Bad Hesselingen gaat binnenkort weer open!

Goed nieuws naar aanleiding van de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. De zwembaden mogen in principe weer open en daar zijn we natuurlijk bijzonder blij mee!

Tegelijkertijd is er ook nog veel onduidelijk. Dat betekent dat we de deuren niet ‘zomaar’ meteen kunnen openen. Zo weten we bijvoorbeeld nog niet hoeveel mensen er tegelijkertijd binnen mogen zijn en of de zwemlessen mogen doorgaan en zo ja aan hoeveel kinderen tegelijkertijd. Ook is bijvoorbeeld de openstelling van zonnebanken, de sauna, het klimpark en de minigolfbaan nog onduidelijk.

We zijn in goed overleg met de branche verenigingen, aangezien zij aan alle zwembaden in Nederland nadere duidelijkheid en informatie gaan verstrekken. Deze informatie verwachten wij rond dit weekend.

Daarna gaan we zo snel mogelijk in gesprek met de gemeente Meppel, aangezien de gemeente toestemming dient te verlenen aan de wijze waarop en de voorwaarden waaronder we open zullen gaan.

Kortom, goed nieuws voor alle Meppeler zwemliefhebbers, maar nog even geduld tot alles ook goed, veilig en verantwoord is geregeld. We komen hier zo spoedig mogelijk op terug.

Volg onze berichtgeving op onze social media en via onze website over wanneer we feitelijk opengaan, voor wie en onder welke voorwaarden. De ouders/verzorgers van onze zwemleskinderen en de verenigingen die in ons zwembad actief zijn, zullen we per mail op de hoogte brengen.

Tot gauw!
Team Bad Hesselingen