RESTAURANT -
KINDERFEESTJES

Smakelijk (na)genieten

Het ruime aangename restaurant is de huiskamer van het zwembad. Gezellige zitjes, een grote stamtafel en de inrichting passend bij het seizoen, maken dat je er aangenaam zit.

Het restaurant heeft uitzicht op het zwembad en biedt een ruime keus aan snacks, vers belegde broodjes, frisdrank, ijsjes, koffie en thee. Ook voor afhalen van patat en snacks kun je hier prima terecht.

De jongste kinderen vermaken zich uitstekend in de speelhoek, terwijl de ouders rustig aan de grote leestafel kunnen ontspannen.

Pinnen is mogelijk en er is gratis Wifi. Aan de zwembadkant is een zwemmersterras. Bij aangenaam weer is het heerlijk zitten op het grote zonnige terras, grenzend aan de speeltuin en het peuterbad.

Een geslaagd kinderfeestje

Plezier en succes verzekerd: vier een spetterend kinderfeestje in het zwembad. Wie gaat het snelst van de Mosquito Slide, wint de Bucket Game uitdaging, met z’n allen bubbelen in de whirlpool én lekker smullen! Een gezellig, betaalbaar en actief feestje waarin de kinderen zich helemaal kunnen uitleven, maar thuis geen rommel en drukte.
Feestjes zijn zeven dagen per week mogelijk, zonder minimum aantal personen. Bespreken is gewenst, maar ook op korte termijn reserveren is geen probleem.

Voor vegetariërs is er een kaassoufflé of groentekroket en er is glutenvrij (gebakken) patat, frikandel en ijs. Er is een voordelig compleet arrangement voor een gegarandeerd geslaagde party voor waterratjes. Ook zijn er combi-feestjes met zwemmen, klimmen, minigolf en/of speeltuin.

 

restaurant_CT-05_Bad-Hesselingen-Meppel
restaurant_CT-02_Bad-Hesselingen-Meppel

Een originele locatie voor 'n fijn uitje

Ook voor een  ben je hier aan het juiste adres, met en/of zonder zwembad gebruik.

Het restaurant is ook een geschikte en originele locatie voor een familiefeest, vriendendag of personeelsuitje, dit kan zonder of met een combinatie van zwemmen, klimmen, minigolf en buitenspelen. Graag organiseren we een high tea, koffietafel, barbecue of buffet en in overleg is er veel mogelijk. Aan de hand van de wensen, het budget en het aantal personen, wordt er een op maat gemaakt arrangement samengesteld.

Voor meer info en/of het bespreken van kinderfeestjes kun je rechtstreeks contact opnemen met het restaurant via: 0522-261402.
Tip: vier een verjaardagsfeestje tijdens een disco-avond.

Feestmenu en arrangementen

Feestmenu Flipper: €10,00
• entree zwembad en speeltuin
• patat met mayo
• een frikandel, kroket of kaassoufflé
• een beker ranja
• een feestelijk ijsje

Bij klimmen, minigolf en/of speeltuin zijn de volgende arrangementen bij te boeken:

De Slingeraap € 3,50: 2 keer limonade en een fruit variatie óf heerlijke beker softijs.

De Klimgeit € 6,50: 2 keer limonade, patat met saus, frikandel, kroket of kaassoufflé en een softijsje met dip.

kinderfeestje-arrangement_Bad-Hesselingen-Meppel

Kinderfeestje te vieren? Kom zwemmen én klimmen!