KLIMMEN, KLAUTEREN
EN SPELEN!

Ruim opgezette speeltuin

Het buitenterrein van Bad Hesselingen is ruim opgezet, op een groot gedeelte daarvan staat een stoere speeltuin met o.a. een omheinde voetbal-arena, kabelbaan en air-trampoline. Vanaf de weg en bij de entree zie je dit fleurige speelpark al uitnodigend liggen.

Van klimrek tot kabelbaan en van schommel tot speelkasteel

Er is veel variatie te vinden in de speeltoestellen. Naast een mega-airtrampoline en beachvolleybalveld tref je er ook een speelkasteel, een kabelbaan, klimrekken, schommels en nog veel meer klim-glijspring en klautervermaak. Er is een toiletgebouw op het buitenterrein aanwezig.

Het gebruik van de speeltuin is bij de entreeprijs van het zwembad en het klimpark inbegrepen. Kom je alleen voor de speeltuin, dan bedraagt de entreeprijs €3,80 (vanaf 1 jaar) incl. twee volwassen begeleiders. De ruime openingstijden zijn gelijk aan die van de receptie.

Voor het bespreken van een kinderfeestje op de speeltuin, of als locatie voor een groepsuitje of schoolreisje, kan er contact met de receptie worden opgenomen. Daar kan je ook diverse kadobonnen kopen, ook voor de speeltuin, die in een leuk zwemtasje worden verpakt.

Kom je ook zwieren, zwaaien en springen in onze ruime speeltuin?