HET GROTE
DIPLOMAFEEST

Het diplomafeest; stralen zonder falen!

Het doel van onze zwemopleiding is dat kinderen zó zwemvaardig zijn dat enerzijds de veiligheid uitstekend gewaarborgd wordt en anderzijds kinderen in staat zijn om urenlang plezier te maken in het water. Bij de EasySwim-methode worden alle keuzes gemaakt op basis van pedagogische en motorische kennis. Het EasySwim Diploma sluit de zwemopleiding dan ook af op een manier die hierbij past.

Binnen het EasySwim zwemdiploma worden zwemveiligheid en plezier uitgedrukt in negen praktijksituaties. In deze praktijksituaties worden alle elementen die voor de juiste zwemvaardigheid nodig zijn gecombineerd. De leerling wordt tijdens het diplomafeest dan ook niet beoordeeld op puur techniek en het is geen spannend examen, maar een feestelijke afsluiting. Echter, de opleiding voorafgaand aan het diplomafeest én de praktijksituaties zijn zo ontworpen dat de juiste zwemvaardigheid aangeleerd wordt, voor een leven lang veilig zwemplezier.
Het diplomazwemmen, waarbij alle belangstellenden welkom zijn, noemen wij dan ook een diplomafeest: stralen zonder falen!

Ga hier naar de overzichtelijke pagina met daarin een schema van alle data kijkdagen, praktijklessen en diplomazwemmen.

Diplomatopper_Rugzak_Handdoek_Bad-Hesselingen-Meppel_

Diplomafoto's en geslaagden

Foto's van het diplomazwemmen en de geslaagden vind je hieronder en op de nieuwspagina »

EasySwim: Zwemplezierles op z'n best!