ZWEMMEN - KLIMMEN
MINGOLF - SPEELTUIN

Een dag actief plezier voor een all-in-tarief

Een dag actief plezier beleef je hier! Zwemmen, klimmen, minigolf, speeltuin...kom naar Bad Hesselingen voor een actieve dag plezier met het hele gezin. In het voorjaar van 2019 kun je een hele dag voor één all-in tarief van 15 euro* per persoon gebruik maken van ál onze sportfaciliteiten. Leuk voor het hele gezin….leuk voor jong én oud!

Klimmen, putten en plonzen

Het is lente, tijd om naar buiten te gaan en nieuwe energie op te doen. Kom samen met familie of vrienden ons klimpark ontdekken, speel een ronde midgetgolf en sluit af met een plons in ons binnen- & buitenbad. In Bad Hesselingen kun je de hele dag plezier beleven!

Naast het gezellige zwembad met o.a. interactieve Mosquito sllide, bucket game, jetstreams en jungle avontuur voor de kleintjes, hebben we óók een klimpark, midgetgolfbaan en speeltuin.

jungle-kinderbad_CT-07_Bad-Hesselingen-Meppel
klimavontuur-klimpark_CT-09_Bad-Hesselingen-Meppel

All-in-tarief

Dat betekent dat je voor één tarief van 15 euro per persoon van al onze faciliteiten gebruik kunt maken: zwemmen, klimmen, speeltuin en minigolf. Kom langs want reserveren hoeft niet.

* deze actie is geldig van april tot en met juni op woensdag, vrijdag tot en met zondag, alle dagen in de meivakantie en op Hemelvaart & Pinksteren.

Openingstijden

De openingstijden voor ons klimpark vind je hier. Voor het zwembad kun je hier de openingstijden vinden. Reserveren is niet nodig.

Klimmen met een groep
Kom je met een groep vanaf 8 personen maak dan wel even een afspraak via info@badhesselingen.nl. Dan zorgen we dat jullie groep op een speciale tijd kan starten.

klimavontuur-klimpark_CT-10_Bad-Hesselingen-Meppel

Klimmen tijdens een kinderfeestje?
Volop mogelijkheden voor een onvergetelijk feestje.