Bad Hesselingen biedt volop zwemplezier en speelvertier.

Onderstaande video geeft je een levendige impressie over wat er zoal te beleven en te doen is.

Wedstrijdbad

Het 25 meterbad leent zich uitstekend voor banenzwemmen, zwemlessen en aquasporten. In het wedstrijdbad worden ook diplomazwemmen, zwemwedstrijden en toernooien georganiseerd.

Dit grote bad met 6 startblokken en ruime banen is voorzien van een beweegbare bodem, zodat de diepte, maximaal 2 meter, naar wens instelbaar is.

De temperatuur is 28 graden.

Kijk hier voor een 360-graden foto »

Recreatiebad

In het subtropisch zwembad kun je volop spelen, beleven en ontspannen. Het is een plezierig en overzichtelijk bad voor jong en oud. Via brede traptredes loop je het water in, oplopend naar max. 1.40 diepte. Je treft er onder andere:

  • de interactieve Mosquito Slide glijbaan opvangbassin
  • The Bucket game; reactiespel met emmer koud water voor verliezer!
  • een junglebad voor de kleinsten, met aankleedtafels en boxen etc.
  • een interactieve glij- en klauterrups boven het bad
  • de whirlpool en jetstreams
  • de glij- en klautertractor
  • een bubbel-bruisbank
  • een kreek met stroming
  • een ruim zwemmersterras en bar met uitgebreide horeca

De aangename temperatuur is 31 graden, de whirlpool een heerlijke 35 graden.

Kijk hier voor een 360-graden foto »

Verwarmd buitenbad

20 meter buitenbad, waarin het hele jaar gezwommen kan worden! Er is een recht gedeelte voor banenzwemmen en een recreatieve hoek met een bruisbank en een regendouche.Alleen bij extreme weersomstandigheden wordt het buitenbad gesloten.
De temperatuur bedraagt minimaal 23 graden.

In de zomerperiode biedt het omheinde peuterbad buiten veel plezier en verkoeling voor de jongste bezoekertjes zonder zwemdiploma. De kleurige olifant spettert vrolijk terwijl van de regenboogglijbaan enthousiast gebruik wordt gemaakt. Kortom een ideale combinatie met het subtropisch zwembad.

Het buitenterras ligt bij de ruime ligweide met grote kleurige speeltuin met o.a. kabelbaan, airtrampoline en voetbal-arena.

Kijk hier voor een 360-graden foto »

Mosquito Slide – dé interactieve glijbaan

Bad Hesselingen heeft een primeur met de eerste interactieve glijbaan, die in eigen huis is bedacht en in samenwerking met meerdere bedrijven, zoals van Egdom bv is gerealiseerd.

Voordat je de Mosquito Slide afgaat, kun je bovenaan, op een controlepaneel, een keuze maken uit diverse programma’s met verschillende thema’s en moeilijkheidsgraden. Onderweg in de glijbaan is er een ‘kleur- en lichtsensatie’ naar keuze. Op het paneel heb je ook de optie ‘Aqua smash’. Dan mep je tijdens je glijvlucht op zo veel mogelijk ‘muggen’ die tegen de wanden aan zitten. 

In de glijbaan kan er ook een foto van je worden gemaakt, die je beneden op het tv scherm terugziet en je via de tablet naar jezelf kan mailen.

Kijk hier voor meer informatie »

Restaurant

Het restaurant heeft zicht op het zwembad en serveert diverse soorten snacks, belegde broodjes, frisdrank, ijsjes, koffie en thee. Ook voor afhalen en meenemen van patat en snacks kan je hier terecht.

De kinderen kunnen zich in de speelhoek of in de speeltuin vermaken, terwijl de ouders rustig aan de grote leestafel kunnen ontspannen. Pinnen is mogelijk. Voor b In de zomer is het heerlijk zitten op het grote zonnige terras. In het restaurant en in-om Bad Hesselingen is er gratis WIFI.

Kijk hier voor een meer informatie »

Indoor Jungle peuter-kleuterbad!

In september 2016 is de nieuwste aanwinst feestelijk geopend; alle mini-Tarzans en Janes kunnen zich heerlijk vermaken in het prachtig aangelegde junglebad, vol met leuke interactieve dieren. Ze kunnen op safari gaan in een loopbootje en zo de spetterende verrassingen die de jungle voor hen in petto heeft ontdekken! Ook is er natuurlijk ruimte om rustig met een emmertje en gietertje te spelen en zijn er banken voor (groot)ouders om het bad heen geplaatst.

Ruim opgezette speeltuin

Bij de ingang van Bad Hesselingen zie je de grote kleurige speeltoestellen al uitnodigend staan! Een compleet speelpark, overzichtelijk en ruim want het buitenveld is groot genoeg. Een speelkasteel, kabelbaan, klimrekken, schommels, mega-trampoline en nog veel meer klim-glij-spring en klautervermaak. Handig: er is een toilet op het speelterrein.

Het gebruik van de speeltuin is bij de entreeprijs van het zwembad inbegrepen. Van oktober tot en met april is het mogelijk een kaartje voor alleen de speeltuin te kopen. Buiten deze maanden kan dat in overleg. Op de trampoline zie je Hessie de Mascotte, die vaak bij feestelijke activiteiten aanwezig is.

bucketgame-promo-foto

Dé uitdaging: de Bucket Game

De Bucketgame is een nieuw ontwikkeld interactief spel waarbij snelheid en behendigheid aan te pas komen. Je voelt je een echte beroemdheid wanneer je de flitsende camera’s afschermt met je handen. Zorg dat jij de eerste bent die 10 paparazzi fotografen te slim af is, door de oplichtende flitsen aan te raken. De verliezer krijgt een hele plons koud water over zich heen. Je bent overigens niet de enige die hier getuige van is want het gehele zwembad kan meegenieten van het prachtige uitzicht op dit waterspektakel.