VROLIJK DIPLOMAFEEST IN BAD HESSELINGEN

Het was weer een speciaal diplomafeest op woensdag 15 december. Ondanks de te nemen maatregelen zoals een live stream was het toch een plezierig en feestelijk gebeuren. Gadegeslagen door hun meegebrachte favoriete knuffels op de tribune en ouders en betrokkenen die meekeken via een livestream, lieten alle zwemmertjes vol plezier en zelfvertrouwen zien, dat ze alle onderdelen van het EasySwimDiploma beheersen. Daarin komen diverse zwemvaardigheden aan bod en negen op de praktijk gerichte situaties.

Na afloop gingen de kinderen ook één voor één met een enthousiaste Hessie op de foto. Deze krijgen ze toegestuurd, een leuke persoonlijke herinnering aan het behalen van je zwemdiploma in een hele bijzondere periode. We feliciteren de geslaagden van harte met het welverdiende zwemdiploma en we hopen dat ze met trots en plezier terugkijken op deze behaalde mijlpaal.

De namen van deze zwemtoppers zijn:
Abdullah Mina, Ailyn Felicia Visser, Anna Abels, Ayana Visser, Benita Dindarlou, Chaimae Biaz, Daniël Gavin Diepeveen, Dèano Grun, Dex Ottens, Diede Boom, Eline Gruppen, Elsa Feline de Jong, Finn Veltman,  Ilias Chantoufi, Jason Schreurs, Jayson Steijn Compagner, Jens de Leeuw, Jonathan van Oers, Kai Sleurink, Karlijn van den Dolder, Koen de Man, Laurent Schonewille, Levi van den Berg, Lily-Rose Witvoet, Louise Rozema, Mariam Sow, Matz van Brussel, Maud Moorman, Nanne Thies Mulder, Nathan Spaander, Quinten-Giovanni Kloezen, Rick Boerhof, Romina Zandee, Roos Wildeboer, Rosanne Dijk, Sham Alshamari, Sjoerd Horstra, Sofia Hartgers, Tobias Vedder, Vanessa Odwald, Vesper te Riet en Zoë van Egten.