Diplomafeest 28 april 2021

Het was een speciaal diplomafeest op woensdag 28 april 2021. Ondanks de te nemen maatregelen en andere omstandigheden was het toch een plezierig en feestelijk gebeuren. Gadegeslagen door hun meegebrachte favoriete knuffelbeesten op de tribune en ouders en betrokkenen die meekeken via een livestream, lieten de 34 zwemmertjes vol plezier en zelfvertrouwen zien, dat ze alle onderdelen van het EasySwimDiploma soepel doorliepen. Daarin komen diverse zwemvaardigheden aan bod, ook in kleding en de zwemveiligheid in negen op de praktijk gerichte situaties.
Na afloop gingen de kinderen ook één voor één met een enthousiaste Hessie op de foto, een leuke persoonlijke herinnering aan het behalen van je zwemdiploma in een hele bijzondere periode.

We feliciteren de geslaagden van harte met het welverdiende zwemdiploma en we hopen dat ze met trots en plezier terugkijken op deze behaalde mijlpaal. De namen van deze zwemtoppers zijn:
Adnan Hasan, Ayah Al-Mahahi, Bryan Scamacca, Cas van Soest, Charlotte Glastra, Claire Volders, Fiene Mondria, Isabella Gerrits, Julia de Wilde, Julia Wierbos, Juliette Esselbrugge, Kyan Nic Hettinga, Lara Zwart, Marijn Elling, Marloes Verkerk, Mira van Twillert, Molly Cung, Nienke Bakhuijzen, Rasha Al-Mahahi, Roos Bruinsma, Ruben Stens, Sam Lantinga, Sietske Regina Deinum, Sterre de Jong, Stijn Wessels, Suze Jolie Postma, Sven Steenbergen, Tess van Ommen, Thijs ten Klooster, Thomas Brinksma, Thomas Jonathan Reijnierse, Valko Veijer, Vera Westerik, Vinn Beijering.

Binnenkort starten er nieuwe lesgroepen op diverse dagen en tijden waarin nog plaatsjes vrij zijn. Voor meer informatie en/of inschrijven kun je kijken op www.badhesselingen.nl of neem via 0522-251002 contact op met de receptie tijdens de middaguren.