Vanaf donderdag 19 november
gedeeltelijk en aangepast geopend

Beste klant,

Vanaf 19 november zijn de extra corona maatregelen opgeheven.  De semi lock down situatie, zoals die vanaf 13 oktober was ingegaan, is weer van kracht. Dat is goed nieuws omdat dit betekent dat we het zwembad weer mogen openen voor diverse activiteiten. Helaas zullen er nog wel steeds beperkende maatregelen gelden.

Zwemlessen, banenzwemmen, schoolzwemmen en een aantal groepslessen kunnen vanaf morgen weer starten maar alleen in het wedstrijd bad. Het recreatie bad blijft de komende tijd gesloten voor onze activiteiten.  Uitzondering hierop zijn het baby- en peuterzwemmen, het schoolzwemmen en de zaterdagmiddag voor het jeugdzwemmen. De zwemsport (verenigingen) kunnen onder voorwaarden blijven trainen. Ook de zonnestudio en de sauna zijn geopend.

Nog steeds geldt dat we niet meer dan 30 personen ouder dan 18 jaar tegelijk binnen mogen laten, exclusief onze eigen medewerkers. Al deze personen dienen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. De douches mogen niet gebruikt worden. Helaas zijn we kostentechnisch ook genoodzaakt om het buitenbad gesloten te houden voor alle activiteiten gedurende de herfst en wintermaanden.

Het recreatieve zwemmen bieden wij alleen nog maar aan op zaterdagmiddag voor jeugd tot 18 jaar. Op alle andere dagen is recreatief zwemmen helaas niet mogelijk.

Wij volgen het advies van de Rijksoverheid over het dragen van mondkapjes en verzoeken al onze klanten vanaf 13 jaar en ouder deze te dragen daar waar mogelijk binnen onze locatie. Vanaf 1 december 2020 geldt er een wettelijke mondkapjes verplichting.

Wij verwijzen graag naar ons reserveringssysteem om te kunnen zien op welke dagen wij welke activiteiten aanbieden. Reserveren blijft verplicht. Ouders/verzorgers van zwemleskinderen en scholen zullen wij apart informeren. De brief met informatie over de zwemlessen vind je ook hier.

Dit aangepaste programma zal voorlopig van kracht zijn. Wanneer er wijzigingen zijn zullen we die kenbaar maken op onze website, via de nieuwsbrief, social media en diverse activiteiten via de nieuwspagina.  

Hartelijke groet

Team Bad Hesselingen

Ga via onderstaande button naar de agenda voor: