Zomerabonnement 2021: t/m 29 augustus onbeperkt zwemplezier!

Oók dit jaar is ie er weer: het supervoordelige zomerabonnement! Vanaf nu is ie in de voorverkoop voor maar €57,50 p.p. (+€4,55 paskosten) en zwem je zo vaak je wilt. Ook mag je van de speeltuin gebruik maken. De kaart is geldig van 2 juli t/m 29 augustus, dus maar liefst 8 weken lang! Bij 10 bezoekjes heb je de kosten er al uit. Vanaf 2 juli kost de kaart €67,50, dus zorg dat je ‘m voor die datum in huis hebt. Ook kan je ‘m iemand kado geven, we verpakken het dan leuk in een verrassings-zwemtasje. Kinderen die op de wachtlijst staan of bij ons lessen hebben gratis toegang op vertoon van hun pasje! Tel ze wel mee bij je reservering.

Het zomerrooster is te vinden in het reserveringssysteem. Deze is ingedeeld in ruime tijdsblokken waarvoor je verplicht, maar gemakkelijk online reserveert. Je mag met een zomerabonnement ook meerdere keren per dag komen zwemmen.

Tip: Vanwege de maatregelen mogen we een maximum aantal zwemmers per dag toestaan, dus reserveer op tijd en meld je af als je onverhoopt niet kan. Veel zomers zwemplezier!