INSCHRIJVEN
ZWEMLESSEN

Opgeven voor zwemles

Opgave voor zwemles gaat middels het inschrijfformulier, deze vind je onderaan deze pagina en is ook verkrijgbaar bij de receptie. We nemen de voorkeuren, mogelijkheden en bijzonderheden van dat moment dan met je door. Na het voldoen van het inschrijfgeld, staat je kindje actief op de wachtlijst en ontvangt hij of zij ook gelijk het zwemlespasje met een leuke zwemtas. Vanaf dat moment mag hij/zij ook gratis zwemmen, om zo alvast vertrouwd in het zwembad te worden.

Korte wachttijden

Hoe lang het duurt tot een oproep is mede afhankelijk van de doorstroming in de lesgroepen en de voorkeur voor een bepaalde lesgever, dag en/of tijd. Het spreekt voor zich dat hoe meer mogelijkheden je openlaat, hoe vlotter een oproep zal volgen en passen. Je bent zeker niet verplicht een oproep direct te accepteren.

Vanwege het grote aantal lesgroepen is de verwachting dat de wachttijd relatief kort kan zijn (m.u.v. de zaterdagochtend). Een kindje wat op de wachtlijst staat mag gratis zwemmen om zo alvast vertrouwd en bekend in het zwembad te worden.

Tijdens de eerste zwemles wordt alles duidelijk uitgelegd, het easyswimpakje gepast en besteld en kun je beslissen of je voor een all-in pakket of periodieke betaling kiest. De zwemlessertjes hebben op vertoon van een geldige leskaart gratis toegang tot het zwembad. De ideale oefenochtend is op zaterdag, dan is er een lesgever aanwezig die tips en aanwijzingen kan geven.

 

zwemles-zwem-ABC_CT-05_Bad-Hesselingen-Meppel
Bad-Hesselingen_zwembad_zwemles_recreatief_CT-32

Gratis introductie en kennismakingsles

Bad Hesselingen biedt de mogelijkheid om met je kind vanaf 3 jaar en 9 maanden kennis te komen maken met zwemles. Tijdens een gratis kennismakingsles mag het kind samen met papa of mama het water in (is niet verplicht). Naast de informatie die je krijgt is er ook volop ruimte om vragen te stellen.

Je kan je van tevoren aanmelden voor een kosteloze laagdrempelige kennismakingsles. Voor de kleinschalige introductieles kun je je aanmelden via info@badhesselingen.nl of 0522-251002 keuze 3. Zodra er dan een klein groepje is wordt er in overleg een dag en tijdstip gepland.

Korte wachttijden en gratis introductie voor zwemles.