WAT IS ER TE DOEN
EN TE BELEVEN?

Actief plezier beleef je hier

Alles voor actief vermaak op één locatie, zowel binnen als buiten. Bad Hesselingen in Meppel beschikt over een subtropisch zwembad, klimpark met minigolfbaan, restaurant, speeltuin, zonnestudio en sauna. De accommodatie is rolstoelvriendelijk, toegankelijk voor mindervaliden en heeft een aangepaste kleedruimte met tillift.

Binnen tref je een speels belevenisbad met veel watervermaak zoals het kleuter junglebad, de Mosquito glijbaan en de whirlpool. De actieve banen zwemmers kunnen terecht in het 25 meter wedstrijdbad. Voor de zon- en rustzoekers zijn er de zonnestudio en het saunaplein, deze bevinden zich apart van het zwembad. Het verwarmde buitenbad is het hele jaar geopend en in het vrolijke peuterbad is het zomers genieten. Bij de ruime zonneweide met horeca terras is een weids opgezette speeltuin met o.a. een airtrampoline, kabelbaan en speelkasteel. In het sfeervolle restaurant kun je terecht voor de lekkere trek en gezellig (na)genieten.

Op het bijgelegen outdoor terrein staat het fraaie klimpark met diverse hoogteparcoursen en een uitdagende klimtoren. Op het klimpark kun je abseilen, een vertrouwenssprong maken, de klimwand bedwingen en vaart maken op de zipline, er zijn volop uitdagende belevenissen. Voor de jongere klimmers is er het afwisselende juniorparcours op 1 meter hoogte. Wat rustiger, maar zeker leuk en gezellig, is het golfen op de naastgelegen 18 holes minigolfbaan.

We zijn actief op Facebook en Instagram, en geven maandelijjks een nieuwsbrief uit, met alle actuele info en het laatste nieuws.

Zwemmen, klimmen, spelen, minigolfen; kies of combineer.

Zwemmen, klimmen, spelen, minigolfen; kies of combineer.