RESTAURANT &
KINDERFEESTJES

Update 5 juni 2021:

Fijn dat we weer bezoekers (bij afname van een consumptie) in het restaurant en op het terras mogen ontvangen. Er kan weer binnen en buiten genoten worden van lekkere broodjes, snacks, ijsjes etc. Online vooraf reserveren hoeft niet, dat wordt ter plaatse gedaan, uiteraard rekening houdend met een maximum aantal bezoekers tegelijkertijd. We verwelkomen je met een grote glimlach!

Kinderfeestjes met horeca zijn ook weer (enigszins beperkt) mogelijk. Hiervoor kun je contact opnemen met de receptie.

restaurant-tap_Bad-Hesselingen-Meppel_

Smakelijk (na)genieten

Het ruime aangename restaurant is de huiskamer van het zwembad. Gezellige zitjes, een grote stamtafel en de inrichting passend bij het seizoen, maken dat je er aangenaam en ontspannen zit. Het restaurant heeft zicht op het zwembad en biedt een ruime keus aan snacks, vers belegde broodjes, frisdrank, ijsjes, koffie en thee. Ook voor afhalen van patat en snacks kun je hier prima terecht.

De jongste kinderen vermaken zich uitstekend in de speelhoek, terwijl de ouders rustig aan de grote leestafel kunnen ontspannen. Pinnen is mogelijk en er is Wifi. Aan de zwembadkant is een ruim zwemmersterras. Bij aangenaam weer is het heerlijk zitten op het grote zonnige terras, grenzend aan de speeltuin en het peuterbad.

Een spetterend kinderfeestje

Plezier en succes verzekerd: vier een actief kinderfeestje in het zwembad. Wie gaat het snelst van de Mosquito Slide, met z’n allen bubbelen in de whirlpool én lekker smullen! Een gezellig, betaalbaar en actief feestje waarin de kinderen zich helemaal kunnen uitleven, maar thuis geen rommel en drukte.
Feestjes zijn zeven dagen per week mogelijk, zonder minimum aantal personen. Bespreken is wenselijk, maar ook op korte termijn reserveren is geen probleem.

Voor vegetariërs is er een kaassoufflé of groentekroket en er is glutenvrij (gebakken) patat, frikandel en ijs. Er is een voordelig compleet arrangement voor een gegarandeerd geslaagde party voor waterratjes. Ook zijn er combi-feestjes met zwemmen, klimmen, minigolf en/of speeltuin.

 

restaurant feestje  naambordjes

jongens ijsje zwembad feestje restaurant

Feestmenu en arrangementen

Zwemfeestje Flipper: € 11,50
• entree zwembad en speeltuin
• patat met mayo
• een frikandel, kroket of kaassoufflé
• een beker ranja
• een feestelijk ijsje

Nog dorst? Neem dan een (extra) literkan verfrissende limonade voor € 5,-

Tip: vier een verjaardagsfeestje tijdens een disco-avond.

kinderfeestje-verjaardagspartijtje-feest vieren_Bad-Hesselingen-Meppel_

Bij klimmen, minigolf en/of speeltuin zijn de volgende arrangementen bij te
boeken:

De Slingeraap € 4,20:
Twee keer drinken met limonade en een verse fruitvariatie óf heerlijke beker softijs.

De Klimgeit € 7,20:
Twee keer drinken, patat met saus, frikandel, kroket of kaassoufflé en een softijs met dip.

Ook bij de all-in (zwemmen, klimmen, minigolf en speeltuin voor € 15,-) kun je bovenstaande horeca-arrangementjes bijboeken. Voor meer info en/of het bespreken van kinderfeestjes kun je rechtstreeks contact opnemen met het restaurant, bij voorkeur telefonisch via: 0522-261402.

 

KlimAvontuur Kinderfeestje Fruitvariatie 064
restaurant_CT-02_Bad-Hesselingen-Meppel

Een originele locatie voor 'n fijn uitje

Het restaurant is ook een geschikte en originele locatie voor een familiefeest, vriendendag of personeelsuitje. Graag organiseren we een lunchtafel, snackbuffet of barbecue, in overleg is er veel mogelijk. Dit kan zonder of met een combinatie van zwemmen, klimmen en/of minigolf. Van de speeltuin mag sowieso gebruik worden gemaakt.  Aan de hand van de wensen, het budget en het aantal personen, wordt er een op maat gemaakt arrangement samengesteld.

 

Reserveren voor 'n feestje

Het is wenselijk om een aantal dagen voor het feestje dit te bespreken. We nemen dan even de datum en tijd, aantal personen en wensen door en misschien heb je nog vragen.  Het bespreken kan tijdens de openingstijden van het restaurant, het liefst telefonisch op 0522-261402. Het restaurant is doordeweeks open van 13.30 - 22.00 uur (woensdag vanaf 12.00 uur) op zaterdag van 08.00 - 17.00 en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

restaurant ontbijt buffet

Kinderfeestje vieren? Kom zwemmen / klimmen / spelen / minigolfen