedt deze gebruiksvriendelijke scoremodule een een overzichtelijk beeld van de vorderingen van de individuele zwemlesser.

De scoremodule is makkelijk via de website en app van Bad Hesselingen in te zien!

Mosquito Slide meest innovatieve nieuwe attractie 2014

De interactieve glijbaan Mosquito Slide is gekozen tot “meest innovatieve nieuwe attractie 2014” van Nederland. De glijbaan, die eind vorig jaar werd genomen, kwam als beste uit de bus in de finale van een jaarlijkse wedstrijd van de ANWB.

Bad Hesselingen wist de andere twee genomineerden voor deze prijs; het Dolfinarium en Toverland, achter zich te houden. De inzending voldeed aan de voorgeschreven voorwaarden en eisen zoals; vernieuwend, ‘samen-uit’ gevoel en duurzaam. Daar zijn we als team best trots op en heel blij mee!

Licentie Zwem-ABC

Onlangs ontving Bad Hesselingen uit Meppel de Licentie Zwem-ABC in Den Haag uit handen van Mervyn Stegers, voorzitter van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ.

Daarmee voldoet Bad Hesselingen aan de nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor het Zwem-ABC, de Nationale Zwemdiploma’s.