Vacature medewerk(st)er horeca

VACATURE MEDEWERK(ST)ER HORECA (± 15 UUR)

Restaurant Bad Hesselingen is een zelfstandige onderneming en maakt onderdeel uit van Bad Hesselingen en Klimpark Meppel. Ben jij onze nieuwe horecamedewerk(st)er?

De functie:

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en representatieve collega die van werken in de horeca houdt. Maar nog veel belangrijker: een medewerker die gastvrijheid beheerst en uitademt! Het gaat om een functie voor ongeveer 15 uur per week, die bij voorkeur per 1 mei beschikbaar is.

Wij zoeken:

Een kandidaat met ervaring in de horeca en/of een afgeronde opleiding op het gebied van horeca (pre). Je beschikt over een flexibele instelling en uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Daarnaast beschik je over een dosis enthousiasme! Uiteraard kun je goed samenwerken en kun je snel schakelen tussen de diverse werkzaamheden (van voorraadbeheer tot kassa-afsluiting). Je bent een daadkrachtige persoonlijkheid en bent gewend om op tempo te werken. Werken in weekenden, tijdens schoolvakanties, op avonden en feestdagen is voor jou vanzelfsprekend!

Functie-eisen:

· bereid om te werken in weekenden, vakanties, op avonden en feestdagen

· gastgerichte instelling

· ervaring met keukenwerkzaamheden

· zelfstandig werken en werken in een team

· grote mate van flexibiliteit, loyaliteit en inzetbaarheid

· snel kunnen schakelen

· in het bezit van HACCP of bereid deze te halen

Wij bieden:

Een leuke en afwisselende baan in een inspirerende en actieve werkomgeving (7 dagen per week geopend). Salariëring en overige voorwaarden conform CAO Nederlandse Horecagilde.

Solliciteren? Mail een vlotte motivatiebrief + je CV naar tinekevanpul@hotmail.com.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tineke van Pul via 06-10961212.