Zwem-sterren behalen hun EasySwim diploma

Meppel-woensdag 29 november 2023:
Het EasySwim diploma is een leuk en interessant internationaal erkend diploma dat, naast goed leren zwemmen, is opgebouwd uit 9 praktijksituaties. Deze praktijksituaties zijn herkenbaar voor de kinderen, waardoor het hun zwemplezier wordt vergroot. Wat voor ons echter het allerbelangrijkste aspect is om voor dit diploma op te leiden, is dat kinderen met het EasySwim diploma nóg zwemveiliger zijn. Doordat de praktijksituaties ze beter voorbereiden op situaties die zich voor kunnen doen tijdens vrij zwemmen, zijn ze uitstekend zelfredzaam.

Tijdens de praktijklessen, aan het einde van het opleidingstraject van de zwemlessen, worden alle praktijksituaties geoefend. Een kind doet pas mee aan het diplomafeest als hij of zij in de praktijklessen heeft laten zien alle onderdelen goed te beheersen.

Tijdens het diplomafeest mogen de kinderen dan aan iedereen die daarbij wil zijn, laten zien wat ze kunnen. Ook mascotte Hessie is daarbij enthousiast aanwezig en heeft woensdag 29 november aan de trotse zwemmers hun welverdiende diploma overhandigd.

De namen van deze zwem-sterren zijn: Boaz Groen, Dex Wisman, Eline Maatman, Elsa Holtvoort, Féline Marjet Brouwer, Jade Cato Bos, Jesse Bolk, Leon Bolk, Levi Winters, Maarten Klunder, Mamadou Diao Fofana, Max Alexander Gert-Jan Mol, Mila Dekker, Nathan Groen, Noëlle Holterman, Nola van der Graaf, Oya Elkolebi, Pieter Duuk Molenaar, Rosie Josephine Jaspar, Sam Wildeboer, Tomas Koster, Tygo Gruppen, William Dekker, Yaroslav Shapoval.