INSCHRIJVEN
ZWEMLES

zwemles-Jacob-Meppeler_Bad-Hesselingen-Meppel-

Wat je van onze EasySwim lessen mag verwachten:

* Plezierige en afwisselende lessen, eenmaal per week 45 minuten.
* Praktijkgericht en van hoge kwaliteit (diploma B+ niveau)
* Groepjes van max. 6 kinderen; veel aandacht en begeleiding.
* Geen prestatiedruk; wij noemen het afzwemmen een diplomafeest!
* Gratis entree recreatiezwemmen voor leskinderen (+wachtlijst)

Aanmelden wachtlijst zwemles

Opgave voor zwemles kan bij de receptie. (in de nabije toekomst zal dat ook online kunnen.) We nemen op het inschrijfformulier de gegevens, voorkeuren en mogelijkheden met je door. Na het voldoen van het inschrijfgeld, staat je kindje actief op de wachtlijst en ontvangt hij of zij ook gelijk het zwemlespasje met een leuke zwemtas. Ook wanneer je op een later moment wil beginnen met zwemlessen is het aan te raden daarvoor tijdig in te schrijven, zodat de kans het grootst is dat je op een gewenste dag en tijd kan starten. Bovendien mogen kinderen die op de wachtlijst staan en bij ons lessen gratis zwemmen om zo (alvast) vertrouwd in het zwembad te zijn.
Informatie over aanmelden voor de extra aandacht zwemlessen vind je hier.

Wachtlijst

Hoe lang het duurt voor er een oproep volgt, is mede afhankelijk van de doorstroming in de lesgroepen en de voorkeur voor dag, tijdstip en/of lesgever. Het spreekt voor zich dat hoe meer mogelijkheden je openlaat, hoe vlotter een voorstel zal volgen en passen.  Het is niet verplicht een oproep direct te accepteren en je kan aangeven dat je vanaf een bepaalde maand pas een voorstel wenst. Zo is de kans het grootst dat je kindje dan ook daadwerkelijk kan starten en ondertussen kan je kindje profiteren van het gratis vrijzwemmen, ook om te wennen aan het zwembad. Mede door het ruime aantal lesgroepen is de verwachting dat de wachttijd relatief kort kan zijn (m.u.v. de zaterdagochtend).

zwemles-zwem-ABC_CT-05_Bad-Hesselingen-Meppel
Bad-Hesselingen_zwembad_zwemles_recreatief_CT-32

De eerste zwemles

Tijdens de eerste zwemles wordt er ongedwongen kennis met elkaar en het zwembad gemaakt en alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd. Het easyswimpakje wordt gepast en besteld en je kan beslissen welke strippenkaart je af wilt nemen; per les, of per 9, 18 of 36 strippen. Na de introductie gaan ze gelijk kennismaken met het water, bij deze eerste les mogen de ouders blijven en meekijken. Zwemlessertjes hebben op vertoon van een geldige leskaart gratis toegang tot het zwembad. De meest ideale oefenochtend is op zaterdagochtend vanaf 11.00 uur, dan is er ook vaak een lesgever aanwezig die tips en aanwijzingen kan geven.