We gaan weer beginnen!

Witte letters in blauw vak zonder afbeelding - start september lessen en regulier rooster

Vanaf maandag 26 augustus is de zomervakantie ten einde en starten de zwemlessen, aquasporten, verenigingen en het standaard rooster weer.
We hebben de volgende nieuwtjes:
* Bootcamp On Water is ook weer terug op het aquaportrooster: woensdag om 09.45 uur. Je bent welkom om een (proef)les mee te doen.

* Ook zwangerschapszwemmen is weer ingepland op maandagmiddag 14.00 uur. Je kan komen wanneer je kan en betaalt per les. Meezwemmen kan van begin tot ’t einde van de zwangerschap, het water draagt en ontspant je.

* Zet het maar vast in de agenda: op zaterdagavond 12 oktober is er weer discozwemmen van 19.00 – 21.30 uur. Dat wordt weer een feestje!

* Zelfbediening: Binnenkort kun je op de momenten dat het restaurant nog niet geopend is tóch genieten van een heerlijke kop koffie, cappuccino, thee of chocolademelk. Bij de zwemmersbar is een machine geplaatst, waarbij dmv contactloos betalen, je jezelf kan voorzien hiervan.

* Het klimpark en minigolfbaan zijn tot eind oktober nog standaard open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Het all-in actietarief van €15,- loopt ook nog door. Leuk idee voor een (kinder)feestje. Voor groepen vanaf 8 personen kan in overleg ook op andere momenten geklommen worden.