Een bijzondere belevenis, geschikt voor jong en oud, beginners en gevorderden, groepen en individuen. Ook de jongere kinderen (tot 1.30 m) kunnen zich geweldig vermaken, voor hen is er het juniorparcours op 1 meter hoogte. Ook hierbij worden ze veilig gezekerd en ouders of begeleiders kunnen ernaast meelopen, leuk voor beide!

Klimmen bij Klimpark Hesselingen is super leuk. De klimwand en de vertrouwenssprong, het abseilen en de vier parcoursen geven je gegarandeerd een geweldig gave ervaring. Kom je solo, met z’n tweeën of met een groep, een kinderfeestje of bedrijfsuitje? Welkom: want het kan allemaal bij Klimpark Hesselingen.

Hier vind je de algemene informatie en tarieven van Klimpark Hesselingen.

Zin om de uitdaging aan?

Tijdens de reguliere openingstijden kun je altijd terecht en zonder afspraak langskomen. Misschien moet je heel eventjes geduld hebben voor je kan starten met klimmen, maar er is tot die tijd genoeg te zien en te beleven.

Wil je zeker weten dat je op de door jou gewenste dag en tijd terecht kan en dat er op je wordt gerekend, reserveer dan even van tevoren. Voor groepen en kinderfeestjes is bespreken wel nodig.

Omdat je zeker zo’n twee uur bezig bent in het parcours is de laatste klim-starttijd om 16.00 uur. Voor meer info of een reservering staan we je graag te woord via (0522) 251 002 keuze 1

klimavontuur-klimpark_CT-10_Bad-Hesselingen-Meppel klimavontuur-klimpark_CT-09_Bad-Hesselingen-Meppel

openingstijden april-oktober 2020

De standaard openingstijden (april 2020 tot en met oktober 2020) voor individueel klimmen of voor groepen tot 8 personen zijn:

woensdag
13:00 – 18:00 uur vrijdag:
13:00 – 18:00 uur zaterdag:
10:00 – 18:00 uur zondag:
10:00 – 18:00 uur

openingstijden vanaf november 2020

Van 1 november 2020 tot en met 31 maart 2021 heeft het klimpark andere openingstijden dan tijdens het zomerseizoen. Het klimpark is tijdens de winterperiode enkel geopend voor groepen van 8 personen of meer op afspraak.

Wil je graag met een groep komen klimmen, minigolfen of met een kinderfeestje, neem dan contact met ons op »

We staan je graag te woord over de verschillende mogelijkheden en combinaties van het klimpark, minigolfbaan, zwembad en restaurant.

klimavontuur-klimpark_SQ-02_Bad-Hesselingen-Meppel Klimpark-Hesselingen_veiligheid-systeem_CT_Bad-Hesselingen-Meppel

Met meer dan 8 personen klimmen?

Wanneer je met een groep komt, horen we het graag van tevoren in verband met de planning. Er zijn een horeca-arrangementjes bij te boeken, net als diverse extra activiteiten. Voor groepen vanaf 8 personen is Klimpark Hesselingen op afspraak geopend van maandag tot en met zondag van zonsopgang tot zonsondergang.

Neem bij extreme of mindere weersomstandigheden (Hoge temperaturen/ regen/ wind/ sneeuw) altijd even contact met ons op om te verifiëren of het klimpark open is.

Kom je bij ons klimmen? Tof! Lees wel even ons reglement voordat je gaat klimmen.

Klimmen tijdens een kinderfeestje?
Vraag naar de mogelijkheden!

MEER INFORMATIE