Klimpark in Drenthe | Klimpark Hesselingen

Ben jij op zoek naar een locatie om te klimmen in Drenthe? Bij Klimpark Hesselingen in Meppel staat een uitgebreid outdoor klimpark. Hier kan je klimmen op 4 verschillende niveaus, dus klimmen is mogelijk van jong tot oud. Ook de allerkleinsten kunnen klimmen. Ouders kunnen begeleidend meelopen langs de baan.

Reserveer alvast je tijdslot voor het klimpark!

Welke attributen vind je in dit Drentse klimpark?

  • Een Zipline/tokkelbaan
  • Een grote klimwand met verschillende routes en moeilijkheidsgraden
  • Een evenwicht krat-element
  • Abseilen
  • Verschillende touw-parcoursen op 4 verschillende niveaus

Veiligheid

Veiligheid is bij het klimmen enorm belangrijk. Zo werken wij met het Bornack-systeem, waarbij je 100% gezekerd bent maar ook het klimmen op eigen kracht ervaart. Bovendien zijn onze begeleiders opgeleid, waardoor je deskundig wordt begeleid tijdens het klimmen. Dit alles om jouw klim-ervaring zo veilig en plezierig mogelijk te maken!

Tarieven Klimpark Hesselingen | Drenthe

Juniorparcours € 7,50 per persoon
Dit parcours op 1 meter hoogte, voor kids met een lengte tot 130 cm. Ouders kunnen naast dit parcours meelopen. Ook mogen ze op de klimwand en tokkelbaan.

Hoogteparcours € 14,50 per persoon
Vijf klimparcoursen, klimwand, vertrouwenssprong en tokkelen, alle activiteiten zijn inbegrepen.

ALL-IN TICKET: € 18,50 per persoon
Klimmen, zwemmen, minigolf & speeltuin

Arrangementen klimmen + zwemmen + speeltuin + minigolf in Drenthe

Naast losse toegang tot het klimpark in Meppel, is het ook mogelijk om een arrangement te boeken. Kom je bijvoorbeeld voor een kinderfeestje en wil je zwemmen en klimmen? Of ook eten erbij? Dat is allemaal mogelijk! Wij kunnen arrangementen op maat samenstellen. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.