Als Meer Aandacht Nodig Is; AMANI

Om fysieke, motorische of psychische redenen kan het zijn dat de reguliere lessen niet kunnen bieden wat een kindje nodig heeft om te leren zwemmen. Dan kan de AMANI-groep, met maximaal 5 lessertjes op woensdagmiddag, een uitkomst zijn. Zo kan elk kindje, met op zijn of haar toegespitste aandacht en en benadering, in een rustige maar motiverende sfeer zwemmen.

Zwemles aandacht amani

Privéles zwemles

Er zijn diverse redenen om voor enkele of meerdere privé zwemlessen te kiezen. De persoonlijke begeleiding geeft het maximaal haalbare in zo kort mogelijke tijd. Zo kunnen bepaalde vaardigheden of knelpunten in het leren zwemmen doorgenomen worden. De lessen zijn volledig op maat op de leerling afgestemd.

PGB-zwemmen op maat

Het één op één zwemmen is in een rustige sfeer, met een begeleider die de leerling goed kent, aanvoelt wat er van het kind gevraagd kan worden en wat de beste manier daarvoor is. Plezier, beweging en opbouwen van zelfvertrouwen zijn de pijlers.

Het Persoonsgebonden Budget, oftewel PGB, kan voor deze begeleiding ingezet worden. Voor info en overleg over PGB-Zwemmen op Maat en privéles kun je contact opnemen met de receptie: 0522-251002 keuze 3.