ONLINE
RESERVEREN

Jullie zijn weer welkom bij Bad Hesselingen

We zijn blij dat we je weer kunnen verwelkomen in ons prachtige Bad Hesselingen. Onze activiteiten zijn inmiddels in fases weer grotendeels opgestart. Door de corona maatregelen zien de roosters er anders uit dan je van ons bent gewend bent en zul je vooraf je bezoek moeten bespreken. Op deze website vind je daar meer informatie over en kan je vooraf online reserveren zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Via deze pagina-link lees je alles omtrent de actuele openstelling.

Richtlijnen verantwoord zwemmen

 

Om jouw bezoek zo veilig, gezond een aangenaam mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal spelregels opgesteld. Wij verzoeken je vriendelijk deze goed door te lezen en op te volgen. We volgen de richtlijnen van het RIVM en het protocol ‘Verantwoord Zwemmen’ om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te waarborgen. Dat protocol hebben wij vertaald naar de situatie bij Bad Hesselingen. Klik hier voor het protocol »
Toevoeging juli 2020: De kleedruimtes, kluisjes, toiletten en douches zijn weer in gebruik.

compilatie afzetting lint

Spelregels binnen Bad Hesselingen

Hier zie je een afbeelding met de basis-spelregels om ervoor te zorgen dat het zwemmen in Bad Hesselingen veilig gebeurd en om het Corona-virus tegen te gaan. Inmiddels zijn alle kleedruimtes, douches, kluisjes en toiletten per 1 juli weer in gebruik.

Je kunt op de afbeelding klikken om hem groter te maken.

Online reserveren