OPENINGSTIJDEN
KLIMPARK

Klimpark Hesselingen: 'n hoogstaande belevenis!

Voor jong en oud, beginners en gevorderden, groepen en individuen. Ook de jongere kinderen (tot 1.30 m) kunnen zich geweldig vermaken, voor hen is er o.a. de klimwand en het juniorparcours op 1 meter hoogte. Ook hierbij worden ze veilig gezekerd en ouders of begeleiders kunnen ernaast meelopen, leuk voor beide!

Klimmen bij Klimpark Hesselingen is super leuk. De klimwand en de vertrouwenssprong, het abseilen en de vier parcoursen geven je gegarandeerd een geweldig gave ervaring. Kom je solo, met z'n tweeën of met een groep, een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Welkom: want het kan allemaal bij Klimpark Hesselingen.

Hier vind je de algemene informatie en tarieven van Klimpark Hesselingen.

klimavontuur-klimpark_CT-09_Bad-Hesselingen-Meppel

openingstijden april-oktober 2021

De standaard openingstijden in dit seizoen voor individueel klimmen of voor groepen tot 8 personen zijn:

woensdag:
13:00 - 18:00 uur

vrijdag, zaterdag & zondag:
10:00 - 18:00 uur

In de schoolvakanties is het klimpark dagelijks geopend!

Zin om de uitdaging aan?

Tijdens de reguliere openingstijden kun je altijd terecht en zonder afspraak langskomen. Misschien moet je heel eventjes geduld hebben voor je kan starten met klimmen, maar er is tot die tijd genoeg te zien en te beleven. Let op: zolang de Corona-maatregelen gelden is vooraf reserveren via het online reserveringssysteem noodzakelijk!

Wil je zeker weten dat je op de door jou gewenste dag en tijd terecht kan en dat er op je wordt gerekend, reserveer dan even van tevoren. Voor groepen en kinderfeestjes is bespreken wel nodig.

Omdat je zeker zo'n twee uur bezig bent in het parcours is de laatste klim-starttijd om 16.00 uur. Voor meer info of een reservering staan we je graag te woord via (0522) 251 002 keuze 1

klimavontuur-klimpark_CT-10_Bad-Hesselingen-Meppel

openingstijden vanaf november 2021

Van 1 november 2021 tot en met 31 maart 2022 heeft het klimpark andere openingstijden dan tijdens het zomerseizoen. Het klimpark is tijdens de winterperiode enkel geopend voor groepen van 8 personen of meer op afspraak.

Wil je graag met een groep komen klimmen, minigolfen of met een kinderfeestje, neem dan contact met ons op »

We staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden en combinaties van het klimpark, minigolfbaan, zwembad en restaurant.

klimavontuur-vertrouwenssprong-klimpark_SQ-02_Bad-Hesselingen-Meppel
Klimpark Hesselingen | Het leukste uitje in Meppel | Kinderfeestje of uitje

Met meer dan 8 personen klimmen?

Wanneer je met een groep komt, horen we het graag van tevoren in verband met de planning. Er zijn een horeca-arrangementjes bij te boeken, net als diverse extra activiteiten. Voor groepen vanaf 8 personen is Klimpark Hesselingen op afspraak geopend van maandag tot en met zondag van zonsopgang tot zonsondergang.

Neem bij extreme of mindere weersomstandigheden (Hoge temperaturen/ regen/ wind/ sneeuw) altijd even contact met ons op om te verifiëren of het klimpark open is.

Kom je bij ons klimmen? Tof! Lees wel even ons reglement voordat je gaat klimmen.

Een outdoor klim-kinderfeestje?
Dát scoort hoog!