Herfstvakantie: 18 tm 24 oktober 2021

In de herfstvakantie is het zwembad doordeweeks doorlopend geopend van 08.15 – 21.30 uur voor recreatief bezoek. In het weekend is dat van 10.00 – 16.30 uur. De reguliere uren voor banen zwemmen in het gehele bad blijven ‘smorgens en ‘savonds gehanteerd. Overdag is het wedstrijdbad deels geopend voor banen zwemmen en deels voor spelen. Vaak ligt er een opblaasbare waterattractie in een gedeelte van het wedstrijdbad. Het buitenbad is deze week ook doorlopend geopend, tegelijkertijd met het recreatiebad. Er zijn geen zwemlessen en groepslessen (m.u.v AquaFit dinsdagochtend).

Reserveren voor het zwemmen is niet meer van toepassing en alle voorzieningen zijn in gebruik. Op zaterdagavond 16 oktober is er discozwemmen! Ook worden er in de herfstvakantie op diverse dagen weer zeemeermin clinics georganiseerd, in het reserveringssysteem kan je je daarvoor opgeven, of meld je voor de reservelijst aan via de receptie.

Alleen bij het (droge) zitgedeelte in het restaurant is een Coronapas verplicht, elders op de terrassen en bij de take-away niet.

Het klimpark en minigolfbaan zijn dagelijks ook geopend. Hiervoor kan je je bezoek in het reserveringssysteem inplannen. Tip: een dagje all-in voor €15,-