Volg de vordering van de zwemles

Bad Hesselingen heeft in samenwerking met VConsyst een nieuw leerlingvolgsysteem ontwikkeld en heeft een primeur met deze pilot. Via een code, die u digitaal van ons krijgt toegestuurd, kunt u inloggen in de scoremodule. Op deze manier kunt u de  vorderingen volgen en ook online vragen stellen aan de lesgever, bijvoorbeeld over wat u met uw kind kunt gaan oefenen.

De lesgever kan via het leerlingvolgsysteem ook met u communiceren en de receptie medewerksters kunnen zo contact met u opnemen over andere zaken.

Log hier rechtstreeks in bij de scoremodule

Op de app van Bad Hesselingen kunt u dan ook via een button rechtstreeks inloggen. De handige app is gratis te downloaden vanuit de appstore.  Wanneer u vragen heeft  over het gebruik van de scoremodule, dan horen wij het graag. VConsyst en Bad  Hesselingen blijven bezig om zaken zoals gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en daarin is de inbreng van de klant erg belangrijk.

De voordelen van het leerling-volgsysteem

Het leerlingvolgsysteem heeft een gebruiksvriendelijke module met veel mogelijkheden. Hieronder een aantal toegelicht:

  • Bij de vorderingen kunt u op een vaardigheid gaan staan, op dat moment ziet u een korte beschrijving hiervan in het beeld verschijnen.
  • Sommige vaardigheden zijn onderstreept, wanneer u daar op klikt wordt u doorgelinkt naar een YouTube filmpje. U kunt dan zien hoe de oefeningen moeten worden uitgevoerd.
  • Links bovenin staat de werkbalk, daar kunt u bijvoorbeeld een vraag via de mail aan de lesgever stellen. Ook heeft u daar de mogelijkheid om het type icoontjes te wijzigen. Enkele zaken die van belang zijn voor een goede werking van de scoremodule zijn de volgende.
  • Het blijft heel belangrijk om elke les de zwemlespas aan te bieden bij het tourniquet of bij de receptie. Zo wordt de presentie bijgehouden, waarop de beoordeling gebaseerd is.
  • Controleer de gegevens zoals naam, adres en woonplaats, maar zeker ook het emailadres. Wanneer u een ander email-adres krijgt of uw gegevens niet meer kloppen, wilt u dat dan gelijk doorgeven bij de receptie.
  • Zorg voor een tijdige betaling, in elk geval voor aanvang van de les.
  • De lesgevers werken elke 15e van de maand de scores bij. U kunt vanaf de 16e van de maand de nieuwe beoordelingen inzien. Soms duurt het een tijdje voordat een score van een onderdeel verandert, omdat sommige vaardigheden veel  oefening vragen voordat een score hoger wordt. Denk bijvoorbeeld aan de  schoolslag, wat een complexe vaardigheid is en dus wat meer tijd vraagt..
Diplomazwemmen Bad Hesselingen langs kant hangen afzetten drijven