EXTRA AANDACHT
ZWEMLES

AMANI - privéles - PGB zwemmen op maat

Om uiteenlopende redenen, zoals fysiek, motorisch, psychisch, een ontwikkelingsachterstand of een autismespectrumstoornis (ASS) kan het zijn dat de reguliere lessen niet kunnen bieden wat een kind nodig heeft om te (leren) zwemmen. Onderstaande lessen bieden die mogelijkheid. De zweminstructeur heeft zich verdiept in de betreffende problematiek en zal hier op een goede manier mee omgaan, door een vaste structuur te bieden, duidelijk te zijn in de uitleg en vooral veel geduld te hebben.

Als Meer Aandacht Nodig Is: AMANI

De AMANI-groep, met 3 lessertjes per lesgever, op woensdagmiddag van 14.40 - 15.25 uur, kan een uitkomst zijn. Zo kan elk kindje, met op zijn of haar toegespitste aandacht en benadering, in een rustige maar motiverende sfeer zwemmen.

Duidelijke instructie, korte lijntjes en veel herhaling maakt dat deze lessen goed werken bij onder andere kinderen met een korte aandachts- en spanningsboog.

Voor contact en meer informatie kun je mailen naar: amani@badhesselingen.nl

zwemles-AMANI-stuurkaart_Bad-Hesselingen-Meppel_ (2)
Aandacht-prive-PGB-zwemles-02_CT_Bad-Hesselingen

Privé zwemles; volledig op maat

Er zijn diverse redenen om voor enkele of meerdere privé zwemlessen te kiezen. De persoonlijke begeleiding geeft het maximaal haalbare. Zo kunnen bepaalde vaardigheden of knelpunten doorgenomen worden. De lessen zijn volledig op maat en mogelijkheden van de leerling afgestemd.

Bij de intake wordt gekeken welke lesgever het beste past bij de zwemlesser en welk tijdstip het meest geschikt is, bijvoorbeeld wanneer het fijn rustig in het zwembad is. Ook volwassenen die liever persoonlijke begeleiding willen kunnen privélessen nemen.

PGB - zwemmen op maat

Het één op één zwemmen is in een rustige sfeer, met een begeleider die de leerling goed kent, aanvoelt wat er van het kind gevraagd kan worden en wat de beste manier daarvoor is. Plezier, beweging en opbouwen van zelfvertrouwen zijn de pijlers. Het Persoonsgebonden Budget, oftewel PGB, kan voor deze begeleiding ingezet worden.

Contact

Voor meer info en persoonlijk overleg over bovenstaande lessen kun je een mailtje sturen naar: amani@badhesselingen.nl met daarin een korte beschrijving van de achtergrond van de beoogde zwemlesser. Er wordt dan vlot contact opgenomen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Aandacht-prive-PGB-zwemles-03_CT_Bad-Hesselingen

Zwemles op maat via AMANI, PGB of privéles.