INSCHRIJVEN
ZWEMLESSEN

Opgeven voor zwemles

Opgave voor zwemles kan bij de receptie. (in de nabije toekomst zal dat ook online kunnen.) We nemen op het inschrijfformulier de gegevens, voorkeuren en mogelijkheden met je door. Na het voldoen van het inschrijfgeld, staat je kindje actief op de wachtlijst en ontvangt hij of zij ook gelijk het zwemlespasje met een leuke zwemtas. Vanaf dat moment mag hij/zij ook gratis zwemmen tot de zwemles start (max half jaar), om zo alvast vertrouwd in het zwembad te worden.

Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden (PDF) »

Wachtlijst

Hoe lang het duurt voor er een oproep volgt, is mede afhankelijk van de doorstroming in de lesgroepen en de voorkeur voor een bepaalde lesgever, dag en/of tijd. Het spreekt voor zich dat hoe meer mogelijkheden je openlaat, hoe vlotter een oproep zal volgen en passen. Je bent zeker niet verplicht een oproep direct te accepteren. Vanwege het grote aantal lesgroepen is de verwachting dat de wachttijd relatief kort kan zijn (m.u.v. de zaterdagochtend).

Tijdens de eerste zwemles wordt er ongedwongen kennisgemaakt en alles duidelijk uitgelegd. Het easyswimpakje wordt gepast en besteld en je kan beslissen welke strippenkaart je af wilt nemen; per les, of per 9, 18 of 36 strippen. Na de introductie gaan ze gelijk kennismaken met het water, bij deze eerste les mogen de ouders blijven en meekijken. Zwemlessertjes hebben op vertoon van een geldige leskaart gratis toegang tot het zwembad. (zomervakantie 20% korting)  De meest ideale oefenochtend is op zaterdag, dan is er een lesgever aanwezig die tips en aanwijzingen kan geven.

 

zwemles-zwem-ABC_CT-05_Bad-Hesselingen-Meppel
Bad-Hesselingen_zwembad_zwemles_recreatief_CT-32

Gratis introductie en kennismakingsles

Bad Hesselingen biedt de mogelijkheid om met je kind vanaf 3 jaar en 9 maanden kennis te komen maken met zwemles. Tijdens een gratis kennismakingsles mag het kind samen met papa of mama het water in (is niet verplicht). Naast de informatie die je krijgt is er ook volop ruimte om vragen te stellen.

Voor de kleinschalige introductieles kun je je aanmelden via info@badhesselingen.nl of 0522-251002 keuze 3. Zodra er dan een klein groepje is wordt er in overleg een dag en tijdstip gepland. Na deze les kan je je kindje gelijk opgeven voor zwemles. Zonder introductieles is opgave en starten mogelijk vanaf 4 jaar.