Bad Hesselingen viert een feestje

Op 15 april trappen we af met ruim twee maanden feest. En daar hebben we alle reden toe. Dit jaar bestaat Bad Hesselingen 30 jaar in de huidige vorm. We zitten inmiddels al 55 jaar op dezelfde locatie, maar 30 jaar geleden onderging het zwembad de laatste grote renovatie.

Het is ook 30 jaar geleden dat de exploitatie van het zwembad overging van de Gemeente Meppel naar de Stichting Zwembad Meppel. En of het al niet genoeg is, ook 30 jaar geleden zijn we gestart met de meest duurzame vorm van energie deling: het afnemen van restwarmte van Xella beton waarmee we ons pand en zwemwater verwarmen.

We vinden dan ook dat we daar best een feestje voor mogen geven. En dat feestje vieren we twee en een halve maand lang. Zo mag vanaf 15 april tot 2 juli dagelijks iedere 30ste bezoeker gratis naar binnen en zullen er 5 thema weken worden georganiseerd waarin het getal 30 centraal zal staan. Hou de komende tijd onze website en socials in de gaten en profiteer van onze leuke acties en aanbiedingen tijdens de themaweken. Lees hier het artikel in de Meppeler Courant over onze toekomstplannen.

Onze themaweken:

→ Themaweek 8 mei t/m 14 mei: Zwem je fit met banenzwemmen
Daag jezelf uit door minimaal 30 banen per bezoek te zwemmen

→ Themaweek 22 mei t/m 28 mei: Wellness week
Maak kennis met onze vernieuwde wellness faciliteiten en profiteer van een bijzondere korting

→ Themaweek 5 juni t/m 11 juni: de week van onze aquasporten en doelgroepen
Actief bewegen en plezier en nog super interessant ook als je introducees meeneemt

→ Themaweek 19 juni t/m 25 juni: de Kidsweek
Volop vermaak, spel en vertier voor alle kinderen

→ Themaweek 26 juni t/m 2 juli: de Outdoor week
Klimmen, minigolf en natuurlijk ons nieuwe uitdagende spel ‘expeditie Hesselingen’. Ga met ons de hoogte in en meet je krachten met je vrienden of familie.

Wij vieren graag met jou ons feestje. Kom je ook?