INSCHRIJVEN
ZWEMLES

Opgeven voor zwemles in Corona-periode

Nu we momenteel alleen geopend zijn voor de huidige zwemlessen, is het helaas nog niet mogelijk om bij de balie in te schrijven voor zwemles. Om je kind toch alvast op te geven kan je het inschrijfformulier hieronder invullen, of alle gegevens noteren, en deze naar ons toesturen per mail of post of deponeren in onze brievenbus. Ook wanneer er de wens is om later in het jaar te starten, bv na de mei-of zomervakantie, is het aan te raden om alvast in te schrijven. Dan is de kans het grootst dat je ook kan starten op het moment wanneer je dat wenst.
Wanneer we weer de mogelijkheden ertoe hebben, kun je langskomen om de betaling van het inschrijfgeld (€ 25,00) te voldoen en ontvang je de lespas en een leuk gevuld zwemtasje voor je kind. We hopen op korte termijn een ruim aantal nieuwe lesgroepen op te mogen starten!

Het inschrijfformulier kun je hier downloaden (PDF) »

zwemles-Jacob-Meppeler_Bad-Hesselingen-Meppel-

Aanmelden wachtlijst zwemles

Opgave voor zwemles kan bij de receptie. (in de nabije toekomst zal dat ook online kunnen.) We nemen op het inschrijfformulier de gegevens, voorkeuren en mogelijkheden met je door. Na het voldoen van het inschrijfgeld, staat je kindje actief op de wachtlijst en ontvangt hij of zij ook gelijk het zwemlespasje met een leuke zwemtas. Vanaf dat moment mag hij/zij ook gratis zwemmen tot de zwemles start (max half jaar), om zo alvast vertrouwd in het zwembad te worden.

 

Wachtlijst

Hoe lang het duurt voor er een oproep volgt, is mede afhankelijk van de doorstroming in de lesgroepen en de voorkeur voor dag, tijdstip en/of lesgever. Het spreekt voor zich dat hoe meer mogelijkheden je openlaat, hoe vlotter een voorstel zal volgen en passen.  Het is niet verplicht een oproep direct te accepteren en je kan aangeven dat je vanaf een bepaalde maand pas een voorstel wenst. Zo is de kans het grootst dat je kindje dan ook daadwerkelijk kan starten en ondertussen kan je kindje profiteren van het gratis vrijzwemmen, ook om te wennen aan het zwembad. Mede door het ruime aantal lesgroepen is de verwachting dat de wachttijd relatief kort kan zijn (m.u.v. de zaterdagochtend).

zwemles-zwem-ABC_CT-05_Bad-Hesselingen-Meppel
Bad-Hesselingen_zwembad_zwemles_recreatief_CT-32

De eerste zwemles

Tijdens de eerste zwemles wordt er ongedwongen kennis met elkaar en het zwembad gemaakt en alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd. Het easyswimpakje wordt gepast en besteld en je kan beslissen welke strippenkaart je af wilt nemen; per les, of per 9, 18 of 36 strippen. Na de introductie gaan ze gelijk kennismaken met het water, bij deze eerste les mogen de ouders blijven en meekijken. Zwemlessertjes hebben op vertoon van een geldige leskaart gratis toegang tot het zwembad. De meest ideale oefenochtend is op zaterdagochtend vanaf 11.00 uur, dan is er ook vaak een lesgever aanwezig die tips en aanwijzingen kan geven.