ONS
WELLNESSPLEIN

Reserveer hier je bezoek en kom aangenaam genieten.

wellnessplein-sauna-palm_Bad-Hesselingen-Meppel_kb

Ontspannend wellnessbezoek

Het saunaplein van Bad Hesselingen is kleinschalig, maar compleet van opzet. Alles voor een fijne tijd onthaasten in alle rust is aanwezig, zoals een:

  • Finse saunacabine
  • Turks stoombad
  • Infraroodcabine (nieuw)
  • voetenbad
  • dompelbad & stortemmer
  • scrubzout-zuil
  • rustruimte
  • buitenruimte

 

Toegang wellnessplein 18+

Er is een eigen, rustig gelegen toegang binnen de accommodatie, die iets voorbij de receptie is, tegenover de zonnestudio. Alleen gasten die bij de receptie voor een sauna bezoek hebben afgerekend, hebben toegang.
Zwemmers kunnen niet zomaar naar binnen gaan, andersom kunnen saunagasten (in badkleding) wel gebruik maken van het binnen- en buiten zwembad, dit zit bij de entreeprijs inbegrepen.

Ben je onbekend met wellnessbezoek en zie je misschien op tegen bloot en drukte, dan is ons saunaplein een laagdrempelige manier om kennis te maken.

De maandag is het Woman's Only en iedere eerste zondag van de maand en iedere vrijdag is het badkledingdag.
(op feestdagen gemengd en zonder badkleding)

wellnessplein-dompelbad-infrarood_Bad-Hesselingen-Meppel_kb
wellnessplein-infrarood-cabine-Carlijn_Bad-Hesselingen-Meppel_kb

Nieuw: Infraroodcabine

De milde infrarood warmtestralen verwarmen het lichaam rechtstreeks, zonder dat de lucht in temperatuur stijgt. Daardoor is het in een infraroodsauna niet heet, maar aangenaam warm. Deze directe warmte van infrarood lampen is zeer geschikt bij spierklachten en gewrichtspijnen.
Kun je niet goed tegen de intense hitte van een Finse sauna, dan vind je wellicht de milde warmte van infrarood heel prettig.

Alle ingrediënten voor ontspanning

Neem badlakens, een badjas en slippers mee; deze zijn nodig bij een ontspannen sauna-rondgang (niet te huur of te koop). De sauna emmer is gevuld met gearomatiseerd water, de kachel geeft bij opgieting hiermee een heerlijke geur af in de cabine.
De rustruimte is voorzien van ligbedden, een leestafel en een loungehoek.

Op de tafel ligt de leesmap en een menukaart van het restaurant. Je (telefonische) bestelling wordt bij je in de rustruimte geserveerd.

De do's en don'ts zijn te lezen in het wellness huisreglement.

wellnessplein-saunarustruimte-Carlijn_Bad-Hesselingen-Meppel_kb1
Wellnessplein-buitenruimte-terras_Bad-Hesselingen-Meppel_kb

Afkoelen aan de buitenlucht of heerlijk zonnen

De aan de rustruimte grenzende buitenplaats is een fijne plek om aan de buitenlucht af te koelen. Na een saunaronde is het belangrijk om je lichaamstemperatuur rustig omlaag te brengen. Na een tijdje in de frisse buitenlucht kun je vervolgens een stortdouche en of dompelbad nemen.

Bij de buitenruimte vind je ook een zitje en enkele ligbedden. Bij mooi weer kun je hier heerlijk in de luwte genieten van de zon.

 

 

Kleinschalig, laagdrempelig & compleet