Update rondom Coronavirus en ondertussen in Bad Hesselingen…

Beste bezoekers van onze mooie accommodatie, 
Als te verwachten zijn de noodmaatregelen van de Nederlandse regering ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus verlengd. Het verbod om sportaccommodaties, waaronder ook zwembaden, open te stellen geldt in ieder geval tot 20 mei. Onze accommodatie zal dus helaas ook nog tot die datum geen enkele activiteit organiseren. 

Het is wellicht prettig om te weten dat de geldigheid van alle abonnementen en badenkaarten wordt verlengd met de periode dat we gesloten zijn. Het volledige pakket aan maatregelen dat in Nederland is ingezet is zeer ingrijpend, maar zo noodzakelijk om samen het coronavirus te kunnen bestrijden. Hoe vervelend dat ook is voor wie dan ook. Maar hoe fantastisch zou het zijn als wij samen in Nederland op deze manier er weer bovenop kunnen komen.  

Wij missen jullie, onze trouwe klanten en bezoekers. We missen de gezelligheid in het zwembad, de kinderen die stralen van plezier, de opa’s en oma’s met hun kleinkinderen, de aqua-sporters, de sauna gasten, de nagenieters in het restaurant, de zonnebankliefhebbers, de zwemleskinderen, de banenzwemmers, de verenigingen, de klimmers, de minigolfers, de kinderfeestvierders en iedereen die ons zo graag komt bezoeken. 
Maar wij zitten niet stil. We geloven erin dat er betere tijden zullen komen en zijn daarom hard aan de slag om het zwembad in een tip top conditie te brengen. Met de grootste aandacht en zorg voor onze persoonlijke gezondheid en veiligheid is dagelijks een team collega’s bezig met schoonmaak, opruimacties, reparaties, verbeteringen, verven, technisch onderhoud en nog veel meer. Alles om Bad Hesselingen, wanneer we weer open mogen gaan, spik en span aan jullie ter beschikking te stellen. En we hebben een paar fraaie verbeteringen aangebracht in het zwembad. We kunnen niet wachten om jullie die te kunnen laten zien.  
Misschien heb je ze al online voorbij zien komen: de Hessie’s thuiszwemles challenges. Drie keer per week plaatsen we een korte vrolijke video voor alle zwemleskinderen. Onze mascotte Hessie presenteert met badmeester Wilco daarin een leuke zwemles oefening voor thuis. 

Nieuwsgierig naar onze bezigheden, Hessie’s thuiszwemles en op de hoogte blijven? Neem dan een kijkje op onze:
Facebook * Instagram * Nieuwspagina website * YouTube
Voor nu wensen wij jullie allemaal alle kracht en wijsheid om deze periode door te komen. 
Stay safe & met sportieve groet,Team Bad Hesselingen