EXTRA AANDACHT
ZWEMLES

AMANI - privéles - PGB zwemmen op maat

Om fysieke, motorische en/of psychische redenen kan het zijn dat de reguliere lessen niet kunnen bieden wat iemand nodig heeft om te (leren) zwemmen. Onderstaande lessen bieden die mogelijkheid wel.

Als Meer Aandacht Nodig Is: AMANI

De AMANI-groep, met 3 lessertjes per lesgever, op woensdagmiddag, kan een uitkomst zijn. Zo kan elk kindje, met op zijn of haar toegespitste aandacht en benadering, in een rustige maar motiverende sfeer zwemmen.

Duidelijke instructie, korte lijntjes en veel herhaling maakt dat deze lessen goed werken bij onder andere kinderen met een korte aandachts- en spanningsboog.

Voor contact en meer informatie kun je mailen naar: amani@badhesselingen.nl

Aandacht-prive-PGB-zwemles-01_CT_Bad-Hesselingen_speeltuin-BSO-klimmen-klauteren_HD-01
Aandacht-prive-PGB-zwemles-02_CT_Bad-Hesselingen

Privé zwemles; volledig op maat

Er zijn diverse redenen om voor enkele of meerdere privé zwemlessen te kiezen. De persoonlijke begeleiding geeft het maximaal haalbare. Zo kunnen bepaalde vaardigheden of knelpunten doorgenomen worden. De lessen zijn volledig op maat en mogelijkheden van de leerling afgestemd.

Bij de intake wordt gekeken welke lesgever het beste past bij de zwemlesser en welk tijdstip het meest geschikt is, bijvoorbeeld wanneer het fijn rustig in het zwembad is. Ook volwassenen die liever persoonlijke begeleiding willen kunnen privélessen nemen.

PGB - zwemmen op maat

Het één op één zwemmen is in een rustige sfeer, met een begeleider die de leerling goed kent, aanvoelt wat er van het kind gevraagd kan worden en wat de beste manier daarvoor is. Plezier, beweging en opbouwen van zelfvertrouwen zijn de pijlers. Het Persoonsgebonden Budget, oftewel PGB, kan voor deze begeleiding ingezet worden.

Contact

Voor info en overleg over bovenstaande lessen kun je telefonisch contact opnemen met de receptie: 0522-251002 keuze 3 of een mailtje sturen naar: amani@badhesselingen.nl met daarin een korte beschrijving van de zwemlesser en de wensen en mogelijkheden. Op korte termijn wordt daar actief op gereageerd en overlegd wat mogelijkheden zijn

Aandacht-prive-PGB-zwemles-03_CT_Bad-Hesselingen

Zwemles op maat via AMANI, PGB of privéles.