Een wel héél bijzonder diplomafeest…aan de deur!

Binnenkort zou het voor 30 kinderen hét moment zijn geweest om tijdens het diplomafeest aan hun ouders en alle overige fans te laten zien hoe zwemvaardig en zwemveilig ze zijn en dat ze het EasySwimdiploma zeker verdienen. Deze toppers hebben hard gewerkt om hun zwemdiploma te halen maar door deze lockdown kon zelfs het diplomafeest met een live streamverbinding, zoals bij de vorige keer, niet doorgaan. “Als de kinderen niet naar het zwembad kunnen komen, gaan wij gewoon naar de kinderen toe” heeft het lesgeversteam gedacht. We laten de kinderen niet zó’n lange periode wachten om hun allerlaatste zwemles af te ronden, nét voor het al geplande diplomafeest.

In deze uitzonderlijke tijd maken we dan ook graag een uitzondering voor deze groep kinderen en zijn we ze gaan opzoeken thuis, om iedereen hun welverdiende zwemdiploma persoonlijk te overhandigen. Met kerstmuts, versierde auto’s, natuurlijk het zwemdiploma én een bijzonder Corona certificaat, zijn een aantal zwemmeesters en juffen op pad gegaan. Stralende koppies bij de deur van de kinderen, trotse ouders en een voldaan team van Bad Hesselingen dat met heel veel plezier terugkijkt op dit wel heel speciale diplomafeest. Bekijk hier de leuke video van een feestelijke diploma overhandiging.

De namen van de geslaagden zijn:

Charlie Heeling, Damiën Piek, Elisa de Bruin, Esmay Boelen, Feven Nguse Habtemariam, Fien Aimée Lensen, Fien Meinen, Indy Jane Breugem, Isa Maria Buursen, Ismaïl Chantoufi, Ismay Brink, Jayson Orlando Ottens, Jonne Henrike Oeben, Joy-Ann van Dorsten, Julian Rutten, Katja Boersma, Ksanet Nguse Habtemariam, Louana van der Bij, Maher Biaz, Marouan Biaz, Mees Adrianus Otten, Mohamad Malaz Mornly, Mohammad Alchalyan, Nout Ramhorst, Rodaina Kacha, Roos Kaasjager, Sam Liam Bakker, Seleen Hasan, Seth de Jong, Yordi Timmerman.