MOSQUITO SLIDE
& BUCKET GAME

Beleef een boeiende glijbaan ervaring

Bereid je voor op een interactieve en bijzondere glijbaan, deze prijswinnende Mosquito Slide, die als eerste in Bad Hesselingen is ontworpen en geplaatst, is écht iets anders dan zomaar een glijbaan. Voordat je de Mosquito Slide afzoeft, kun je bovenaan op het paneel kiezen uit een aantal thema's met bijbehorende variaties in licht en  liedjes. Onderweg in de glijbaan is er een kleur- en lichtsensatie van jouw keuze met bijpassende muziek.

Kies je bijvoorbeeld voor de optie Aqua smash, dan mep je onderweg op zo veel mogelijk ‘muggen’ die tegen de wanden oplichten. Heb je de highscore gehaald, dan zien de bezoekers dat gelijk aan het opvallende lichtspel in het recreatiebad. Mede voor de veiligheid heeft de Mosquito een apart opvangbassin. Bij de glijbaan is er ook een foto-mogelijkheid, die je beneden op het tv scherm terugziet en je via de tablets kun je die naar jezelf mailen.

Bad-Hesselingen_zwembad_zwemles_recreatief_whirlpool_Mosquito-Slide_CT-01
bucket-game_SQ-01_Bad-Hesselingen-Meppel

De Bucketgame:
wees snel en op je hoede

De Bucketgame is een uitdagend en interactief spel waarbij je snelheid en behendigheid op de proef wordt gesteld. Tik zo snel mogelijk de afwisselend oplichtende cameraflitsen van de paparazzi aan.
Zorg dat jij de eerste bent die 10 fotografen te slim af is…wannéér de emmer omkiept...dat blijft altijd een verrassing! De verliezer krijgt snel en onverwachts een hele emmer koud water over zich heen.
Door de centrale plaats in het recreatiebad waar de Bucket Game staat, kunnen alle zwemmers meegenieten van dit waterspektakel, dus doe je natuurlijk extra goed je best de snelste te zijn.

Behaal jij de highscore op de Mosquito Slide?