LEERLING
VOLGSYSTEEM

Volg de vorderingen van de zwemles

Bad Hesselingen heeft in samenwerking met VConsyst een leerlingvolgsysteem. Via een code, die je digitaal van ons krijgt toegestuurd, kunt je inloggen in de scoremodule. Op deze manier kunt je de vorderingen volgen en ook online communiceren met de lesgever.

Log hier rechtstreeks in bij de scoremodule »

Op de app van Bad Hesselingen kunt je ook rechtstreeks inloggen. De handige app is te downloaden vauit de Playstore Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de scoremodule, dan horen wij het graag. VConsyst en Bad Hesselingen blijven bezig om zaken zoals gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en daarin is de inbreng van de klant erg belangrijk.

Voordelen van het Leerlingvolgsysteem

Het leerlingvolgsysteem heeft een gebruiksvriendelijke module met veel mogelijkheden. Hieronder een aantal toegelicht:
• Bij de vorderingen kunt je op een vaardigheid gaan staan, op dat moment ziet je een korte beschrijving hiervan in het beeld verschijnen.
• Sommige vaardigheden zijn onderstreept, wanneer je daar op klikt word je doorgelinkt naar een YouTube filmpje. Je ziet dan hoe de oefeningen moeten worden uitgevoerd.
• Links bovenin staat de werkbalk, daar kun je bijvoorbeeld een vraag via de mail aan de lesgever stellen. Ook heb je daar de mogelijkheid om het type icoontjes te wijzigen. Enkele zaken die van belang zijn voor een goede werking van de scoremodule zijn de volgende.
• Het blijft heel belangrijk om elke les de zwemlespas aan te bieden bij het tourniquet of bij de receptie. Zo wordt de presentie bijgehouden, waarop de beoordeling gebaseerd is.
• Controleer de gegevens zoals naam, adres en woonplaats, maar zeker ook het emailadres. Wanneer je een ander email-adres krijgt of de gegevens niet meer kloppen, wilt je dat dan doorgeven bij de receptie.
• Zorg voor een tijdige betaling wanneer je geen all-in pakket hebt, in elk geval voor aanvang van de les.

Bad-Hesselingen_zwembad_zwemles_recreatief_SQ-31
Bad-Hesselingen_zwembad_zwemles_recreatief_CT-33

Iedere maand bijgewerkt

De lesgevers werken elke 15e van de maand de scores bij. Je kan vanaf de 16e van de maand de nieuwe beoordelingen inzien. Soms duurt het een tijdje voordat een score van een onderdeel verandert, omdat sommige vaardigheden veel oefening vragen voordat een score hoger wordt. Denk bijvoorbeeld aan de schoolslag, wat een complexe vaardigheid is en dus wat meer tijd vraagt.

Meer weten over zwemles in het algemeen kijk dan op www.allesoverzwemles.nl »

Korte wachttijden en gratis introductie voor zwemles.