WAT IS ER TE
BELEVEN & TE DOEN

Actief plezier beleef je hier!

Voor zowel jong als oud, binnen en buiten en bij elk weertype is Bad Hesselingen  een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij en invaliden-toegankelijke belevenispark voor zwemmen, klimmen en spelen. Er zijn kindgerichte zwemlessen, diverse aquasporten, een solariumstudio en saunaplein. Hét zwembad voor een dagje subtropisch waterpret, een spetterend verjaardagsfeestje, actief banenzwemmen of ontspannen in de whirlpool.

Eén van de toppers is de Mosquito Slide glijbaan en ook het kleuter junglebad is favoriet onder de jongste jeugd. In en om de hele accommodatie kan je gebruik maken van gratis Wifi. Mascotte Hessie is vaak aanwezig bij feestelijke acitviteiten.

Buiten bij de zonneweide is een grote kleurige speeltuin en voetbal arena. Ook tref je daar een mega-trampoline, kabelbaan en grote pannakooi.

Het stoere klimpark op het ruime buitenterrein heeft diverse parcoursen en uitdagingen, ook voor jongere kinderen. Op de bijgelegen 18 holes minigolfbaan is het gezellig een balletje slaan.

We zijn actief op Facebook, en Instagram, volg ons voor extra info en het laatste nieuws. Ga hier naar onze huisregels voor de do's en don'ts.

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief dan krijg je via de mail de actuele info toegestuurd.

Diverse faciliteiten voor iedereen

Naast het subtropisch zwembad biedt Bad Hesselingen nog veel meer mogelijkheden.  Alles is dan ook aanwezig voor een compleet dagje uit en ideaal daarvoor is het all-in tarief. Bekijk hieronder onze faciliteiten.

binnenbad
wedstrijdbad met water-attractie
buitenbad
junglebad
Mosquito slide
restaurant
saunaplein
zonnestudio
whirlpool
Klimpark
minigolf
speeltuin

Wil je vaker zwemmen? Neem dan een voordelig abonnement.