Afgelopen week hebben weer veel kinderen afgezwommen voor het diploma A, B en C van het Zwem-ABC. Een heel traject gaat vooraf om te komen tot het diplomazwemmen. Het begint bij de introductie les voor de ouders en de kinderen, daarna komt misschien wel het belangrijkste periode aan voor het vloeiend en goed vervolg richting het diplomazwemmen, namelijk het voortraject. Het voortraject komen veel voortbewegingsvormen, watergewenningsvormen en overlevingsvormen in voor en wanneer zij dit goed hebben doorlopen gaan we pas starten met het hoofdtraject, nl het leren van de zwemslagen. Daarna komen ze in de eindfase en worden de kinderen voorbereid op het diplomazwemmen. Voordat ze worden opgeroepen voor het diplomazwemmen gaan ze eerst nog proefzwemmen en daar wordt bepaald wie toe is aan het diplomazwemmen.

Het diplomazwemmen is voor velen een groot feest. Deze wordt ingeleid met muziek. Daarna tonen de kinderen hun vaardigheden en worden ze beloond met hun diploma. Ook Hessie, de mascotte van Bad Hesselingen, heeft met veel bewondering gekeken bij het diplomazwemmen.

De namen van de geslaagden zijn;
Diploma A:

Jens Giethoorn, Jente ten Klooster, Laura ten Brink, Akram Khairoun, Phylicia Baglio, Merijn Kroes, Casper Pleizier, Karlijn Elzen, Nicki de Lange, Jurg Munnik, Tijn Tuinman, Milan van Rossum, Noah Plomp, Djanna Schaapman, Maher Mina.

 

Diploma B:

Fabian Postma, Lars Middelkoop, Dante Buitenhuis, Louise de Wilde, Milan Bos, Maes van Oosterwijck ter Horst, Mette Voolstra, Twan Stuiver, Tristan Luchies, Mirco van Eisden, Mads Bakker, Hidde van den Akker, Thomas Hartgers, Israel Ibrahim, Danisha Visser, Elize Schra, Levi van den Berg, Hugo van Beek, Jurre Brugma, Sophie Emma Balmer, Younes Achabbabi, Marya Alkassass, Jolie Kleine, Mohammed Mina, Pim Praasterink.

 

Diploma C:

Tess Sophie Schipper, Leroy Verbeek, Renske Oldenhuis, Hidde Oldenhuis, Rafael Hardenveld, Lieke Vos, Zlatan Dajanovic, Chelsey van Roosendaal, Mahmoud Al-kassass, Daan van Dokkumburg, Jarno Oosterkamp.

Geef een reactie