MÉT ZWEMDIPLOMA DE ZOMERVAKANTIE IN!

GROEP 19 JULI 2023

Je zwemdiploma behalen is een mijlpaal! Het was dan ook een groot feest met veel trotse kinderen en enthousiaste toeschouwers. Vanwege het grote aantal kinderen die voor het diploma op mochten, is er een diplomafeest op zowel 12 juli als 19 juli georganiseerd.

Het EasySwim-diploma is een waardevol en praktijkgericht zwemdiploma dat aansluit op de belevingswereld van het jonge kind. Een erkend diploma van hoog niveau, ter vergelijking: tussen het B- en C diploma in. Vertrouwen, veiligheid en zwemplezier staan centraal in dit lesprogramma voor kinderen vanaf 4 jaar, waarbij de lesgroepen niet groter zijn dan 6 kinderen. In negen nagebootste praktijksituaties worden alle elementen en zwemvaardigheden gecombineerd.

Het diplomazwemmen is geen spannend examen maar een vrolijk diplomafeest op hoog niveau: Stralen zonder falen, noemen we dat! Een blije Hessie, de mascotte van Bad Hesselingen, reikte in beide groepen het EasySwim-diploma aan de volgende trotse kinderen uit:

Abel Zwaan, Aryan Hamidi, Ayse Irem Tosun, Demi Wever, Dex Montauban, Feline Maat, Flynn Willem Klomp, Ishaaq Nafi, Juel de Groot, Julian Brouwer, Kyan Flik, Liv Lepez, Luca Mulder, Mare Bastos Sousa, Marijn ‘t Hooft, Mason Zwijnenberg, Melody Komduur, Milan Levi Vince Compagner, Nathan Sivkov, Nora Geerts, Nora in ’t Hout, Ruby Klomp, Saulé Visser, Seen Un Choi, Siem Wolvekamp, Stacey Holtvoort, Sven Jaarsma, Tasnim el Boutakmanti, Thijs Jaarsma, Tim Beugelink en Vay Grun.