MÉT ZWEMDIPLOMA DE ZOMERVAKANTIE IN!

GROEP 12 JULI

Je zwemdiploma behalen is een mijlpaal! Het was dan ook een groot feest met veel trotse kinderen en enthousiaste toeschouwers. Vanwege het grote aantal kinderen die voor het diploma op mochten, is er een diplomafeest op zowel 12 juli als 19 juli georganiseerd.

Het EasySwim-diploma is een waardevol en praktijkgericht zwemdiploma dat aansluit op de belevingswereld van het jonge kind. Een erkend diploma van hoog niveau, ter vergelijking: tussen het B- en C diploma in. Vertrouwen, veiligheid en zwemplezier staan centraal in dit lesprogramma voor kinderen vanaf 4 jaar, waarbij de lesgroepen niet groter zijn dan 6 kinderen. In negen nagebootste praktijksituaties worden alle elementen en zwemvaardigheden gecombineerd.

Het diplomazwemmen is geen spannend examen maar een vrolijk diplomafeest op hoog niveau: Stralen zonder falen, noemen we dat! Een blije Hessie, de mascotte van Bad Hesselingen, reikte in beide groepen het EasySwim-diploma aan de volgende trotse kinderen uit:

Anna Gruppen, Anna Groeneveld, Arthur Robijn, Chaz Kuijper, Elias Lanjouw, Elise Otten, Fayenn van der Sluis, Fien Bosgra, Floortje Johanna van der Weide, Guus Jansen, Hannah Bouwman, James Oers, Jelle Osinga, Joas Bronkema, Joris Koster, Judah Tanahatoe, Kjelt Benning, Lamar Alchalyan, Liesbeth Monique Fenna de Velde, Lot Steunenberg, Manu Jay Jazz Soer, Mees van der Zandt, Mees Kin, Merijn Winkel, Mika de Wit, Naud Fürmaier, Noud Dunning, Ole Boerma, Roan Albertjan Moorman, Ruben Scholte, Tim Weide, Vichenza Nanninga, Vince Kok, Zias van den Berg en Majd Mtibaa.