Kwaliteits-tijd voor ontspanning

Het saunaplein heeft een eigen ingang binnen de accommodatie. Achter deze entree vind je een ruime, complete, sfeervolle en modern ingerichte sauna. Alleen gasten die bij de receptie voor een sauna bezoek hebben afgerekend, hebben toegang.

Zwemmers kunnen dus niet zo de sauna inlopen, andersom kunnen saunagasten (in badkleding) wel gebruik maken van het binnen en buiten zwembad, dit zit bij het sauna tarief inbegrepen. Kinderen zijn onder begeleiding van een volwassene van harte welkom, als ze zich aan de reglementen kunnen houden; niet rennen en rustig zijn.

Kijk hier voor een 360-graden foto »

Kleinschalig maar verrassend compleet

Je treft er een Finse saunacabine, een Turks stoombad, een dompelbad, warme en koude douches, een warm voetenbad, en een buitenruimte. De rustruimte is voorzien van ligbedden ,een leestafel en een zithoek. Daar kan je ook een keuze maken uit de menukaart van het restaurant en na de (telefonische) bestelling, wordt het bij je gebracht. Je kunt ook evt. een zonnebank bespreken, deze bevinden zich tegenover de sauna entree.

In de lockers (inworp €0,10) in de sauna kleedruimte kun je al je kleding veilig opbergen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijke tijd rust en ontspanning!

Voor een ontspannen saunabezoek neem je mee:

  • Een groot badlaken om op te liggen of om op te zitten.
  • Kleinere handdoeken om je mee af te drogen.
  • Douchegel, shampoo en evt. huidverzorgingsproducten.
  • Badkleding, wanneer je gebruik wil maken van het zwembad.
  • Een badjas en badslippers.
  • Een aantal uren vrije tijd

Deze sauna is ook een ideale kennismaking voor de nog onervaren saunabezoekers omdat deze kleinschalig, rustig en laagdrempelig is. Er is geen mogelijkheid voor verhuur of verkoop van badjassen, handdoeken of slippers. Bij je eerste bezoek krijg je een persoonlijke uitleg en rondleiding.

Let op: elke maandag is het damesdag en iedere vrijdag is het badkledingdag.

Sauna Bad Hesselingen is ook te vinden op www.sauna-info.nl