Outdoor Klimpark in Meppel | Klimpark Hesselingen

Klimpark Hesselingen: een actieve belevenis

Op het ruime buitenterrein van Bad Hesselingen aan de Badweg in Meppel staat een fantastisch outdoor klimpark. Hier kan je klimmen op vier niveaus met verschillende klimhoogtes en hindernissen onderweg. Ga bijvoorbeeld van de zipline (tokkelbaan) of test jouw evenwicht op het spannende krat-element.

Je kan in dit klimpark ook op de klimwand! Op deze wand zijn verschillende kleuren met greepjes gemaakt. Zo kan je zelf kiezen of je een route gaat klimmen met greepjes in één kleur, of dat je alle greepjes gebruikt. En natuurlijk word je bij het klimmen altijd veilig gezekerd onder deskundige begeleiding van het personeel van Klimpark Hesselingen. Ben jij al enthousiast geworden voor een bezoek aan dit outdoor klimpark in Meppel? Reserveer alvast voor het Klimpark

Spannend abseilen

Bovendien kan je in Klimpark Hesselingen abseilen. Hierbij zak je gezekerd en aan een touw geleidelijk helemaal van boven naar beneden. Tot je weer beide benen op de grond staat. Wil jij liever beetje bij beetje naar beneden abseilen, of in één keer? Het is aan jou! Abseilen en klimmen in Klimpark Hesselingen is mogelijk voor iedereen: jong of oud, beginners of gevorderden, groepen of individuen.
Ook de allerkleinsten (tot 1.30 m) kunnen zich vermaken, voor hen is er het kidsparcours op 1 meter hoogte.

Bad-Hesselingen_KlimAvontuur-Meppel_CT-04

Tarieven Outdoor Klimpark Hesselingen in Meppel

Juniorparcours € 7,50 per persoon
Dit parcours is op 1 meter hoogte, voor kids met een lengte tot 130 cm. Ouders kunnen naast dit parcours meelopen. Ook mogen ze op de klimwand en tokkelbaan.

Hoogteparcours € 14,50 per persoon
Vijf klimparcoursen, klimwand, vertrouwenssprong en tokkelen, alle activiteiten zijn inbegrepen.

ALL-IN TICKET: € 18,50 per persoon
Klimmen, zwemmen, minigolf & speeltuin

Arrangementen Klimpark Hesselingen

Naast losse toegang tot het klimpark, is het ook mogelijk om een arrangement te boeken. Kom je bijvoorbeeld voor een kinderfeestje en wil je zwemmen en klimmen? Of ook eten erbij? Dat is allemaal mogelijk! Hieronder staan een aantal mogelijkheden voor feestjes of uitjes. Bovendien kunnen wij arrangementen op maat samenstellen. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Kinderfeestjes, groepsuitjes en arrangementen

* Slingeraap € 4,40:
Twee keer drinken met een verse fruitvariatie of beker softijs met disco- of smurfendip.

* Klimgeit € 7,50:
Patat met mayonaise, smakelijke snack, twee keer drinken en een softijs met disco- of smurfendip.
Ook een snackbuffet, een uitgebreide lunchtafel of een barbecue is in overleg mogelijk. Ga hiervoor naar: meer informatie over het restaurant.

All-in tarief: € 18,50 → zwemmen, klimmen, spelen en minigolf.
Een dag onbeperkt actief plezier voor een scherpe prijs. Ook hier kan je een horeca-arrangement bijboeken voor een compleet feestje of uitje.