Vacature allround zwemonderwijzer (20+ uur)

Bad Hesselingen zoekt een nieuwe ondernemende collega met kwaliteit, pit, drive, energie, enthousiasme en humor in de vorm van

Allround zwemonderwijzer M/V ( minimaal 20 uur per week)

Met ruim 250.000 bezoekers per jaar is Bad Hesselingen het grootste zwem- en recreatiebedrijf in Zuid West Drenthe. Al jarenlang een begrip in de zwembadwereld en toonaangevend in zwemonderwijs. Met onze EasySwim opleiding en diplomering onderscheiden wij ons van het zwemonderwijsaanbod in de regio en maken we graag het verschil. Wij zoeken versterking van ons enthousiaste team. Ben jij die zwemonderwijzer die enthousiasme, plezier, vertrouwen en persoonlijk ondernemen belangrijk vindt in het werk, dan bij je bij ons aan het juiste adres.

Als allround zwemonderwijzer ben je verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen, het verzorgen van doelgroepactiviteiten, zoals bijvoorbeeld aquarobics, aqua joggen, baby en peuterzwemmen en bootcamp on water. Daarnaast houd je toezicht en ben je het aanspreekpunt voor onze gasten. Jij draagt zorg voor ieders veiligheid tijdens vrij- en recreatief zwemmen en bent doortastend als het nodig is. Je bent ook samen met jouw collega’s de fun factor aan het water en weet spontaan onze gasten te verrassen spel en plezier. Je bent communicatief sterk, gastvrij en klantgericht. Jij weet de verschillende (ouders van) bezoekers tevreden te stellen, te enthousiasmeren en te motiveren. Werken in de weekenden en avonduren is voor jou geen probleem.

Functie- en opleidingseisen:

• Diploma zwemonderwijzer / MBO sport en bewegen met aantekening zwemmen.

• Aangevuld met opleidingen voor doelgroepactiviteiten.

• In het bezit van een geldig EHBO- en reanimatie diploma alsook zwemmend redden, BHV en

Lifeguard.

• Klantgericht, goede didactische vaardigheden en een enthousiaste en flexibele instelling.

• Flexibel in werktijden, ook in het weekend en in de avonduren.

Aanbod:

Een leuke en afwisselende functie, een enthousiast team en met uitdaging in het gezamenlijk effectief en goed laten draaien van al onze programma’s. Leren en ontwikkelen staat voorop en die mogelijkheden worden je ook maximaal geboden.

Het salaris en de basis arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Zwembaden.

Ben je geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief met CV naar e.koelink@badhesselingen.nl .