RESTAURANT &
KINDERFEESTJES

Smakelijk genieten

Het ruime en aangename restaurant is de huiskamer van het zwembad. Gezellige zitjes, een grote stamtafel en de inrichting passend bij het seizoen, maken dat je er aangenaam en ontspannen zit. Het restaurant heeft zicht op het zwembad en biedt een ruime keus aan snacks, vers belegde broodjes, frisdrank, ijsjes, koffie en thee. Ook voor afhalen voor thuis kun je hier prima terecht.
Vanaf de zwemmersbar in het zwembad wordt geen alcohol geschonken.

De jongste kinderen vermaken zich prima in de speelhoek, terwijl de ouders rustig aan de grote leestafel kunnen genieten. Aan de zwembadkant is een ruim zwemmersterras. Bij aangenaam weer is het heerlijk zitten op het grote zonnige terras, grenzend aan de speeltuin en het peuterbad.

kinderfeestje-arrangement_Bad-Hesselingen-Meppel

Een spetterend kinderfeestje

Plezier en succes verzekerd: vier een actief kinderfeestje in het zwembad. Wie gaat het snelst van de Mosquito Slide, met z’n allen bubbelen in de whirlpool én lekker smullen! Een gezellig, betaalbaar en actief feestje waarin de kinderen zich helemaal kunnen uitleven, maar thuis niet de drukte en rommel!
Feestjes zijn zeven dagen per week te bespreken, zonder minimum aantal deelnemers.

Voor vegetariërs is er een kaassoufflé of groentekroket en er is glutenvrij (gebakken) patat, frikandel en ijs. Het Flipper-feestmenu is voordelig en compleet voor een gegarandeerd geslaagd zwemfeestje. Ook zijn er combi-feestjes met klimmen, minigolf, speeltuin en/of zwemmen.

Feestmenu en arrangementen

Zwemfeestje Flipper: € 13,00
• entree zwembad
• patat met mayo
• een frikandel, kroket of kaassoufflé
• een beker ranja
• een feestelijk ijsje

Nog dorst? Neem dan een (extra) literkan verfrissende limonade voor € 7,-

Voor meer info en/of het bespreken van kinderfeestjes kun je rechtstreeks contact opnemen op 0522-261402, tijdens de openingstijden van het restaurant.

Tip: vier een verjaardagsfeestje tijdens een disco-avond. Ook is er de horeca-kadobon: patat met saus, snack, drinken en ijsje voor € 8,00. Verkrijgbaar bij het restaurant en de receptie.

kinderfeestje-verjaardagspartijtje-feest vieren_Bad-Hesselingen-Meppel_

Bij klimmen, minigolf en/of speeltuin zijn de volgende arrangementen bij te
boeken:

* Slingeraap € 5,00:
Twee keer drinken en een heerlijke beker softijs met disco- of smurfendip.

* Klimgeit € 8,50:
Twee keer drinken, patat met saus, frikandel, kroket of kaassoufflé en een ijsje.

Deze outdoor feestjes zijn te bespreken via klimpark@badhesselingen.nl. Vergeet niet je telefoonnummer erbij te vermelden.
Nieuw vanaf september 2022: Beleef de Expeditie Hesselingen.

KlimAvontuur Kinderfeestje Fruitvariatie 064
restaurant_CT-02_Bad-Hesselingen-Meppel

Een originele locatie voor 'n fijn uitje

Het restaurant is ook een geschikte en originele locatie voor een familiefeest, vriendendag of personeelsuitje. Graag organiseren we een lunchtafel, snackbuffet of barbecue, in overleg is er veel mogelijk. Dit kan zonder of met een combinatie van zwemmen, klimmen en/of minigolf. Van de speeltuin mag sowieso gebruik worden gemaakt.  Aan de hand van de wensen, het budget en het aantal personen, wordt er een op maat gemaakt arrangement samengesteld.

 

6. restaurant-horeca-ijsje-patat-drinken-kb_Bad-Hesselingen-Meppel_

Feestje vieren? Kom zwemmen / klimmen /
spelen / minigolfen / op expeditie