EasySwim diplomazwemmen 11 maart 2020

Woensdag 11 maart was het Diplomafeest voor het EasySwim Diploma in Bad Hesselingen. Een waardevol en praktijkgericht zwemdiploma dat uitstekend aansluit op de belevingswereld van het kind.

De kinderen leren uiteraard de basiszwemvaardigheid, maar de nadruk ligt vooral op de zwemveiligheid en zelfredzaamheid van het kind. Vertrouwen, veiligheid en zwemplezier staan centraal in het lesprogramma. De lesgroepen in het EasySwim programma zijn bij voorkeur niet groter dan 6 kinderen per groep. Kleine groepen, grote aandacht. Binnen het EasySwim zwemdiploma worden zwemveiligheid en plezier uitgedrukt in negen praktijksituaties.
In deze praktijksituaties worden alle elementen en de juiste zwemvaardigheden gecombineerd. Het kind wordt tijdens het diplomafeest niet meer beoordeeld op techniek, het afzwemmen is dan ook geen examen meer, maar een feest. Het diplomafeest, waarbij vele belangstellenden aanwezig waren, was hiermee een feestelijke afsluiting: Stralen zonder falen. Ook Hessie, de mascotte van Bad Hesselingen, heeft met veel bewondering gekeken bij het diplomazwemmen.

De namen van de geslaagden:

Amber Brand, Ben Botter Fik, Coen Albert de Haan, Dennis Bos, Fay Lynn op ’t Zand, Fayèn Gerritsen, Fayenn Haxe, Fleur Anna Lisa van Driesum, Florian Kranenborg, Isis Terenstra, Kian Spijkerman, Kyan Wtenweerde, Linde Spijkerman, Mason Karrenbeld, Max Verstraaten, Nick de Vrij, Nika Lauren Penthum, Nouka van Bremen, Patrick Kaper, Saar Anne de Haan, Sem van de Wetering, Willem Jurjen Kootstra, Youri Viggo van de Vendel, Yousri Makran.