ONTDEK ONZE
ZWEMBADEN

Spetterend zwemplezier voor elke leeftijd en bij alle weersomstandigheden

wedstrijdbad-startblok-kb-2_Bad-Hesselingen-Meppel_

Wedstrijdbad

Het 25 meterbad leent zich uitstekend voor banenzwemmen, zwemlessen en aquasporten. In het wedstrijdbad worden ook diplomazwemmen en zwemwedstrijden georganiseerd. Dit grote bad met 6 startblokken en ruime banen is voorzien van een beweegbare bodem, zodat de diepte, maximaal 2 meter, naar wens instelbaar is.
Om makkelijker in het water te komen kan er een aflopende trap bijgeplaatst worden. In de weekenden en vakanties ligt er vaak een grote opblaasbare waterattractie voor de jeugd in het water en worden er een aantal banen gereserveerd voor de actieve zwemmers. De temperatuur van het wedstrijdbad is 28 graden.
Hier ga je naar de exacte openingstijden en indeling van het 25 meterbad.

Recreatiebad

In het subtropisch zwembad kun je volop spelen, beleven en ontspannen. Het is een plezierig en overzichtelijk bad met boxen en omkleedvoorzieningen voor de kleinsten. Via brede traptreden loop je het water in, oplopend naar maximaal 1.40 diepte. In het recreatiebad tref je onder andere:

• de interactieve Mosquito Slide glijbaan met opvangbassin
• het junglebad voor de kleinsten, met bootjes en speelelementen
• de interactieve tovertunnel boven het bad
• de whirlpool en jetstreams
• de glij- en klautertractor
• een bubbel-bruisbank
• een kreek met stroming
• een ruim zwemmersterras met uitgebreide horeca

De aangename temperatuur van het recreatiebad is 31 graden, de whirlpool zelfs ‘n heerlijke 34 graden.

rups nieuw juli 2020 02
junglebad-bootje-Ed_Bad-Hesselingen-Meppel_

Jungle kleuterbad

Iedere mini-Tarzan en Jane kan zich heerlijk vermaken in het prachtig aangelegde junglebad, vol met leuke interactieve dieren uit het oerwoud en verrassende spetter- en speelelementen. Ze kunnen op safari gaan in een loopbootje en zo de vriendelijke dieren en verrassingen van de jungle ontdekken.

Ook is er ruimte om rustig met een emmertje en gietertje te spelen. Vanaf het zitgedeelte eromheen kunnen (groot)ouders meegenieten van het waterplezier van hun kleine avonturiers.

Verwarmd buitenbad

In het 20 meter buitenbad kan het hele jaar door gezwommen kan worden. Alleen bij extreme weersomstandigheden wordt het buitenbad gesloten. Vanuit het binnenbad zwem je zo door naar het buitengedeelte. Er is een gedeelte voor actief zwemmen en een recreatieve hoek met een bruisbank en een regendouche.

Op de grote ligweide met speeltoestellen en op het zonnedek is het zomers volop genieten.

Bad-Hesselingen_zwembad_zwemles_recreatief_whirlpool_buitenbad_CT-01

Handig om te weten: