Opgeven voor zwemles

Opgave voor zwemles gaat middels het inschrijfformulier, deze vind je onderaan deze pagina en is ook verkrijgbaar bij de receptie. We nemen de voorkeuren, mogelijkheden en bijzonderheden van dat moment dan met je door. Na het voldoen van de kosten aan de balie, staat je kindje actief op de wachtlijst en ontvangt hij of zij ook gelijk het zwemlespasje met een leuke zwemtas.

Hoe lang het duurt tot een oproep is mede afhankelijk van de doorstroming in de lesgroepen en de voorkeur voor een bepaalde dag en/of tijd. Vanwege het grote aantal lesgroepen is de verwachting dat de wachttijd relatief kort zal zijn. (m.u.v. de zaterdagochtend)

Kinderen die elkaar kennen kunnen bij elkaar geplaatst worden, wanneer meerdere kinderen tegelijk worden aangemeld (minimaal 8), bijvoorbeeld uit de klas of uit de  buurt, is het mogelijk meteen te starten met een eigen groepje.

Een kindje wat op de wachtlijst staat mag gratis zwemmen (maximaal half jaar) om zo alvast vertrouwd en bekend in het zwembad te worden.

Gratis introductie en kennismakings les

Bad Hesselingen biedt de mogelijkheid om met je kind vanaf 3 jaar en 9 maanden kennis te komen maken met zwemles. Tijdens een gratis kennismakingsles mag het kind samen met papa of mama het water in (is niet verplicht). Naast de informatie die je krijgt is er ook volop ruimte om vragen te stellen. Zo kunnen we je uitleggen waarom zwemles in Bad Hesselingen voor jouw kindje een hele goede keus is. Je kan je van tevoren aanmelden voor een kosteloze laagdrempelige kennismakingsles. Voor de kleinschalige introductieles kun je je aanmelden via info@badhesselingen.nl of 0522-251002 keuze 3. Zodra er dan een klein groepje is wordt er in overleg een dag en tijdstip gepland.

Wanneer jij ook het gevoel hebt dat zwemles in Bad Hesselingen goed past bij jouw kind, dan kun je na afloop je hiervoor inschrijven. Starten met zwemles kan vanaf 4 jaar. Gedurende de periode dat je kindje op de wachtlijst staat mag hij/zij gratis komen vrij zwemmen, om zo alvast vertrouwd te raken met het zwembad en de omgeving (max. half jaar).

Een duidelijke en interessante site is Alles Over Zwemles. Hier vind je veel extra informatie en worden vragen over zwemles beantwoord en toegelicht.