PRAKTISCHE
INFORMATIE

Actief plezier beleef je hier!

Zwembad, klimpark, minigolfbaan en speeltuin

Voor jong en oud(er), binnen en buiten en bij elk weertype is Bad Hesselingen een veelzijdig belevenispark voor zwemmen, klimmen, minigolfen en spelen. Er zijn kindgerichte zwemlessen, diverse aquasporten, een solariumstudio en saunaplein. Hét zwembad voor een dagje subtropisch waterpret, een spetterend verjaardagsfeestje, actief banenzwemmen of ontspannen in de whirlpool. Eén van de toppers zijn de Mosquito Slide glijbaan en het kleuter junglebad.

Buiten bij de zonneweide is een grote kleurige speeltuin, voetbal arena, mega-trampoline en kabelbaan. Het stoere klimpark op het ruime buitenterrein heeft diverse parcoursen en uitdagingen, ook voor jongere kinderen. Op dit terrein vinden ook de Expeditie Hesselingen spellen plaats. Op de bijgelegen 18 holes minigolfbaan is het gezellig een balletje slaan.

WiFi is er in en om de hele accommodatie. Onze mascotte Hessie is vaak aanwezig bij feestelijke activiteiten en vier keer per jaar is er op zaterdagavond Discozwemmen.

Gratis parkeren en rolstoeltoegankelijk

Op de gratis parkeerplaats zijn meerdere invalidenplaatsen, twee oplaadstations voor elektrische auto's en bij de entree staat een e-bike laadpaal.

We zijn uitstekend toegankelijk voor bezoekers met een beperking en rolstoelgebruikers. parkeerplaatsen nabij de entree, een aangepaste kleedruimte, rolstoelen en tillift zijn aanwezig.

Veiligheid voorop

Kinderen die zelfstandig lopen en nog geen zwemdiploma hebben, dienen in en om het bad zwembandjes te dragen, die ook te koop zijn bij de receptie. Een goed passend drijfpak volstaat ook.

Er zijn ruime kledingkluizen met €0,10 inworp en in het zwembad bevinden zich €0,50 retour kluisjes voor telefoon, portemonnee etc.

Honden zijn niet toegestaan en de accommodatie en het gehele terrein zijn vanaf juli 2022 geheel rookvrij.

De horeca schenkt vanaf het zwemmersterras geen alcohol.

Social media en nieuwsbrief

We zijn actief op Facebook, en Instagram, volg ons voor extra info en het laatste nieuws.
Ga hier naar onze huisregels voor de do's en don'ts.

Schrijf je in voor de actuele en handige maandelijkse nieuwsbrief.

Diverse faciliteiten voor iedereen

Naast het subtropisch zwembad biedt Bad Hesselingen nog veel meer mogelijkheden.  Alles is dan ook aanwezig voor een compleet dagje uit. Bekijk al onze voorzieningen »

Ga je regelmatig zwemmen? Neem dan een voordelige meerbadenkaart of abonnement.