FloatFit: work-out op een wobble

Een half uur durende gevarieerde les, waarbij de focus ligt op balans en concentratie. Als resultaat kan je een betere conditie, sterkere spieren en meer souplesse verwachten. Maar bovenal is FloatFit afwisselend en vol plezier! Een keer je evenwicht verliezen en naast de plank plonsen hoort erbij en maakt de les juist ontspannen en leuk. Het is gelijk een oefening om weer op de wobble (drijvende plank) te klimmen.


Van een motiverende instructeur krijg je diverse uiteenlopende oefeningen aangereikt. Deze oefeningen voer je dan op en naast de wobble uit. Doordat je op / in het water traint, is de kans op blessures klein en het calorieverbruik groot.

FloatFit is geschikt voor zowel beginnende als ervaren sporters. Het is niet nodig om heel goed te kunnen zwemmen, de wobble is immers je boei, maar je dient wel zwemveilig te zijn in diep water. Het is praktisch om over de badkleding een sportbroekje en evt. shirtje te dragen en een bidon mee te nemen.

Welkom bij een probeerles op woensdag om 10.00 uur. Deze kost €7,50 en bij latere aankoop van een 10-lessenkaart wordt de 1e les daarvan niet afgeschreven, zodat de probeerles kosteloos is. Vooraf aanmelden is niet nodig.