AFZWEMMEN
VOOR HET DIPLOMA

Afzwemmen: het diplomafeest!

Dé ultieme beloning na alle lessen en het oefenen is natuurlijk het zwemdiploma. Leerlingen waarvan de verwachting is dat ze aan het diplomazwemmen toe zijn worden uitgenodigd voor het proefzwemmen. Hierbij mag één begeleider bij zijn, zo blijft het rustig genoeg voor de zwemmertjes.

Wanneer de leerling een week later mag afzwemmen wordt er een heldere toelichting gegeven over hoe dat in z’n werk gaat.

Familie, vrienden en fans welkom

Tijdens het diplomazwemmen zijn alle fans en familie van harte welkom om hen tijdens dit uurtje aan te moedigen en de zwemprestaties te bewonderen. Op de zwemleskalender zijn de data’s van zowel het proefzwemmen als het diplomazwemmen af te lezen. Daarin is ook te zien dat dit ongeveer negen keer per (school)jaar wordt georganiseerd en op woensdag middag; de A-groep om 15.30 uur en de B-groep om 16.30 uur.

Direct na de feestelijke diploma uitreiking, meestal door onze vrolijke mascotte Hessie, kan er bij de balie opgegeven worden voor evt. diploma B of C. Wanneer de lessen klaar zijn, vergeet dan niet het lespasje in te leveren voor de €4,55 borg.

diplomazwemmen-11_CT_Bad-Hesselingen-Meppel
diplomazwemmen-12_CT_Bad-Hesselingen-Meppel

Data proef- en diplomazwemmen

Wij hebben een pagina gemaakt met daarin een compleet overzicht van alle data voor de kijkdagen, proefzwemmen en diplomazwemmen. Alles overzichtelijk bij elkaar.

Foto's en geslaagden

Foto's van het diplomazwemmen en de geslaagden vind je hieronder en op onze nieuwspagina »

Korte wachttijden en gratis introductie voor zwemles.