ONZE
VOORZIENINGEN

Zwemplezier en speelvertier

Actief plezier op één locatie, zowel binnen als buiten. Bad Hesselingen in Meppel is een subtropisch zwembad met een restaurant, speeltuin, zonnestudio en sauna. De accommodatie is rolstoelvriendelijk, toegankelijk voor minder validen en heeft een aangepaste kleedruimte met tillift.

Binnen tref je een speels belevenisbad met veel watervermaak zoals het kleuter junglebad, de Mosquito glijbaan, de whirlpool en de Bucket Game. De actieve banen zwemmers kunnen terecht in het 25 meter wedstrijdbad. Voor de zon- en rustzoekers zijn er de zonnestudio en het saunaplein, deze bevinden zich apart van het zwembad. Het verwarmde buitenbad is het hele jaar geopend en in het vrolijke peuterbad is het zomers genieten Bij de ruime zonneweide met horeca terras is een weids opgezette speeltuin met o.a. een airtrampoline, kabelbaan en speelkasteel. In het sfeervolle restaurant kun je terecht voor de lekkere trek en gezellig (na)genieten. Er is Free Wifi.

Op het bijgelegen outdoor terrein staat het uitdagende KlimAvontuur met diverse hoogteparcoursen en een indrukwekkende klimtoren. Abseilen, een vertrouwenssprong, de klimwand en zipline, er zijn volop belevenissen. Wat rustiger, maar zeker leuk en gezellig, is het golfen op de naastgelegen 18 holes minigolfbaan.

Zwemmen, klimmen, spelen, minigolfen; kies of combineer.

Zwemmen, klimmen, spelen, minigolfen; kies of combineer.