PRAKTISCHE
INFORMATIE

Actief plezier beleef je hier!

Zwembad, klimpark, minigolfbaan, speeltuin en restaurant

Voor jong en oud(er), binnen en buiten en bij elk weertype is Bad Hesselingen een veelzijdig belevenispark. Hét zwembad voor een dagje subtropisch waterpret, een spetterend verjaardagsfeestje, actief banenzwemmen of ontspannen op het rustig gelegen saunaplein. Er is een groot aanbod in zwemlessen en aqua-actief lessen. In het restaurant met terrassen is het gezellig genieten van alle lekkers en de sfeer.

Bij de zonneweide is een grote speeltuin, voetbal arena, airmountain en kabelbaan. Het stoere klimpark op het ruime buitenterrein heeft diverse parcoursen en uitdagingen, ook voor jongere kinderen. Hier vinden ook de Expeditie Hesselingen spellen plaats. Op de bijgelegen 18 holes minigolfbaan is het gezellig een balletje slaan.

WiFi is er in en om de hele accommodatie. Onze mascotte Hessie is vaak aanwezig bij feestelijke activiteiten en vier keer per jaar is er op zaterdagavond Discozwemmen.

Veiligheid voorop

Kinderen die zelfstandig lopen en nog geen zwemdiploma hebben, dienen in en om het bad zwemvleugels te dragen, die ook te koop zijn bij de receptie. Een goed passend drijfpak of puddle jumper volstaat ook.

Er zijn ruime kledingkluizen met €0,10 per keer inworp en in het zwembad bevinden zich kleine €0,50 (retour) kluisjes voor telefoon, portemonnee etc.

Vanuit hygiënisch oogpunt gezien kunnen (onderstellen van) buggy's en kinderwagens vanaf het witte tegelgedeelte niet mee naar de binnenzwembaden, wel de wagenbak en maxicosi. Er zijn voldoende aankleedkussens en boxen bij het bad aanwezig. Eventueel is er een zwembadbuggy bij de receptie te leen.

Honden zijn in en om de accommodatie niet toegestaan en het gehele terrein is rookvrij.

De horeca schenkt vanaf het zwemmersterras geen alcohol.

Gratis parkeren en rolstoeltoegankelijk

Er is een bijgelegen groot parkeerterrein en er zijn meerdere invalidenplaatsen. Bij de ingang bevinden zich twee oplaadstations voor elektrische auto's en een e-bike laadpaal.

We zijn uitstekend toegankelijk voor bezoekers met een beperking en rolstoelgebruikers. Parkeerplaatsen nabij de entree, een aangepaste kleedruimte, rolstoelen en tillift zijn aanwezig.

Social media en nieuwsbrief

We zijn actief op Facebook, en Instagram, volg ons voor extra info en het laatste nieuws.
Ga hier naar onze huisregels voor de do's en don'ts.

Schrijf je in voor de actuele en handige maandelijkse nieuwsbrief.

Diverse faciliteiten voor iedereen

Naast het subtropisch zwembad biedt Bad Hesselingen nog veel meer mogelijkheden.  Alles is dan ook aanwezig voor een compleet dagje uit. Bekijk al onze voorzieningen »

Ga je regelmatig zwemmen? Neem dan een voordelige meerbadenkaart of abonnement.