AQUASPORT – AQUAFIT – BABY&PEUTERZWEMMEN – GROEPSLESSEN

Het najaar is wellicht een goed moment om (beginnen) te gaan sporten. Door de waterweerstand verbrand je flink wat calorieën en is de blessurekans zeer klein. Probeer eens een actieve Aquajogging of Aquarobic les of een uitdagende Bootcamp On Water training. Met een enthousiaste lesgever, die op motiverende muziek de oefeningen en aanwijzingen geeft, is het half uur zo om en heeft het hele lichaam een goede training gehad.

Ook kan je fijn met je dreumes komen zwemmen tijdens de baby- en peuterlessen, gezellig én leerzaam! Deze lessen van een half uur zijn in diverse leeftijdscategorieën op maandag- woensdag- en vrijdagochtend.

De Aqua Actief mogelijkheden van Bad Hesselingen bieden diverse mogelijkheden om te sporten of te bewegen in het water. Voor ieder conditie-niveau en leeftijdscategorie is er wel een keuze. Goed om te weten is dat er geen contract op opzegtermijn is, betalen gaat per les of een voordelige 10-lessenkaart en je kan variëren van dag en les.

Voor mensen op leeftijd en/of zwemmers met lichamelijke klachten / beperkingen zijn er de AQUA-FIT lessen op maandag t/m donderdagochtend. Dit zijn rustige groepslessen onder deskundige begeleiding waarin ieder op zijn of haar niveau en vermogen mee kan doen. Van harte welkom om een Aqua-Fit les te proberen! Heel graag tot ziens bij één van onze Aqua-Actief groepslessen!

.