ONS
SAUNAPLEIN

Reserveer hier je bezoek en kom ontspannen genieten.

Ontspannend welnessbezoek

De sauna van Bad Hesselingen is kleinschalig, rustig en laagdrempelig opgezet. Alles voor een ontspannend wellnessbezoek is aanwezig, zoals een Turks stoombad, Finse saunacabine, voetenbad, dompelbad, rust- en buitenruimte.

Heb je nog nooit een sauna bezocht en zie je op tegen massaal bloot en drukte, dan is dit een aangenaam prettige manier om kennis te maken met de vele voordelen van een ontspannen sauna bezoek. Bij je eerste bezoek krijg je een uitleg en rondleiding.

Toegang saunaplein

Het saunaplein heeft een eigen toegang, die iets voorbij de receptie is, tegenover de zonnestudio. Alleen gasten die bij de receptie voor een sauna bezoek hebben afgerekend, hebben toegang.

Zwemmers kunnen dus niet zomaar de sauna inlopen, andersom kunnen saunagasten (in badkleding) wel gebruik maken van het binnen en buiten zwembad, dit zit bij de sauna entreeprijs inbegrepen.

sauna-zonnebank_CT-02_Bad-Hesselingen-Meppel
Bad-Hesselingen_zwembad_zwemles_recreatief_sauna_CT-24

Alles voor ontspannende dag

Neem badlakens, een badjas en slippers mee; deze zijn onmisbaar bij een ontspannen sauna-rondgang (niet te huur of te koop). De rustruimte is voorzien van ligbedden, een leestafel en een zithoek.

Daar kan je ook een keuze maken uit de menukaart van het restaurant en na de (telefonische) bestelling, wordt het bij je geserveerd.

De maandag is damesdag en de vrijdag badkledingdag.

 

Kleinschalig, laagdrempelig & compleet