MOSQUITO
SLIDE

De Mosquito Slide: een interactieve glijbaan

Bad Hesselingen heeft deze eerste interactieve glijbaan in eigen huis is bedacht en in samenwerking met meerdere bedrijven, zoals van Egdom bv gerealiseerd.

Voordat je de Mosquito Slide afgaat, kun je bovenaan, op een controlepaneel, een keuze maken uit diverse programma’s met verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden. Onderweg in de glijbaan is er een ‘kleur- en lichtsensatie’ naar keuze.

Op het paneel heb je ook de optie ‘Aqua smash’. Dan mep je tijdens je glijvlucht op zo veel mogelijk ‘muggen’ die tegen de wanden aan zitten. Meppelers worden ook wel muggen genoemd, vandaar. En het verklaart de naam van de glijbaan, de Mosquito Slide. Met het meppen scoor je punten.In de glijbaan kan er ook een foto van je worden gemaakt, die je beneden op het tv scherm terugziet en je via de tablet naar jezelf kan mailen.

Winnaar meest innovatieve attractie

Bereid je voor op een interactieve en bijzondere glijbaan ervaring, deze prijswinnende glijbaan die als eerste in Bad Hesselingen is ontworpen en geplaatst, is écht iets anders dan zomaar een glijbaan. Voordat je de Mosquito Slide afgaat, kun je bovenaan op het paneel een keuze maken uit diverse opties met verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden. Onderweg in de glijbaan is er een ‘kleur- en lichtsensatie’ van jouw keuze met bijpassende muziek.

Kies je voor de optie Aqua smash, dan mep je onderweg op zo veel mogelijk ‘muggen’ die tegen de wanden oplichten. Heb je de highscore gehaald, dan zien de bezoekers dat gelijk aan het opvallende lichtspel in het recreatiebad. Mede voor de veiligheid heeft de Mosquito een apart opvangbassin. Bij de glijbaan is er ook een foto-mogelijkheid, die je beneden op het tv scherm terugziet en je via de tablets kun je die naar jezelf mailen.

Bad-Hesselingen_zwembad_zwemles_recreatief_whirlpool_Mosquito-Slide_CT-01
mosquito-slide_CT-01_Bad-Hesselingen-Meppel

Zorg dat jij de snelste bent

De Bucketgame is een uitdagend en interactief spel waarbij je snelheid en behendigheid op de proef wordt gesteld. Tik zo snel mogelijk de afwisselend oplichtende cameraflitsen van de paparazzi aan. Zorg dat jij de eerste bent die 10 fotografen te slim af is…wannéér dat is blijft altijd een verrassing!

De verliezer krijgt altijd onverwachts een hele emmer koud water over zich heen. Door de opvallende plek in het recreatiebad waar de Bucket Game staat, kunnen alle zwemmers meegenieten van dit waterspektakel, dus doe je natuurlijk extra goed je best de snelste te zijn.

Wat is jouw highscore op de Mosquito Slide?