ONS
SAUNAPLEIN

Reserveer hier je bezoek en kom aangenaam genieten

sauna-dompelbad-douche-schrub-beeld_Bad-Hesselingen-Meppel_01

Ontspannend welnessbezoek

De sauna van Bad Hesselingen is kleinschalig, maar compleet van opzet. Alles voor een fijne tijd onthaasten in alle rust is aanwezig, zoals een:

  • Turks stoombad
  • Finse saunacabine
  • voetenbad
  • dompelbad
  • scrubzout-zuil
  • rustruimte
  • buitenruimte

 

Toegang saunaplein

Het saunaplein heeft een eigen, rustig gelegen toegang binnen de accommodatie, die iets voorbij de receptie is, tegenover de zonnestudio. Alleen gasten die bij de receptie voor een sauna bezoek hebben afgerekend, hebben toegang.
Zwemmers kunnen niet zomaar de sauna inlopen, andersom kunnen saunagasten (in badkleding) wel gebruik maken van het binnen en buiten zwembad, dit zit bij de sauna entreeprijs inbegrepen.

Ben je nog onbekend met de sauna en zie je misschien op tegen bloot en drukte, dan is ons saunaplein een laagdrempelige manier om kennis te maken. Bij je eerste bezoek krijg je een toelichting en indien gewenst een rondleiding.

sauna-zonnebank_CT-02_Bad-Hesselingen-Meppel
sauna-rustruimte_Bad-Hesselingen-Meppel_

Alle ingrediënten voor ontspanning

Neem badlakens, een badjas en slippers mee; deze zijn nodig bij een ontspannen sauna-rondgang (niet te huur of te koop). De sauna emmer is gevuld met gearomatiseerd water, de kachel geeft bij opgieting hiermee een heerlijke geur af in de cabine.
De rustruimte is voorzien van ligbedden, een leestafel en een loungehoek. Van hieruit kun je doorlopen naar de buitenruimte, waar je zomers fijn kan zonnen en 's winters aan de lucht kan afkoelen.

Op de tafel ligt de leesmap en een menukaart van het restaurant. Je (telefonische) bestelling wordt bij je in de rustruimte geserveerd.

De maandag is damesdag en de vrijdag badkledingdag.

 

Kleinschalig, laagdrempelig & compleet