ZWEMMEN - KLIMMEN
MINGOLF - SPEELTUIN

Een dag actief plezier voor een all-in-tarief

Een dag actief plezier beleef je hier! Zwemmen, klimmen, minigolf, speeltuin...kom naar Bad Hesselingen voor een actieve dag plezier met het hele gezin.  Kom een hele dag voor het all-in actietarief van 15 euro per persoon gebruik maken van ál onze sportfaciliteiten. Leuk voor het hele gezin….leuk voor jong én oud!

Klimmen, putten en plonzen

Kom met familie of vrienden ons klimpark ontdekken, speel een ronde minigolf en sluit af met een plons in ons binnen- & buitenbad. In Bad Hesselingen kun je de hele dag plezier beleven!

Naast het gezellige zwembad met o.a. interactieve Mosquito sllide, jetstreams en jungle avontuur voor de kleintjes, hebben we óók een klimpark, minigolfbaan en speeltuin.

jungle-kinderbad_CT-07_Bad-Hesselingen-Meppel
klimavontuur-klimpark_CT-09_Bad-Hesselingen-Meppel

All-in-tarief

Dat betekent dat je voor één tarief van 15 euro per persoon van al onze faciliteiten gebruik kunt maken: zwemmen, klimmen, speeltuin en minigolf. Kom langs want reserveren hoeft niet, behalve als je met een grotere groep komt en/of een horeca-arrangement wenst.

 

Openingstijden

De openingstijden voor ons klimpark vind je hier. Voor het zwembad kun je hier de openingstijden vinden. Reserveren is niet nodig.

Klimmen met een groep
Kom je met een groep vanaf 8 personen maak dan wel even een afspraak via info@badhesselingen.nl. Dan zorgen we dat jullie groep op een speciale tijd kan starten.

klimavontuur-klimpark_CT-10_Bad-Hesselingen-Meppel

Klimmen tijdens een kinderfeestje?
Volop mogelijkheden voor een onvergetelijk feestje.