RESTAURANT &
KINDERFEESTJES

Restaurant tot nader order gesloten!

Tot onze grote spijt zullen wij op last van een noodverordening van de Veiligheidsregio Drenthe vanaf 2 oktober 2020 onze horeca moeten gaan sluiten. Deze extra Corona maatregel die landelijk geldt voor alle eet- en drinkgelegenheden op en rond sportaccommodaties, geldt nu dus ook voor het restaurant van Bad Hesselingen. Deze maatregel geldt tot nader order. Wij zullen jullie direct op de hoogte stellen wanneer wij jullie weer als gast in het restaurant mogen ontvangen en bedienen. Dit betekent dat activiteiten zoals kinderfeestjes en discozwemmen wél door kunnen gaan maar even zonder onze horeca.

Smakelijk (na)genieten

Het ruime aangename restaurant is de huiskamer van het zwembad. Gezellige zitjes, een grote stamtafel en de inrichting passend bij het seizoen, maken dat je er aangenaam en ontspannen zit. Het restaurant heeft zicht op het zwembad en biedt een ruime keus aan snacks, vers belegde broodjes, frisdrank, ijsjes, koffie en thee. Ook voor afhalen van patat en snacks kun je hier prima terecht.

De jongste kinderen vermaken zich uitstekend in de speelhoek, terwijl de ouders rustig aan de grote leestafel kunnen ontspannen. Pinnen is mogelijk en er is Wifi. Aan de zwembadkant is een ruim zwemmersterras. Bij aangenaam weer is het heerlijk zitten op het grote zonnige terras, grenzend aan de speeltuin en het peuterbad.

Een spetterend kinderfeestje

Plezier en succes verzekerd: vier een actief kinderfeestje in het zwembad. Wie gaat het snelst van de Mosquito Slide, met z’n allen bubbelen in de whirlpool én lekker smullen! Een gezellig, betaalbaar en actief feestje waarin de kinderen zich helemaal kunnen uitleven, maar thuis geen rommel en drukte.
Feestjes zijn zeven dagen per week mogelijk, zonder minimum aantal personen. Bespreken is wenselijk, maar ook op korte termijn reserveren is geen probleem.

Voor vegetariërs is er een kaassoufflé of groentekroket en er is glutenvrij (gebakken) patat, frikandel en ijs. Er is een voordelig compleet arrangement voor een gegarandeerd geslaagde party voor waterratjes. Ook zijn er combi-feestjes met zwemmen, klimmen, minigolf en/of speeltuin.

 

restaurant feestje  naambordjes

jongens ijsje zwembad feestje restaurant

Feestmenu en arrangementen

Zwemfeestje Flipper: €11,50
• entree zwembad en speeltuin
• patat met mayo
• een frikandel, kroket of kaassoufflé
• een beker ranja
• een feestelijk ijsje

Nog dorst? Neem dan een (extra) literkan verfrissende limonade voor €5,-

Tip: vier een verjaardagsfeestje tijdens een disco-avond.

kinderfeestje-verjaardagspartijtje-feest vieren_Bad-Hesselingen-Meppel_

Bij klimmen, minigolf en/of speeltuin zijn de volgende arrangementen bij te
boeken:

De Slingeraap €4,00:
2 keer limonade en een fruitvariatie óf heerlijke beker softijs.

De Klimgeit €7,00:
2 keer limonade, patat met saus, frikandel, kroket of kaassoufflé en een softijsje met dip.

Voor meer info en/of het bespreken van kinderfeestjes kun je rechtstreeks contact opnemen met het restaurant, bij voorkeur telefonisch via: 0522-261402.

 

KlimAvontuur Kinderfeestje Fruitvariatie 064
restaurant_CT-02_Bad-Hesselingen-Meppel

Een originele locatie voor 'n fijn uitje

Het restaurant is ook een geschikte en originele locatie voor een familiefeest, vriendendag of personeelsuitje. Graag organiseren we een lunchtafel, snackbuffet of barbecue, in overleg is er veel mogelijk. Dit kan zonder of met een combinatie van zwemmen, klimmen en/of minigolf. Van de speeltuin mag sowieso gebruik worden gemaakt, bij daglicht.   Aan de hand van de wensen, het budget en het aantal personen, wordt er een op maat gemaakt arrangement samengesteld.

 

Reserveren voor 'n feestje

Het is wenselijk om een aantal dagen voor het feestje dit te bespreken. We nemen dan even de datum en tijd, aantal personen en wensen door en misschien heb je nog vragen.  Het bespreken kan tijdens de openingstijden van het restaurant, het liefst telefonisch op 0522-261402. Het restaurant is doordeweeks open van 13.30 - 22.00 uur (woensdag vanaf 12.00 uur) op zaterdag van 08.00 - 17.00 en zondag van 10.00 - 17.00 uur.

restaurant ontbijt buffet

Kinderfeestje vieren? Kom zwemmen / klimmen / spelen / minigolfen