Woensdag 7 maart was er diplomazwemmen voor het zwem-ABC in Bad Hesselingen. Het Zwem-ABC is een veelzijdig en veilig zwemdiploma toegespitst op de huidige bewegingscultuur en toegerust voor de huidige en toekomstige water voorzieningen, zoals de subtropische zwembaden met zijn wildwaterbanen, glijbanen etc.

Elk diploma bevat een logische opbouw om te komen tot de zwemslagen en de andere vaardigheden en bij elke diploma worden er meer eisen gesteld aan de uitvoering. Voor een kind is het zwemdiploma het eerste diploma waar zij veel voor hebben moeten oefenen.

Het lijkt allemaal zo gemakkelijk wanneer je de kinderen ziet diplomazwemmen maar de weg er naar toe is een heel traject geweest om zo ver te komen. Het Zwem-ABC is een product voor een leven lang zwemplezier.

Het feestelijke diplomazwemmen was weer heel goed bezocht door veel ouders en andere belangstellenden en die zagen dat alle kinderen hun uiterste best hebben gedaan. Alle deelnemers hebben hun diploma dan ook dik verdiend.De namen van de geslaagden zijn:

Diploma A

Lars Middelkoop, Lewis van Urk, Dinand Lutgendorff, Twan Stuiver, Mika de Weerd, Lizzy Kampshoff, Lucas Otterman, Liroy Scamacca, Tabi van Kuijk, Rayaan El Barbari, Gijs van der Zandt, Loïs Holterman, Yaniek Boer, Yanoah Jonker, Lauren Hoogervorst, Tycho Visscher.

 

*************************************************************************************************************************************

Diploma B:

Rasmus Tamba, Benjamin Gerrits, Mees Besuijen, Isa Rijkeboer, Noah Reining, Annelotte Voolstra, Mar lu Douma, Daniek Wilkens, Simon Teekens, Yousra Mouch, Emma Kamminga, Isabella Dunnink, Roos Bruidegom, Ruth Koolhaas, Gwen Kollen, Jarno Booij, Mahmoud Al-kassass, Amira el Attabi, Romy Roos van Dijk, Alyse Nimberg

Geef een reactie