RESTAURANT &
KINDERFEESTJES

Voor de horeca geldt vanaf 25 september 2021 het volgende:

  • Afhalen en nuttigen van eten en drinken aan de horeca kant in het zwembad (ook wel natte horeca genoemd) is zonder een corona toegangsbewijs of bewijs van negatieve test mogelijk.
  • Voor het zittend nuttigen van eten en drinken in het restaurant zelf (de droge horeca) is wel een Corona toegangsbewijs of recente negatieve testuitslag vereist.
  • Voor het gebruik van het terras buiten en afhalen van eten en drinken aan de droge horeca kant, is geen Corona toegangsbewijs nodig.

restaurant-tap_Bad-Hesselingen-Meppel_

Smakelijk (na)genieten

Het ruime en aangename restaurant is de huiskamer van het zwembad. Gezellige zitjes, een grote stamtafel en de inrichting passend bij het seizoen, maken dat je er aangenaam en ontspannen zit. Het restaurant heeft zicht op het zwembad en biedt een ruime keus aan snacks, vers belegde broodjes, frisdrank, ijsjes, koffie en thee. Ook voor afhalen van patat en snacks kun je hier prima terecht.

De jongste kinderen vermaken zich uitstekend in de speelhoek, terwijl de ouders rustig aan de grote leestafel kunnen genieten. Pinnen is mogelijk en er is Wifi. Aan de zwembadkant is een ruim zwemmersterras. Bij aangenaam weer is het heerlijk zitten op het grote zonnige terras, grenzend aan de speeltuin en het peuterbad.

Een spetterend kinderfeestje

Plezier en succes verzekerd: vier een actief kinderfeestje in het zwembad. Wie gaat het snelst van de Mosquito Slide, met z’n allen bubbelen in de whirlpool én lekker smullen! Een gezellig, betaalbaar en actief feestje waarin de kinderen zich helemaal kunnen uitleven, maar thuis geen rommel en drukte.
Feestjes zijn vaak alle dagen mogelijk, zonder minimum aantal personen. Bespreken is zeer wenselijk in verband met de planning.

Voor vegetariërs is er een kaassoufflé of groentekroket en er is glutenvrij (gebakken) patat, frikandel en ijs. Er is een voordelig compleet arrangement voor een gegarandeerd geslaagde party voor waterratjes. Ook zijn er combi-feestjes met zwemmen, klimmen, minigolf en/of speeltuin.

restaurant feestje  naambordjes

jongens ijsje zwembad feestje restaurant

Feestmenu en arrangementen

Zwemfeestje Flipper: € 11,50
• entree zwembad en speeltuin
• patat met mayo
• een frikandel, kroket of kaassoufflé
• een beker ranja
• een feestelijk ijsje

Nog dorst? Neem dan een (extra) literkan verfrissende limonade voor € 5,-

Voor meer info en/of het bespreken van kinderfeestjes kun je rechtstreeks contact opnemen met het restaurant, bij voorkeur telefonisch via: 0522-261402 of 06-10961212. Bij een aanvraag via mail, (info@badhesselingen.nl) graag het telefoonnummer vermelden.

Tip: vier een verjaardagsfeestje tijdens een disco-avond. Ook is er de horeca-kadobon: patat met saus, snack, drinken en ijsje voor €7,50. Verkrijgbaar bij het restaurant en de receptie.

kinderfeestje-verjaardagspartijtje-feest vieren_Bad-Hesselingen-Meppel_

Bij klimmen, minigolf en/of speeltuin zijn de volgende arrangementen bij te
boeken:

* Slingeraap € 4,20:
Twee keer drinken met limonade en een verse fruitvariatie óf heerlijke beker softijs met disco- of smurfendip.

* Klimgeit € 7,20:
Twee keer drinken, patat met saus, frikandel, kroket of kaassoufflé en een softijs met disco- of smurfendip.

Deze feestjes zijn te bespreken via klimpark@badhesselingen.nl. Vergeet niet je telefoonnummer erbij te vermelden.

KlimAvontuur Kinderfeestje Fruitvariatie 064
restaurant_CT-02_Bad-Hesselingen-Meppel

Een originele locatie voor 'n fijn uitje

Het restaurant is ook een geschikte en originele locatie voor een familiefeest, vriendendag of personeelsuitje. Graag organiseren we een lunchtafel, snackbuffet of barbecue, in overleg is er veel mogelijk. Dit kan zonder of met een combinatie van zwemmen, klimmen en/of minigolf. Van de speeltuin mag sowieso gebruik worden gemaakt.  Aan de hand van de wensen, het budget en het aantal personen, wordt er een op maat gemaakt arrangement samengesteld.

 

restaurant ontbijt buffet

Kinderfeestje vieren? Kom zwemmen / klimmen / spelen / minigolfen