EasySwim Diplomafeest 23 september 2020

Een mijlpaal; je zwemdiploma halen! Het EasySwim Diploma is een waardevol en praktijkgericht zwemdiploma dat uitstekend aansluit op de belevingswereld van het kind. Uiteraard leren ze een gedegen zwemvaardigheid, maar de nadruk ligt vooral op de zwemveiligheid en zelfredzaamheid. Vertrouwen, veiligheid en zwemplezier staan centraal in dit lesprogramma voor kinderen vanaf 4 jaar waarbij de lesgroepen niet groter zijn dan 6 kinderen.
In de negen nagebootste praktijksituaties worden alle elementen en de juiste zwemvaardigheden gecombineerd. Het afzwemmen is geen serieus spannend examen maar een trots diplomafeest op hoog niveau: Stralen zonder falen, noemen we dat! Vanwege Coronamaatregelen mocht er deze keer één begeleider per kind mee, maar het plezier was ook nu heel groot. Een blije Hessie, de mascotte van Bad Hesselingen, reikte het diploma aan de volgende trotse kinderen uit:

Anna Lier, Elisa Dekker, Henok Samiel, Jill Keizer, Julius Donker, Kaj Sok, Kate Plomp, Lauren Sterenborg, Lieke Bruulsema, Liselotte Koops, Lotte Mars, Marieke Jansen, Mees Rijkeboer, Merle Munnik, Mette Bouma, Micah Venema, Noa Docter, Noa van de Visse, Romano Wensink, Roos Hummel, Senn Bos, Sil Boender, Sven van Dijk, Tess Nadine Wever.