Vrolijk diplomafeest in Bad Hesselingen op 2 juni 2021

Het was voor 36 zwemtalentjes een speciaal diplomafeest op woensdag 2 juni 2021. Ondanks de te nemen maatregelen en bijzondere omstandigheden was het zeker een plezierig en feestelijk gebeuren. De meegebrachte favoriete knuffelbeesten zaten op de tribune, in plaats van ouders en betrokkenen, die thuis meekeken via een livestream. Vol plezier en zelfvertrouwen lieten ze allemaal zien, dat ze alle onderdelen van het EasySwimDiploma moeiteloos doorliepen. Hierin komen belangrijke zwemvaardigheden en praktijksituaties aan bod, onmisbaar voor een leven lang zwemveilig zwemplezier.

Na afloop gingen de kinderen zowel gezamenlijk als solo met een enthousiaste Hessie op de foto; een leuke persoonlijke herinnering aan het behalen van je zwemdiploma in een bijzondere periode. We feliciteren onze zwemtoppers van harte met het welverdiende zwemdiploma en we hopen dat ze met trots en plezier terugkijken op deze behaalde mijlpaal.

De namen van de geslaagden zijn:

Aaron Kuperus, Adam el Kadi, Anastasia Koppers, Damian Sylvester Ruijg, Dani Rossing, Daniël Pleizier, Duuk van Mechelen, Eden van Leth, Enzo Obreski, Eva Bottenheft, Feline Rozema, Floris de Mooij, Gerges Mikhail, Glenn Daley Wapstra, Hidde Greidanus, Hugo Frankema, Jari van den Boogaard, Jayden Sprenger, Jeremy Oosterhof, Joris Bos, Kian van Roessel, Lasse Bosma, Lisa Aberson, Mees Job Neuteboom, Myrthe Bout, Neva Kleis, Rosalie van Dijk, Rutger van der Wijk, Sarah Laureen van Eisden, Sophie Maat, Thomas Bos, Tirza Macquiné, Vera Alida Oosten, Yuna Borgdorff, Zakaria Abdi, Zyra Dekker.