WAT IS ER TE
BELEVEN & TE DOEN

Actief plezier beleef je hier!

Voor jong en oud(er), binnen en buiten en bij elk weertype is Bad Hesselingen een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij en belevenispark voor zwemmen, klimmen en spelen. Er zijn kindgerichte zwemlessen, diverse aquasporten, een solariumstudio en saunaplein. Hét zwembad voor een dagje subtropisch waterpret, een spetterend verjaardagsfeestje, actief banenzwemmen of ontspannen in de whirlpool. Eén van de toppers is de Mosquito Slide glijbaan en ook het kleuter junglebad is favoriet onder de jongste jeugd. In en om de hele accommodatie kan je gebruik maken van onze Wifi. Mascotte Hessie is vaak aanwezig bij feestelijke acitviteiten.

Buiten bij de zonneweide is een grote kleurige speeltuin en voetbal arena. Ook tref je daar een mega-trampoline, kabelbaan en grote pannakooi. Het stoere klimpark op het ruime buitenterrein heeft diverse parcoursen en uitdagingen, ook voor jongere kinderen. Op de bijgelegen 18 holes minigolfbaan is het gezellig een balletje slaan.

We zijn goed toegankelijk voor bezoekers met een beperking en rolstoelgebruikers. Een aangepaste kleedruimte, rolstoelen en tillift zijn aanwezig. Er zijn ruime kledingkluizen met €0,10 inworp en in het zwembad zijn €0,50 retour kluisjes voor telefoon, portemonnee etc.
Kinderen die zelfstandig lopen maar nog geen diploma hebben, dienen in en om het bad zwembandjes te dragen, die ook te koop bij de receptie zijn. Een goed passende drijfpak volstaat ook.
Op de gratis parkeerplaats zijn twee oplaadstations voor elektrische auto's en bij de entree  staat een e-bike laadpaal.

We zijn actief op Facebook, en Instagram, volg ons voor extra info en het laatste nieuws. Ga hier naar onze huisregels voor de do's en don'ts.

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief dan krijg je via de mail de actuele info toegestuurd.

Diverse faciliteiten voor iedereen

Naast het subtropisch zwembad biedt Bad Hesselingen nog veel meer mogelijkheden.  Alles is dan ook aanwezig voor een compleet dagje uit. Bekijk hieronder al onze voorzieningen.

binnenbad
wedstrijdbad met water-attractie
buitenbad
junglebad
Mosquito slide
restaurant
saunaplein
zonnestudio
whirlpool
Klimpark
minigolf
speeltuin

Ga je regelmatig zwemmen? Neem dan een voordelige meerbadenkaart of abonnement.